Jeg har modtaget tre par briller - de to var med gule glas. Jeg reklamere, og skal udfylde en formular herefter vil jeg modtage en retuelabel. Den kommer ikke!? Luxreaders skal bruge noget ekstra h... Leggi di più
Har haft læsebriller fra Luxreaders i over 1 år, og har været meget tilfreds. De for over 1 år siden købte briller tabte det ene glas, hvilket jeg reklamerede over til kunderservice. Min model havde d... Leggi di più
The company responded quickly to my message requesting that I exchange my readers (I had ordered the wrong strength), and made doing so smooth and easy. In this era in which retailers seek reviews... Leggi di più
Luxreaders har undgået at svare mig da deres tilbud om gratis returnering ikke er gratis men koster mig 163kr Elendig, til ingen kontakt - de bedrager kunder og er derefter ukontaktbare. Du... Leggi di più
Briller handler ikke blot om at styrke synet. Det handler om design, æstetik, håndværk og kvalitet. Med fokus på disse områder lancerede vi i 2018 Danmarks nye online brillebutik Luxreaders.dk. Her får du et stort udvalg af lækre briller til både kvinder og mænd. Udvalget rummer både klassiske designs og materialer samt de mere udfordrende og farverige af slagsen. Du kan prøve brillerne på dit eget ansigt med vores virtuelle Try On og dermed finde de perfekte briller til dit ansigt og din personlige stil. Du kan frit vælge 3 par for 499,- inkl. fragt!
Danimarca
Ha risposto al 12% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Fik 2 briller med fejl. Sød og venlig betjening ved telefonisk reklamation. Fik straks tilsendt andre.

Risposta di Luxreaders
Pænt designede læsebriller til en god pris - og god kundeservice i tilfælde af ombytning

Risposta di Luxreaders
Virkelig flotte briller til virkelig gode priser. Udgaverne med anti-blå linser fungerer fremragende.

Risposta di Luxreaders
Jeg bestilte tre par briller og fik dem leveret dagen efter. Designet er lækkert, kvaliteten en god.
Hvis der er nogen jeg synes kunne være bedre, så er det prøv brillerne på kameraet. Brillerne virkede bredere på mig på kameraet end de faktisk er, det er dog ikke noget større problem, end jeg har valgt at beholde dem. Omend havde jeg nok valgt et størrelses bredere hvis jeg havde kunne prøve dem "live"

Lyn hurtig levering
Dejlig kvalitet til prisen

Risposta di Luxreaders
Er kæmpe fan. Høj kvalitet lav pris. Slut med søvnløshed. Deres blue light er svaret🙏

Risposta di Luxreaders
Bestilte deres blue light briller fredag nat. De var klar til afhentning allerede lørdag morgen. Det er hvad jeg kalder for hurtig levering.

Risposta di Luxreaders
OPDATERET: Blev hurtigt kontaktet af Ida fra Luxreaders. Af en eller anden grund kommer mails fra firmaet ikke frem til mig (ej heller i spam), vi prøvede en alternativ mailadresse og det lykkedes. Briller ombyttet uden problemer. Rar og behagelig assistance med fokus på at løse udfordringen så jeg kunne blive glad - og jeg er meget tilfreds. Som nævnt var det anden gang jeg købte briller hos Luxreaders, og jeg gør det gladeligt igen. Tak for hjælpen!
Bestilte 3 par briller - og benyttede tilbuddet om et par gratis BL briller. Fik aldrig nogen bekræftelse men fik sms et par dage senere om at jeg kunne afhente det ønskede sted, så det var egentlig fint nok.
De 3 briller lever op til forventningerne, men de gratis BL briller var desværre vind og skæve i stel og stænger. Skriver en mail om ovenstående. Får ikke svar i løbet af ugen, skriver endnu en mail, som der heller ikke svares på, og en sidste øv mail nogle dage senere. Luxreaders reklamerer med 24 timers svar. Mine mails til deres kundeservice mail er skrevet 21/1, 26/1 og 30/1.
Ombytning: gerne, men de på hjemmesiden beskrevet muligheder passer lissom ikke med min udfordring, og jeg har ikke et ordrenr at referere til.
Det er egentlig det jeg forsøger at forklare og spørge ind til i min første mail 21/1.
Herregud, det er de gratis briller den er gal med. Ja, men så meget desto mere ærgerligt at det ødelægger den samlede oplevelse - alene pga manglende svar på 3 henvendelser.
Har før købt 3 par, og de levede 100% op til forventningerne, så skuffet over manglende svar/hjælpsomhed i denne omgang.

Risposta di Luxreaders
Da jeg modtog de briller som jeg har købt og åbner for pakken og vil tage brillerne ud af etuiet så ligger det ene brilleglas løst ved siden af brillerne.
Jeg har før købt briller på nettet hvor der var rigtige glas i med den styrke som jeg har behov for men de brilleglas der er i dem jeg bestilte er glassene enorm tykke og klodsede hinkestene mon de skal være det til +3,5 briller ?

Risposta di Luxreaders
Købte 3 par bornholm for under 14 dage siden.
Alle 3 par er nu så løse at de falder af hele tiden.

Risposta di Luxreaders
Man kan prøve dem på nettet og der følger retur seddel med.
Kan ikke være nemmer !

Hurtigt og nemt
Prøv brillefunktionen online er en god ide

Risposta di Luxreaders
Hurtig levering, og brillerne var fine, solbrillerne var ikke lige sagen, men det var jo mig der havde valgt forkert.

Risposta di Luxreaders
Hvad skal man gøre for at komme i kontakt med jer? Jeg har skrevet flere mails til jer vedrørende ombytning, men har ikke hørt fra jer hvilket undrer mig! Jeg har i mange år været fast kunde hos jer.
Prøver denne vej for at få kontakt

Risposta di Luxreaders
Plejer at være meget tilfreds - dog ikke med det sidsteplads briller

Risposta di Luxreaders
100% super god kundeservice og mega HURTIG tilbage betaling ved returnering. Her handler jeg gerne igen.