Dit bedrijf is een scam. Ze vereisten dat ik 75 euro moest betalen voor het nemen van een foto, zonder het aanraken van mijn cv ketel. Mijn cv ketel hing in een trapgat en omdat ze daar niet bij konde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden 10 jaar lang een contract (40€ per maand) , het heette toen nog Energiewacht West, en we zijn ontzettend opgelucht en blij dat we er vanaf zijn. Als ze al op kwamen dagen ging er veel mi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldige cv monteur met echt verstand van zaken. Mijn cv installatie stond helemaal verkeerd ingesteld, daarom hoge stook kosten. De vorige monteur had de bouten veel te strak aangedraaid, zodat je... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Everything was working fine until an engineer came and now it’s broken. Water leaked everywhere and I was told to fix it myself as it was my responsibility ! After calling again I was told my account... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al meer dan 85 jaar zorgen wij voor het perfecte binnenklimaat met verwarmings-, airconditioning- en warmtepompoplossingen voor particulieren en bedrijven. Sinds 1940 staat Mampaey voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze expertise in verwarming, airconditioning, warmtepompen en klimaatbeheersing realiseren wij comfortabele, energiezuinige en toekomstbestendige oplossingen. Van advies en installatie tot onderhoud en service: wij ontzorgen onze klanten gedurende de gehele levensduur van hun installatie. Of het nu gaat om een woning, kantoor of bedrijfsgebouw, onze specialisten zorgen voor een optimaal binnenklimaat in elk seizoen. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis van de nieuwste technieken en focus op klanttevredenheid zijn wij een vertrouwde partner voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Gewoon goed geregeld!
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 15% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Waardeloos bedrijf.
Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na.
Ik heb een huurwoning en zit vast aan dit bedrijf,bij de eerste 2 afspraken zijn ze niet op komen dagen. Bij de 3de afspraak zijn ze wel gekomen, daarna is er een vervolg afspraak gemaakt om het probleem op te lossen . Dat is dus de 4de afspraak en wat denk je afspraak weer niet nagekomen. Ik ben er klaar mee ik ga nu een andere loodgieter inschakelen om het probleem op te lossen en de rekening ga ik proberen te verhalen bij Havensteder. Die heeft overigens wel zijn best gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik ben een huurder bij Havensteder en niet bij Mampaey, anders had ik de rekening zeker naar Mampaey gestuurd. Uiteindelijk is Havensteder verantwoordelijk voor de puinhoop van Mampaey. Ik hoop dat eind van dit jaar hun contract verloopt en dat ze er door Havensteder eruit worden gegooid. Ze zijn niet eens 1 ster waard.
Tja we hebben weinig keuze aangezien we in een huurwoning wonen. De afspraak wordt steeds verzet. Het is nu al voor de derde keer verzet, deze keer voor het eerste ruim van te voren. Elke keer weer een andere smoes, zo ga je snel door je vrije dagen heen.
This is a criminal enterprise. They continue to bill you when you cancel and then they threaten you with fines. Good luck trying to talk to anyone because they send you between THREE different numbers (Dordrecht, Haarlem & Rotterdam). Avoid these clowns at all costs and just use a local plumber for maintenance.
De monteur was heel vriendelijk en kundig. Ik zit echter al 6 weken te wachten op de factuur. Heb hiervoor gemaild, toen bleek de mail doorgestuurd te moeten worden. Na een paar dagen nog geen factuur ontvangen. Toen gebeld. Het keuzemenu is zeer onduidelijk en als je iemand aan de telefoon krijgt moeten ze je weer doorverbinden en kan niemand je helpen. Ik voel geen begrip en klantvriendelijk zijn ze niet. Blijft afwachten dus...heel irritant. Alsof ze hun geld niet willen krijgen.
Communicatie vrijwel onmogelijk. Telefonisch ongeveer 45 wachten.
Gesprek blijft in vaagheden hangen. Geen tijd en. Wil opzeggen. Geen reactie. Aangetekende brief met opzegging, ook geen enkele reactie.
Wel een aanmaning ontvangen om 10 euro te betalen met 50 euro administratie kosten. Nooit eerder iets gehoord.
Zit al 6 weken zonder vloerverwarming en warm water. Bel bijna dagelijks met deze gasten maar het is nog steeds niet opgelost. Meerdere keren last minute de afspraak afgezegd of dat ze ineens met een andere reden komen. Het is tot op heden nog niet opgelost. De monteurs zijn wel hartstikke vriendelijk maar die zijn nu ook al 3 x voor niks geweest omdat het niet goed is doorgegeven wat ze moeten oplossen.
Voorheen Energiewacht. Ik moest een paar keer zelf bellen voor een afspraak. Inmiddels Mampaey en de service is nóg slechter geworden. Laatste onderhoud is inmiddels twee jaar en 7 maanden geleden. Ik ga er van uit dat Mampaey contact met de klant opneemt en niet dat de klant zelf moet bellen voor een afspraak. Superslecht dus. Ik heb al een paar keer overwogen om over te stappen naar een ander maar heb dit uitgesteld omdat ik binnenkort van het gas af ga. Volgende maand ga ik van het gas af en zal mijn contract dus alsnog worden opgezegd.
Voorheen was dit Energiewacht, toen altijd alles vlekkeloos. Nu is het Mampeay, meteen bij eerste jaarlijkse service afspraak niemand komen opdagen. Wordt 2 minuten buiten het tijdslot gebeld, waarbij zij de telefoon slechts 1x laten overgaan. Direct zelf terug gebeld. Blijkt dat de monteur sinds vanmorgen ziek is en er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Aangegeven dat dit niet netjes is om dan pas halverwege de dag hierover half gebeld te worden.
