Ontzettend fijne (en vooral snelle) communicatie. MacBas neemt gewoon nog ouderwets de tijd voor zijn klanten, informeert goed en duidelijk, vragen worden goed beantwoord. Afspraken worden netjes nag... Leggi di più
Ik had een JBL Charge gekocht terwijl ik nog in het buitenland zat met 'buyer's protection' via Marktplaats. Omdat ik de verkoper niet te lang wilde laten wachten, gaf ik akkoord voor betaling voo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let we... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!
Haver 4, 1648EK, De Goorn, Paesi Bassi
- 0621202525
- info@macbas.nl
- macbas.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Een uitermate goede ervaring met Macbas…
Een uitermate goede ervaring met Macbas gehad. Macbas komt afspraken na, reageert snel op mails en apps en is zeer servicegericht. Een goed en betrouwbaar adres voor Apple producten.

Goed product voor een betaalbare prijs
Goed product voor een betaalbare prijs
Super snelle levering
Prima communicatie hoe de bestelling verzonden word

Risposta di Macbas
Hele goede zaken gedaan met Bas
Hele goede zaken gedaan met Bas, eerlijke en een vertrouwelijke persoon. Niks op aan te merken. Ben je opzoek naar Apple producten dan moet je bij hem zijn !

Top Service
Ondanks de trage bezorging van PostNL , zeer goede laptop ontvangen van Macbas . Ik hoop er nog wat jaartjes plezier van te hebben . Bas bedankt voor de service

Nieuwe iPhone
Gisteren nieuwe iPhone opgehaald. Enthousiaste verkoper, aantrekkelijke prijs.

Fijne ervaring!
De enige reparateur voor MacBooks bij mij in de buurt die werkt na tot na 19:00. Dit is mijn redding geweest, want ik werk als ZZP'er graag in de avond. We zijn alle problemen langs gegaan en hierdoor kreeg ik goede vertrouwen in zijn kennis en expertise. De volgende dag kon ik hem meteen ophalen.

Risposta di Macbas
Mooie laptop waar we heel blij mee zijn…
Mooie laptop waar we heel blij mee zijn
Bedankt voor je service MacBas 😃

zeer kundig
zeer kundig, betrouwbaar en goede kwaliteit/prijs verhouding.

Risposta di Macbas
Snel geregeld heel vriendelijk word…
Snel geregeld heel vriendelijk word goed uitgelegd
Goede prijs
Goede kwaliteit

Risposta di Macbas
Op aanraden van mijn broer in contact…
Op aanraden van mijn broer in contact gekomen met Bas. Snelle communicatie en precies hebben wat ik zocht.

Risposta di Macbas
Prima producten voor een scherpe prijs
Prima producten voor een scherpe prijs. Bas denk goed mee, is aardig en kundig. Zeker niet mijn eerste, maar ook niet mijn laatste aankoop! Tot snel!

Risposta di Macbas
Very cool store and service
Very cool store and service, I recommend it to everyone. I buy equipment here not for the first time and everything is at the highest level)

Risposta di Macbas
Via marktplaats bij Bas terecht…
Via marktplaats bij Bas terecht gekomen, top gozer. Erg flexibel en denkt ook echt met je mee. Wilde eigenlijk persoonlijk langs gaan maar het weer zat niet mee helaas. Bas als je dit leest, ik garandeer je alvast dat er meer aankopen aankomen.

Risposta di Macbas
Goede service, snelle reacties op vragen en een snelle levering!

Top bedrijf
Ik heb ondertussen een jaar geleden een MacBook gekocht en gisteren een iPhone 16 gekocht bij Bas en echt een top service Word vriendelijk ontvangen alles word uitgelegd en tegen een leuke prijs bij de laptop het scherm (zelf) stuk gehad door een val ook hierbij kon gelijk langs komen met alles geholpen een heeft mijn scherm voor een goede prijs weer gerepareerd echt een top bedrijf

Risposta di Macbas
Goede service, scherpe prijs, leuke hond
Via Marktplaats ben ik bij Bas terecht gekomen toen ik op zoek was naar een nieuwe MacBook Pro. Ik kon hem diezelfde zondagmiddag nog ophalen (erg prettig, door de PostNL drukte rond Kerst zou het waarschijnlijk anders een paar dagen duren voor ik 'm in huis had) en ik ben er echt hartstikke blij mee. Beest van een machine gekocht voor een hele mooie prijs. Naast het product is de service ook fantastisch, Bas neemt de tijd voor je en denkt graag mee. Last but not least - superleuke hond die af en toe even kwam buurten. Echt top!