Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht. De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehakt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede receptenboeken. Praktische recepten met veelgebruikte ingrediënten. Niks ingewikkeld. Alles is uitstekend te vinden, zeker met de ingrediënten achterin het boek die de weg wijzen naar de recept... Leggi di più
Snelle reactie gekregen, omdat ik iets niet kon vinden. En wat een heerlijke recepten!!! Al verscheidene dingen gemaakt, waaronder kip met krieltjes en boursin....om je vingers bij af te likken. Heerl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb het boek vrijdag ontvangen en gelijk al best veel recepten uitgezocht. Ook was ik verbaasd bij sommige recepten dat die in de slowcooker kunnen. Nieuwsgierig als ik ben ga ik die ook proberen... Leggi di più
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Mamsatwork
Ik heb de E-books besteld. Ze zitten echt boordevol verschillende gerechten. Voor ieder wat wils. Heb al enkele recepten klaargemaakt en ze bevallen goed. Duidelijke beschrijving en goed te maken.

Risposta di Mamsatwork
Duidelijke uitleg voor heerlijke maaltijden
En slowcooken zo eenvoudig je hebt even wat voorbereiding en dan heerlijk de slowcooker al het werk laten doen ❤️

Risposta di Mamsatwork
Snelle levering, en de E-boeken werden praktisch direct toegezonden.

Risposta di Mamsatwork
Geweldige kookboeken en heel makkelijk om te maken

Risposta di Mamsatwork
Uk heb de e-books besteld en direct in de mail ontvangen. Zelfs de e- boeken zien er geweldig uit. Mooie kleuren, duidelijke uitleg en geen ingewikkelde ingrediënten. Inmiddels hebben we al meerdere recepten geprobeerd. Heerlijk én makkelijk!

Risposta di Mamsatwork
Ik vind dit boek echt de bom
Heb al verschillende recepten uitgeprobeerd
En wat waren die lekker, ik raad ook iedereen die een slowcooker heeft aan om dit boek te bestellen

Risposta di Mamsatwork
Mooi geïllustreerd boek met duidelijke uitleg en makkelijk te maken recepten
Had nog niet zo lang de slowcooker en was inspiratie loos. Toen dit boek besteld door alle positieve reviews die ik had gelezen 😃
En eerlijk gezegd geen spijt van gehad
Er staan heerlijke recepten in met duidelijke uitleg en alle ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen
Mijn favoriete recept tot nu toe spitskool rendang kip 😋

Risposta di Mamsatwork
Geweldig duidelijk en fijn kookboek!
Voor de werkende vrouw/man.
Ook makkelijk dat je alles gewoon in de supermarkt kunt kopen.
Een aanrader.

Risposta di Mamsatwork
Een ERG LEUKE community voor slow cookers!
Veel Challenges, we inspireren elkaar en heel veel leuke recepten.
Absolute aanrader!!!!!

Risposta di Mamsatwork
Vooral heerlijke makkelijke recepten.
Duidelijke beschrijving van de recepten
Hier ben ik echt blij mee

Risposta di Mamsatwork
Ik heb nu een aantal gerechten gemaakt en deze waren allemaal erg lekker. 😋 Erg blij met dit kookboek.

Risposta di Mamsatwork
Mooie boeken met goede recepten. Recepten zijn duidelijk beschreven en ook hoe je de slowcooker precies moet gebruiken.

Risposta di Mamsatwork
Eenvoudig te volgen recepten met gewone producten uit de supermarkt. De kippensoep heb ik de laatste keer gemaakt en die was erg lekker.

Risposta di Mamsatwork
Wat een prachtig boek. En zoveel heerlijke recepten. Ik ben begonnen met nr 1 en 2, maar ze lijken me allemaal heerlijk. De recepten zijn gemakkelijk beschreven.
Een aanwinst in de keuken.

Risposta di Mamsatwork
Mexicaanse kip gemaakt. Het was heerlijk.

Risposta di Mamsatwork
ik ben nu recepten aan het uitproberen, en tot nu toe lekkere recepten. Duidelijk omschreven

Risposta di Mamsatwork
Mooi boek en heerlijke recepten en makkelijk te bereiden. Zeer zeker de moeite waard heerlijk.

Risposta di Mamsatwork
Zo blij mee met ebook 1 t/m 5 alle recepten staan zo geschreven dat iedereen het snapt, ga deze week nog ebook 6 bestellen!