Over Mampay ben ik meestal niet te spreken, ze zijn zeer moeilijk bereikbaar, er zijn telefonistes die alles behalve correct zijn en met sommige monteurs heb ik ook slechte ervaringen.
Maar vandaag kwam Namir, een monteur die verstand van zaken heeft, de reparaties goed heeft uitgevoerd, vriendelijk is en alles keurig heeft opgeruimd. Niets dan lof voor deze man!
Aanvraag gedaan voor nieuwe cvketel.
Na een paar dagen contact gehad goed gesprek gehad kreeg direct een goede offerte.
Alles werd snel geregeld en binnen tweeweken een nieuwe cvketel gehad.
Een zeer vriendelijke monteur die plezier in zijn werk had.
Werd keurig gewerkt.
Ben super tevreden.
Very sad company, they never send info that they would fuse with the maintenance company I had my service contract with. Old engineers came and checked for service maintenance. And a month later they send a last reminder that I have an open unpaid invoice which a never received, nor did we know why the invoice and it was never told what materials they used during the checkup. So very lousy and poor communication. After sending mail, we got an reply full of assumptions. Anyway I am going tot break the contract with them, I don't like get confronted with and last warnings about things I have no notice from.
2 weken geleden een afspraak gemaakt , dacht bel even voor de zekerheid voor de juiste tijd, sorry mevrouw er is iets mis gegaan ze komen niet vanaddag
Vreselijke klantenservice. Lang menu en als je dan eindelijk iemand hebt wordt je doorverbonden naar iemand die de hoorn erop hangt. Dan weer bekeken en uiteindelijk kan er geen afspraak gemaakt worden voor een onderhoudsbeurt. Wat een slecht bedrijf zeg.
Mampaey heeft me een boete van 40 euro opgelegd omdat ik een bedrag van 9 euro in al hun e-mails over het hoofd had gezien.
Geen telefoontje, geen sms'je, gewoon een botte e-mail met de mededeling dat ik ze nu geld verschuldigd ben. Onmenselijk.
Ik had bij mijn cv ketel zware lekkage door een gat in de metalen verdeler die ernstige corrossie had. Dus de hele cv ketel spoot letterlijk leeg. Gelukkig zit deze op de gang van mijn flat. Ik had om 8 uur gebeld voor een spoedgeval en om 9 uur was er een monteur gekomen. Hij is materiaal gaan halen en kwam samen met een collega extra. Ze hebben het probleem netjes gemaakt en ontdekten nog extra problemen bij de cv ketel en hebben dat ook gelijk gemaakt. Toppers!!! Dankjewel voor de goede en snelle service zo voor het weekend.
Hopeloos bedrijf! Als je belt tig wachtenden voor je. Als je uiteindelijk een afspraak maakt met een monteur krijg je een ruim tijdslot. Dan zit je te wachten en wordt er beweerd dat er niemand thuis was. Zelden zo slechte service gezien. Waardeloos!
2 MONTHS with broken, rental CV ketel in the freezing winter. Machine broke on 10th December, on first visit sensor was changed, and as it didn't help engineer said it's the control panel - will be ordered and someone will come to install. Nope, nothing was ordered and another "na controle" visit planned. Two other visits to change cables etc - still the same problem with CV ketel can't regulate itself and shutting down. Call waiting times 45+ minutes, no response to formal complaint. Update: the machine was finally fixed in February after first contact from legal support. Their legal department though continues to distort the facts in an attempt to avoid compensations. Word of advice: if you unfortunately after to deal with this company - record every call. They refuse to communicate in writing and are creating their versions of the discussions had during calls.
Waardeloos. Energiewacht west overgenomen en al 3 dagen aan het bellen om al een afspraak te kunnen maken voor een storing meerdere keren afgescheept met we bellen u vandaag nog terug maar dit gebeurt niet.
Zeer slecht en dat is nog eens zacht uitgedrukt
Klacht ingediend via Essent
Me ene dag ingeleverd voor een afspraak met een onderhouds monteur die vervolgens niet is wezen opdagen
Terwijl ik verzopen zit met geborgen gebreken aan me ketel
Heel erg slecht
Waardeloze service – mensen worden letterlijk in de kou gelaten
Mijn ouders zitten sinds dinsdag zonder warm water en zonder verwarming. We hebben meer dan 20 keer gebeld, zijn via social media benaderd, maar krijgen geen enkele reactie. En als je dan eindelijk iemand aan de lijn hebt, wordt er gewoon direct opgehangen. Ongelooflijk.
Arno Zwaag heeft toegezegd dat er op 25/12 een monteur zou komen. Leugens. Niemand is geweest. Geen belletje, geen uitleg, helemaal niets.
Gevolg: Kerst in de kou moeten vieren. Onze kerst is volledig verpest door deze extreme nalatigheid. Dit is niet alleen slechte service, dit is respectloos en onmenselijk.
Ik raad deze organisatie ten zeerste af. Beloftes worden niet nagekomen en klanten worden compleet genegeerd.
Dit is een verhaal va iemand anders maar pecies hetzelfde bij mij wij wachten al sinds dinsdag gister iemand geweest die zou terug komen nou mooi niet kan ik weer gaan bellen waardeloos voor een oud vrouwtje van 85 in de kou bijna een week lang schaam jullie echt!