Scopri cosa dicono le persone
Fra da jeg bestilte min vare, blev den leveret på under 24 timer. Derudover er jeres Premiere sovemaske 3.0 virkelig god. Den dækker alt lys og er mega behagelig at sove med. Meget tilfreds kunde :)
Hurtig og præcis levering. “Næseudvideren” virker og jeg får igen luft gennem næsen om natten. Desværre passer den ikke helt til min næse og falder helt eller delvist ud, når jeg sover. Derfor ikke 5... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Nattelyst
Scritti dall'azienda
Vi er en dansk ejet webshop, der tilbyder et omhyggeligt udvalg af soverelaterede varer, som sovemasker, ørepropper, blålysbriller og mundtape. Vores mission er at hjælpe dig med at få en roligere og mere afslappende søvnoplevelse, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver dag.
Besøg vores hjemmeside på https://nattelyst.dk/ for at udforske vores komplette sortiment og få mere at vide om os. Du kan også gå direkte til vores online shop på https://nattelyst.dk/shop/ for at se vores produkter og finde den perfekte løsning til dine søvnbehov.
Hvis du er på udkig efter sovemasker, tilbyder vi et bredt udvalg af komfortable og effektive løsninger, der er designet til at give dig fuldstændig mørke og maksimal afslapning. Tjek vores kategori af sovemasker på https://nattelyst.dk/kategori/sovemasker/ og find den perfekte pasform til din søvnstil.
Hos Nattelyst er vi også passionerede omkring at uddanne vores kunder om vigtigheden af god søvn og hvordan man opnår det. Vi tilbyder en række informative artikler og ressourcer på vores blog, så du kan få indsigt i søvnens mysterier og hvordan du kan forbedre din egen søvnkvalitet. Læs vores artikel om de 5 søvnstadier og få en dybere forståelse af, hvad der sker, mens du sover: https://nattelyst.dk/de-5-soevnstadier-forstaa-hver-enkelt-af-dem/
Gennem vores produkter og viden ønsker vi at skabe en verden, hvor alle kan nyde godt af en sund og genoprettende søvn. Vi tror på, at en god nats søvn er grundlaget for et godt liv og stræber efter at gøre en forskel, én nat ad gangen.
Følg os på Instagram og bliv en del af Nattelyst-familien. Vi deler regelmæssigt tips, inspiration og nyheder om vores produkter, så du kan få mest muligt ud af din nattesøvn. Vi glæder os til at hjælpe dig med at sove bedre og drømme større. 💤 #Nattelyst
Informazioni di contatto
Jagtvej 17, 8270, Højbjerg, Danimarca
- kundeservice@nattelyst.dk
- nattelyst.dk
Ha risposto al 73% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Super god oplevelse og lækker dyne
Super god oplevelse. Jeg bestilte en hybrid tyngde dyne og den er simpelthen så lækker stor og fluffy lige noget for mig wow jeg er forelsket i den. Hele oplevelsen er super lækker med opmærksomhed på detaljen. Lækkert pakket ind og man kan mærke at varerne er i høj kvalitet. Desuden fik jeg en gratis sovemaske med wow hvor er det bare lækkert. Tak for det
Mega tilfreds
Hurtig levering og det er super Nice…
Hurtig levering og det er super Nice briller 😉👍🏼God kvalitet
hurtig levering og virkelig god…
hurtig levering og virkelig god sovemaske. Kan klart anbefale en sovemaske fra dem.
Luft i næsen
Hurtig og præcis levering. “Næseudvideren” virker og jeg får igen luft gennem næsen om natten. Desværre passer den ikke helt til min næse og falder helt eller delvist ud, når jeg sover. Derfor ikke 5 stjerner.
Meget glade for vores køb
Nem og hurtig handel
Nem og hurtig handel. Sovemasken må være markedets bedste, tror jeg. 👍🏼
Hurtig service!
Synes det er helt fantastisk, når der er nogen der tager ansvar for deres produkter! Havde en lidt uheldig oplevelse med deres snorke guard! Men de var lynhurtige til at tage fat i mig! Tilbød mig pengene tilbage! Men har valgt at give den endnu et forsøg! Så nu her 3 dage efter har jeg allerede det nye produkt leveret! Det er da til at forstå!
Så indtil videre, må jeg sige at servicen ihvertfald har været i top!
Lever op til forventningerne
Ikke meget at sige, det lever jo op til anmeldelserne.
100% anbefales
100% anbefales. Jeg har besluttet at sove i min egen seng igen, selvom min mand snorker helt vanvittigt. Man må jo investere i parforholdet. 😊
Jeg bestilte min anti-snorke…
Jeg bestilte min anti-snorke bideskinne, og jeg modtog den allerede 2 dage efter. Jeg har ikke fået den afprøvet endnu da min kone ikke har været hjemme, så jeg er spændt på hvor godt den virker nu hun kommer hjem idag..
Alt var som det skulle værevi forhold…
Alt var som det skulle værevi forhold til købsoplevelsen, og varerne blev leveret efter planen.
Selve produkterne lever op til forventningerne.
Alt til søvnen
Alt til søvnen. Tilsyneladende fornuftige priser. Hurtig levering.
Godt produkt til rimelig pris
Godt produkt til rimelig pris. Hurtig levering.
1 måned med Premiere 3.0 sovemaske
Jeg har nu brugt Premiere 3.0 sovemasken i lidt over en måneds tid i forbindelse med nattearbejde.
Jeg synes, den er lavet af lækkert materiale, og skummet omkring øjnene er meget behageligt og former sig fint efter ansigtet. Man kan åbne øjnene under masken, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Mine forholdsvis lange øjenvipper rammer dog en smule, men det er ikke noget, jeg finder særligt generende.
Masken giver 100 % mørklægning, men når jeg ligger på siden og sover, kommer der en lille smule lys ind ved næsen.
Jeg er lidt i tvivl om, hvor stroppen er tænkt til at sidde, om den skal være oven på ørene eller lige over. Uanset hvad synes jeg, den er generende, og det er klart det, jeg er mindst tilfreds med ved masken.
Min ordre kom hurtigt og uden problemer.
Hurtig levering! 12 minutter efter jeg havde bestilt min sovemaske, fik jeg besked om at pakken var afsendt. Under 24 timer senere kunne jeg afhente min pakke.
Gode produkter (ørepropper)
Gode produkter (ørepropper), nemt st bestille, gode priser, hurtig levering
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.