Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb het boek vrijdag ontvangen en gelijk al best veel recepten uitgezocht. Ook was ik verbaasd bij sommige recepten dat die in de slowcooker kunnen. Nieuwsgierig als ik ben ga ik die ook proberen... Leggi di più
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ik ben gelijk aan de slag gegaan in 1 week drie recepten gedaan vol lof
P.s.wanneer komt de volgende boekdeel uit en zeker een boek om aan te bevelen
Het boek ziet er goed verzorgd uit en de ingrediënten zin niet moeilijk te verkrijgen.
Kortom ik heb er zin in om aan de slag te gaan. Ik denk dat de slowcooker een vaste plek op mijn aanrecht krijgt.
Goede receptenboeken. Praktische recepten met veelgebruikte ingrediënten. Niks ingewikkeld. Alles is uitstekend te vinden, zeker met de ingrediënten achterin het boek die de weg wijzen naar de recepten waar ze in te vinden zijn. En ook een lijst met gemiddelde bereidingstijden van veel producten. Lekker slowcooker zo.
De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehaktbrood) maakt dat dit boek voor elke gelegenheid en elk gezelschap iets te bieden heeft. Een aanrader voor de kookliefhebber met weinig tijd.

Risposta di Mamsatwork
Snelle levering en super gerechten makkelijk aan te passen naar minder personen het boek staat standaard bij mijn op de standaard in de keuken

Risposta di Mamsatwork
Snelle reactie gekregen, omdat ik iets niet kon vinden. En wat een heerlijke recepten!!! Al verscheidene dingen gemaakt, waaronder kip met krieltjes en boursin....om je vingers bij af te likken. Heerlijk! Niet moeilijk goed te volgen en voor ieder wat wils. Een aanrader!!!

Risposta di Mamsatwork
Mooi en overzichtelijk boek met mooie foto's en goede omschrijving van heel veel recepten.

Risposta di Mamsatwork
Erg blij met het slowcooker boek. Er staan leuke recepten in waardoor ik genoeg inspiratie krijgt om het e.e.a. uit te gaan proberen.
Nu één recept gemaakt en het was heerlijk!

Risposta di Mamsatwork
Mooi boek met heerlijke gerechten
Duidelijk

Risposta di Mamsatwork
Heb met veel interesse het boek gelezen en ook al uit gekookt ik ben er zeer enthousiast over!

Risposta di Mamsatwork
Het aanvragen en betalen van de e-books ging heel soepel. De recepten zijn zeer uitgebreid en makkelijk te gebruiken. Ik ga er snel mee aan de slag.

Risposta di Mamsatwork
Was veel aan het zoeken voor de slowcooker recepten nu gevonden maakt het veel makkelijker.

Risposta di Mamsatwork
Super lekker recepten en super gemakkelijk

Risposta di Mamsatwork
Duidelijke recepten. Heb er tot nu toe een paar geprobeerd en die vielen goed in de smaak. Ik heb de e-books. Ze zijn makkelijk te downloaden. Als je twijfelt of je ze zult nemen dan zou ik zeggen, gewoon doen. Je krijgt er geen spijt van

Risposta di Mamsatwork
Ik heb de e-books besteld. Super recepten, duidelijke uitleg en wat we tot nu toe hebben gemaakt is heerlijk!

Risposta di Mamsatwork
Mooi boek! Heerlijke recepten! Nog niet zolang in huis t boek maar alwel wat gemaakt! Komt zeker goed!

Risposta di Mamsatwork
Super veel en echt heerlijke bruikbare slowcooker gerechten waarvan ik al vele heb gemaakt, echt een aanrader!! Ik heb het boek waar deel 1 t/m 4 in staan, heel fijn boek en de delen 5, 6 en 7 als ebook, ik hoop dat als deel 8 er is dat er dan weer een boek komt!!

Risposta di Mamsatwork
"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken.
Met hun heerlijke recepten, die zowel in boekvorm als ook digitaal te verkrijgen zijn via hun site, wordt het gemak van het gebruik van de slow cooker middels foto's en tekst uitgelegd waardoor je na thuiskomst een heerlijke maaltijd te wachten staat. Hiernaast is er een hele goede service. Echt een aanbeveling waard!

Risposta di Mamsatwork
Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaak iets bij. Ik kan de boeken alleen maar aanraden.

Ik bestelde 4 ebooks
Zodat ik de recepten altijd bij de hand heb
Morgen ga ik kamperen en de slowcooker gaat mee
Ik heb pinda kip gemaakt. Eenvoudig te maken en heel erg lekker!
Blij mee 🥰