Ontzettend fijne (en vooral snelle) communicatie. MacBas neemt gewoon nog ouderwets de tijd voor zijn klanten, informeert goed en duidelijk, vragen worden goed beantwoord. Afspraken worden netjes nag... Leggi di più
Ik had een JBL Charge gekocht terwijl ik nog in het buitenland zat met 'buyer's protection' via Marktplaats. Omdat ik de verkoper niet te lang wilde laten wachten, gaf ik akkoord voor betaling voo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let we... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!
Haver 4, 1648EK, De Goorn, Paesi Bassi
- 0621202525
- info@macbas.nl
- macbas.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Bas reageert snel en geeft bij aankoop…
Bas reageert snel en geeft bij aankoop goede uitleg erbij, dat alles voor een goede prijs! Bedankt voor de goede service!

Risposta di Macbas
Een prima apparaat voor een zeer…
Een prima apparaat voor een zeer redelijke prijs.
Het persoonlijke contact hielp om de keuze te maken. Een volgend apparaat schaf ik waarschijnlijk weer hier aan.

Zeer goede ervaring
Macbook pro besteld en die werd zeer snel verzonden. Daarna nog wat vragen gehad voor Bas en die reageerde meteen zodat ik weer verder kon

Risposta di Macbas
Snel verzonden en goedkoper dan normaal
Een hele mooie MacBook Pro gekocht! Goede service en snel verzonden! De laptop was nieuw en een stukje goedkoper dan bij de Apple winkel. Ook snel verzonden!

Risposta di Macbas
Gewoonweg een geweldig ervaring!
Gewoonweg een geweldig ervaring!
Een MacBas Pro 13 inch gekocht voor mijn vriendin, verliep soepel afgehaald, wat uitleg, lekkere koffie, leuke hond. Fantastisch.
Onder de indruk van de M1 chip wou ik ook mijn eigen i9 maar upgraden. Naar Bas gegaan en een M2 Max Macbook Pro uitgezocht, ik kreeg een redelijke inruilprijs voor mijn i9 en wat ik zeer prettig vond is dat hij bewijs van aanschaf wou (factuur). Hij doet er alles aan om heling te voorkomen en dat komt zeer betrouwbaar over.
Ook hier weer top service, weer lekkere koffie en ook nadat ik heb gekocht had werden wat support vragen super afgehandeld.
Dikke aanrader dit bedrijf, tx MacBas!

MacBas is top!
Heb een MacBook Pro gekocht bij Bas. Hele goede communicatie, beleefd, reageert snel etc. Zelfs nog een klein cadeautje gekregen bij mijn aankoop. Ik zou MacBas aan iedereen aanraden.

Snelle reactie
Snelle reactie. Hele mooie prijzen! Super gastvrij geholpen. Zelfs niet verkoop gerelateerde vragen waren geen probleem.

Goede en snelle service.
Goede en snelle service.
Product werkt volledig naar verwachting.
Fijn contact ook

Een heel tevreden klant.
Bas heeft mij met veel geduld en kennis enorm geholpen. En als ik ergens mee zit of er niet uitkom, dan is Bas erg behulpzaam. Ik geef het zeker door aan mijn vrienden die ook hulp nodig hebben.

Tweede aankoop gedaan bij MacBaS
Tweede aankoop gedaan bij MacBaS. Bas neemt uitgebreid de tijd en heeft me enorm geholpen om de juiste keuze te maken. Ook daarna nog goed contact toen ik wat vragen had. Goed advies, lekkere koffie en prima service! 👍👍👍

Risposta di Macbas
Na veel onderzoek een nieuwe Macbook…
Na veel onderzoek een nieuwe Macbook Pro met super specificaties aangeschaft bij Macbas. Werkelijk top machine en een super service !!

Risposta di Macbas
Heb bij Macbas een iPad Pro gekocht…
Heb bij Macbas een iPad Pro gekocht voor een scherpe prijs. Mijn bestelling is snel en netjes afgehandeld en de iPad bevalt prima!

Macbook Air 2024 15inch M3
Bas geeft goed advies en heeft mijn Macbook tegen een hele goede prijs geleverd.
Ga binnenkort bij hem langs om nog een ipad te halen

Risposta di Macbas
Bas nam alle tijd me nieuw aangekochte…
Bas nam alle tijd me nieuw aangekochte MacBook over te zetten. Service is boven gemiddeld goed. Erg blij mee.
Dag later andere oplader gekregen omdat ik die nieuwe grote blokken in me stopcontact niet handig vind.

Risposta di Macbas
Persoonlijk, flexibel tegen goede prijs
Ik was op zoek naar een nogal specifieke uitvoering van de MacBook Pro welke lastig te krijgen was. Het model was ook bij MacBas niet voorradig maar door zijn snelle, en heldere antwoorden toch besloten hier een bestelling te plaatsen.
Na een paar dagen bleek het specifieke model toch een langere levertijd als verwacht te hebben en ook hier weer nam Bas uitgebreid de moeite om te overleggen wat ik wilde. Uiteindelijk een model met betere specs voor dezelfde (zeer scherpe) prijs besteld.
Bij aflevering een bakje koffie, rustig en uitgebreide uitleg en alles prima in orde. Wil je nog ouderwets advies, en je als klant de koning voelen: hier moet je zijn.

Nieuwe Macbook Air
Onlangs een nieuwe Macbook Air gekocht bij Macbas.
Netjes ontvangen en ik kon ter plekke de (gesealde) Macbook testen. Ook in geval van problemen kon ik altijd bellen voor hulp, maar gelukkig niet nodig gehad.
De prijs was aanzienlijk lager dan bij Apple, enorm blij met de aankoop.

Uitstekend product
Uitstekend product, makkelijk contact via whatsapp en goed bezorgd!

Risposta di Macbas
Afgelopen week een MacBook Air M1 bij…
Afgelopen week een MacBook Air M1 bij Bas gekocht. Mijn eerste keuze bleek helaas al verkocht, echter Bas kwam meteen met een aantal alternatieven. Mocht de laptop eerst even rustig bekijken en wat zaken checken voordat de koop werd afgerond. Alles bij elkaar heel vriendelijk geholpen en heel blij met de laptop! Bedankt Bas!

Risposta di Macbas
Ik ben top geholpen door MacBaS
Ik ben top geholpen door MacBaS, op korte termijn voor mijn vakantie heeft macbas mij een mooie nieuwe macbook verkocht voor een scherpe prijs.