Jeg har modtaget tre par briller - de to var med gule glas. Jeg reklamere, og skal udfylde en formular herefter vil jeg modtage en retuelabel. Den kommer ikke!? Luxreaders skal bruge noget ekstra h... Leggi di più
Har haft læsebriller fra Luxreaders i over 1 år, og har været meget tilfreds. De for over 1 år siden købte briller tabte det ene glas, hvilket jeg reklamerede over til kunderservice. Min model havde d... Leggi di più
The company responded quickly to my message requesting that I exchange my readers (I had ordered the wrong strength), and made doing so smooth and easy. In this era in which retailers seek reviews... Leggi di più
Luxreaders har undgået at svare mig da deres tilbud om gratis returnering ikke er gratis men koster mig 163kr Elendig, til ingen kontakt - de bedrager kunder og er derefter ukontaktbare. Du... Leggi di più
Briller handler ikke blot om at styrke synet. Det handler om design, æstetik, håndværk og kvalitet. Med fokus på disse områder lancerede vi i 2018 Danmarks nye online brillebutik Luxreaders.dk. Her får du et stort udvalg af lækre briller til både kvinder og mænd. Udvalget rummer både klassiske designs og materialer samt de mere udfordrende og farverige af slagsen. Du kan prøve brillerne på dit eget ansigt med vores virtuelle Try On og dermed finde de perfekte briller til dit ansigt og din personlige stil. Du kan frit vælge 3 par for 499,- inkl. fragt!
Danimarca
Ha risposto al 12% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Hurtig levering og brillerne er fantastiske

Risposta di Luxreaders
Jeg købte et par olivengrønne Premium Luxreaders læsebriller - de er meget solide og kom med et ekstra solidt etui - jeg er tilfreds både hvad angår kvalitet og design og vil overveje at købe Premium igen.

Risposta di Luxreaders
Jeg har flere gange købt briller hos Luxreaders og har hver gang fået hurtig ekspedition og levering. Upåklagelig. Og produkterne er i de faste brillestel rigtig gode. Bruger dem både privat og til jobbet. Stor anbefaling herfra!!

Risposta di Luxreaders
Super hurtig levering og god service.

Risposta di Luxreaders
Super flotte, smarte og lækre briller!
Modtog ordren lynhurtigt, desværre var 2 stk defekt, fra producenten, det blev rettet med en tlf samtale, dagen efter var der 2 nye i postkassen!
Super proff kundeservice!!
Jeg kommer helt sikkert igen😃

Risposta di Luxreaders
Gode, solide og nutidige briller 😁😁 kan varmt anbefales herfra os

Risposta di Luxreaders
Leveret forkert brille, men retur virket godt.

Risposta di Luxreaders
Her får du god kvalitet, stort udvalg og super kundeservice:)

Risposta di Luxreaders
Virkelig gode briller og kundeservice i verdensklasse 👍🏻 Varmeste anbefaling.

Risposta di Luxreaders
Det er længe siden jeg har købt nye briller - og da pakken kom kunne jeg se klart igen 😊
Jeg får mange komplimenter og mangler spørger hvor de er købt.

Risposta di Luxreaders
Den bedste kundeservice jeg lige umiddelbart kan huske at have modtaget. Købte et par flotte briller i metalstel. Et glas faldt af og jeg returnerede dem til rep. eller ombytning. Havde desværre kasseret den vedlagte returseddel der giver GRATIS returnering! Så jeg sendte dem til en fysisk butik som Luxreaders, (viste det sig), ikke længere driver. Hørte derfor intet. Ringede til kundeservice (Ida) og forklarede sagen. "Vi sender da bare en ny brille" ! og bad mig vælge en med et kraftigere stel og maile besked til hende. Få dage efter modtog jeg en ny brille. Kvit og frit. Fantastisk service. Men en god ide at fjerne annoncen for Jeres fysiske butik i Nørregade fra nettet...og giv gerne kunderne en anden mulighed end PostMord, der forkludrede leveringen. Igen.

Risposta di Luxreaders
Det var nogle lækre solbriller med styrke jeg modtog. Desværre har jeg mærkværdigvis taget fejl af min styrke. Så det må blive en bytter. Husker desværre ikke den rigtige dato for pakkens ankomst.

Risposta di Luxreaders
Fantastisk hurtig levering og et godt produkt som var lige som forventet. Lige som det skal være

Risposta di Luxreaders
De brillerne er super godt kvalitet. Jeg købte til mig og min mand

Risposta di Luxreaders
Superfine læsebriller, solbriller ikke gode, men hvad kan du forvente til den pris?

Risposta di Luxreaders
Rigtig god hjemme side, og hurtig levering. Alt i alt et godt produkt.

Risposta di Luxreaders
Fin overskuelig hjemmeside, mange muligheder, hurtig levering. Kvalitet okay til prisen. Vh. Helle

Risposta di Luxreaders
Jeg er rigtig glad for brillerne. Jeg har bestilt tre par af to omgange. Sidste gang fok jeg nogle forkerte leveret. Det blev fikset lynhurtigt. Også da jeg anden gang fik leveret det samme forkerte par 😀 Hurtig og venlig ser service.