Ontzettend fijne (en vooral snelle) communicatie. MacBas neemt gewoon nog ouderwets de tijd voor zijn klanten, informeert goed en duidelijk, vragen worden goed beantwoord. Afspraken worden netjes nag... Leggi di più
Ik had een JBL Charge gekocht terwijl ik nog in het buitenland zat met 'buyer's protection' via Marktplaats. Omdat ik de verkoper niet te lang wilde laten wachten, gaf ik akkoord voor betaling voo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let we... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!
Haver 4, 1648EK, De Goorn, Paesi Bassi
- 0621202525
- info@macbas.nl
- macbas.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Prima adres voor het juiste Apple product
21-01-25
Gisteren heb ik bij MacBas in de Goorn (weer) een mooi Apple product gekocht!
Dit keer een Mac mini M1, refurbished en ook uiterlijk in prima staat.
Omdat ik zelf niet echt technisch ben heb ik MacBas gevraagd of hij alles wat op mijn MacBook Pro stond kon overzetten (kopiëren) naar de Mac mini.
Zoals altijd was hij daar graag toe bereidt en heb ik gisterenavond onder het genot van een kop koffie en een gezellig praatje mogen toekijken terwijl Bas daarmee bezig was.
Toen alles klaar was en ik vroeg wat dat extra kostte (bovenop de aanschaf van de mini) was het antwoord: dat doe ik gratis, service!
Ik wil MacBas heel graag aanbevelen als (en dat weet ik inmiddels uit jarenlange ervaring) een betrouwbaar en vriendelijk persoon die écht de tijd neemt om alles goed te regelen, betrouwbaar is en daarnaast ook nog mooie producten voor een vriendelijke prijs verkoopt!

Risposta di Macbas
Heel prettig contact, goede adviezen en accurate service
Via Marktplaats een iMac 24 inch gekocht bij MacBas. De communicatie verliep heel vlot en de persoonlijke ontvangst bij het ophalen was erg prettig. Meer dan een uur heeft Bas geholpen om de configuratie op orde te brengen. Dat was wel even een ding want mijn vorige computer had een HDD met meer dan 2 TB aan gegevens/documenten/foto's en video's en de nieuwe een SSD van 512 GB. Thuis gekomen kwam ik er niet zo goed uit en hebben we via Teamviewer de zaak in orde gemaakt. Heel prettig is het zeer vlot reageren op mails en berichten.

Aan koop iPad.
Goede hulp gekregen met het kiezen met iPad en ook nog mee gedacht voor een alternatief op Excel. Ook fijne persoon om mee te praten.

Risposta di Macbas
Prima laptop voor een goede prijs
Prima laptop voor een goede prijs. Snel geleverd in originele verpakking en goede omverpakking.

Geweldige ervaring...
Kreeg zeer vlot na een bestelling een mailtje of ik gezien had dat het een nabestelling betrof, en of ik misschien te verleiden was om een toestel aan te schaffen die wel op voorraad was. Die was een fractie duurder maar dan verviel de verzendkosten. Vond dit zo netjes dat ik akkoord ging, waarna hij ook nog een oplaadblokje kado deed. De service en betrokkenheid is reuze...

Risposta di Macbas
MacBas, een bedrijf om aan te bevelen!
Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in te richten. Waar vind je nog zo'n persoonlijke benadering? Wij kunnen MacBas aan iedereen aanbevelen en als we weer een Apple-produkt nodig hebben zullen we zeker weer naar MacBas gaan! Hanneke en Hans

Risposta di Macbas
Een ipad pro gekocht met flinke…
Een ipad pro gekocht met flinke korting. Zeer tevreden over Bas, is makkelijk benaderbaar en reageert snel.

Risposta di Macbas
Voor de tweede keer een iPhone gekocht…
Voor de tweede keer een iPhone gekocht van MacBas en als de iPhone 17 uitkomt zal ik die zeker via Bas bestellen. Altijd netjes, duidelijk en mooi geprijst. Top verkoper

Risposta di Macbas
Macbas is de beste keuze voor MacBooks!!
Snelle en professionele service en bovendien een zeer scherpe prijs voor de 2 MacBook Pro’s die we hebben gekocht.

Risposta di Macbas
een refurbised imac gekocht omdat ik…
een refurbised imac gekocht omdat ik software heb wat op een oude mac alleen nog draait.
De imac was als service zover mogelijk ge-update. Maar dat was niet mijn bedoeling. Macbas heeft geholpen de imac op de juiste software te zetten.
Zonder zijn hulp was het niet gelukt.
Zeer tevreden klant.

Goed contact.
Initieel contact via whatsapp verliep prima. Snel een deal kunnen maken.
Bij ophalen product bleek dat Bas echt tijd voor mij had vrijgemaakt. Kreeg dan ook goede voorlichting, koffie en de bestelde computer welke uitvoerig werd gedemonstreerd. Tussen neus en lippen door werd nog even naar een iPad, die ik had meegebracht, gekeken om vast te stellen dat er een nieuwe accu in moest.
Al met al ben ik erg tevreden.

Risposta di Macbas
Prettig geholpen en goede service ook…
Prettig geholpen en goede service ook als je moeite hebt met het installeren van de juiste programma's.

Risposta di Macbas
Had een nieuwe telefoon nodig en kon…
Had een nieuwe telefoon nodig en kon een iPhone 15 snel ophalen.

MacBook Pro en iPhone 15pro TOP
Zeer tevreden over geleverde MacBook Pro en iPhone 15 Pro, Goede en snelle communicatie en snelle levering, kortom een aanrader deze site.👍🏼👍🏼

levering Iphone
Een nieuwe Iphone besteld bij Macbas. Goede communicatie en snel geleverd.

Risposta di Macbas
Enkele aps en de printer werkten niet
Enkele aps en de printer werkten niet met mijn nieuwe Imac. Bas ingelicht en die kwam belangeloos op zaterdagmiddag de boel gratis herstellen. Hij is wel 1,5 uur bezig geweest. Geweldig, zo'n bedrijf kan ik aanbevelen.

Risposta di Macbas
Een Macbook bestelt via de goed…
Een Macbook bestelt via de goed overzichtelijke en duidelijke website. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van het proces en de macbook werd netjes verpakt afgeleverd. De macbook bevalt goed. Ben zeer tevreden.

Heel blij met mijn nieuwe Apple Watch
Heel blij met mijn nieuwe Apple Watch

Risposta di Macbas
prima vent om zaken mee te doen en…
prima vent om zaken mee te doen en antwoorden te krijgen op vragen die je hebt. maakt goede en duidelijke afspraken.

Top ervaring
Top ervaring, MacBook bezorgt naar mijn huis dezelfde avond. Alles klopt en werkt na toebehoren.
Bedankt!