LULU Copenhagen. dk Er et herligt sted at handle med flot vare udvalg og lige de specielle motiver og farver man søger i øreringe og jeres andre lækre kvalitets smykker. Selv for os modne piger... Leggi di più
Schöne Artikel. Schnelle Lieferung. Beim E-Mail Support gab es jedoch das Problem, dass meine Mail nicht ankamen. Von einem anderen Account ging es. Daher bei fehlender Supportticket-Bestätigung noch... Leggi di più
LULU Copenhagen giver gode oplevelser med skønne små smykker der er nemme at købe online og hurtigt kommer hjem til dig i de fineste små æsker. Perfekte at give som gave, både når du vil glæde andre... Leggi di più
Ich habe ein Set Ohrstecker bestellt sowie einen Ring. Der Ring kam in der falschen Größe an und es kam nur EIN Ohrstecker an, da allen Ernstes der Preis für einen Ohrstecker war. Wer verkauft bit... Leggi di più
LULU Copenhagen er et dansk designersmykkemærke med base i København. Vi designer med et mål om at skabe enkle, farverige og legende smykker i et tilgængeligt prisleje. Gennem vores univers drømmer vi om at inspirere mennesker til at få det optimale, bedste og sjoveste ud af livet. #BeTheInspiration
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Udmærket handel
Fint sted at købe gaver til min datter.
Rimelig hurtig levering.
Mega søde øreringe ( sukkerstok &…
Mega søde øreringe ( sukkerstok & juletræ)
Go’ kvalitet -
Der var hurtig levering og flotte æsker og indpakning
Alt var lige som det skulle være…meget…
Alt var lige som det skulle være…meget tilfreds ☺️☺️
Altid hurtigt og præcis levering
Producto and service
EXCELENT i love the product the quality and design
Nemt!
Nemt!
Nemt at finde varen-hurtigt at bestille.
Ørestikkerne kom 2 dage senere. De gjorde lykke
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg havde forelsket mig i et sæt øreringe. Som var udsolgt da jeg ville købe dem. Jeg skrev og spurgte om, jeg var heldig, at de havde nogle på lager. Fik hurtigt et super venligt svar igen. De ville tjekke og skrive (og ellers kom de snart på lager igen) fil dagen efter en besked om at det have det, og fik dem købt med det samme. De blev afsendt samme dag. Og modtog dem hurtigt. En flot indpakning! Og virkelig smukke øreringe.
Jeg er allerede ved at kigge på flere, jeg gerne vil have. Tusind tak for en lækker oplevelse som kunde hos jer, de 5 stjerner er velfortjent :-)
Vh Sara
What’s not to love..!
De fineste små øreringe til god pris…min datter er helt vild med dem alle! Osse god kvalitet og hurtigt levering!
Så fine ting og så får man ovenikøbet…
Så fine ting og så får man ovenikøbet en 10% rabatkode med pakken.
Jeg har fået en hurtig,god og effektiv…
Jeg har fået en hurtig,god og effektiv oplevelse, med at få min vare bestilt og tilsendt
Hurtig og effektiv ekspedition 😊
Hurtig og bedste service
Er vild med konceptet LULU ... altid hurtig service og søde beskeder i ens pakker!
Meget hurtig betjening
God service ig hurtig levering..
Hurtigt og godt
Hurtig levering og øreringene er meget…
Hurtig levering og øreringene er meget fine. De bliver leveret i små fine æsker som er pakket omhyggeligt ind.
Pendientes muy bonitos pero muy pequeños
Pendientes muy bonitos, quizás un poco decepcionada con el tamaño pq son muy pequeños con lo que el precio es algo exagerado por lo pequeños que son. En cuanto al packaging muy mono envuelto y repito los diseños de los pendientes originales.
I love these earrings so much
I love the earrings ye have so much! Everything is so cute and not overly expensive! I absolutely love my lil skulls. I will be recommending ye to anyone looking for earrings!