LULU Copenhagen. dk Er et herligt sted at handle med flot vare udvalg og lige de specielle motiver og farver man søger i øreringe og jeres andre lækre kvalitets smykker. Selv for os modne piger... Leggi di più
Schöne Artikel. Schnelle Lieferung. Beim E-Mail Support gab es jedoch das Problem, dass meine Mail nicht ankamen. Von einem anderen Account ging es. Daher bei fehlender Supportticket-Bestätigung noch... Leggi di più
LULU Copenhagen giver gode oplevelser med skønne små smykker der er nemme at købe online og hurtigt kommer hjem til dig i de fineste små æsker. Perfekte at give som gave, både når du vil glæde andre... Leggi di più
Ich habe ein Set Ohrstecker bestellt sowie einen Ring. Der Ring kam in der falschen Größe an und es kam nur EIN Ohrstecker an, da allen Ernstes der Preis für einen Ohrstecker war. Wer verkauft bit... Leggi di più
LULU Copenhagen er et dansk designersmykkemærke med base i København. Vi designer med et mål om at skabe enkle, farverige og legende smykker i et tilgængeligt prisleje. Gennem vores univers drømmer vi om at inspirere mennesker til at få det optimale, bedste og sjoveste ud af livet. #BeTheInspiration
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Gode priser og fint design
Købte en del ørestikkere på udsalg og er meget tilfreds. Søde, fine og sjove designs.
Sehr schön
Mir gefällt euer Schmuck sehr gut und vor allem, dass ihr sehr kleine Ohrstecker habt, die man nirgends sonst bekommt.
Falsche Ware erhalten - keine Erstattung
Ich habe ein Set Ohrstecker bestellt sowie einen Ring.
Der Ring kam in der falschen Größe an und es kam nur EIN Ohrstecker an, da allen Ernstes der Preis für einen Ohrstecker war. Wer verkauft bitte einen Ohrstecker???
Daraufhin habe ich die Ware auf meine Kosten nach Dänemark zurücksenden müssen. Um Geld zu sparen habe ich den Päckchenversand gewählt. Leider ist ein Päckchen bei DHL nicht zurückzuverfolgen.
Lulu Copenhagen hat angeblich meine Rücksendung nicht erhalten und somit bekomme ich mein Geld für die falsche Ware nicht zurück und meine Portokosten habe ich auch umsonst bezahlt.
Super Firma.

Risposta di LULU Copenhagen
Schöne Produkte
Schöne Artikel. Schnelle Lieferung. Beim E-Mail Support gab es jedoch das Problem, dass meine Mail nicht ankamen. Von einem anderen Account ging es. Daher bei fehlender Supportticket-Bestätigung nochmals nachhaken.

Risposta di LULU Copenhagen
Er vild med Lulucopenhagen
Er vild med Lulucopenhagen! Deres ting er så fine og jeg er helt forelsket. Ikke bare i smykkerne, men også deres vidunderlige små æsker deres smykker kommer i. Og så hjælper det også at deres kundeservice er fantastisk hjælpsom og venlig! Tak til dem!
Super nemt og overskueligt at købe og…
Super nemt og overskueligt at købe og bestille vare,har de fedeste ting og super kvalitet 👍😃
God oplevelse og god service
Perfekt gave og meget smukke øreringe
Fine varer,dejlig og hurtig handel
Vild med mine LULU-smykker
Jeg har efterhånden en del LULU-smukker, og jeg bruger dem næsten dagligt. Jeg er vild med designet, stilfulde og cool på én gang, og det er så fedt, at man kan sammensætte smykkerne, som man nu lyster. Får også tit komplimenter for mine LULU-smykker, og kvaliteten er bare i top.
LULU Copenhagen adskiller sig på en…
LULU Copenhagen adskiller sig på en stilfuld måde fra mange andre moderne smykker. LULUs legende univers kan peppe ethvert outfit op. Det er klassisk uden at være kedeligt. Og så har de den bedste service, man kan forestille sig. Jeg kan kun anbefale LULUs smykker til alle aldre. Det er aldrig kedeligt og altid smukt.
Fraudulent company
The new earrings were finally sent BUT to the wrong address. So after over two months of waiting time for a Christmas gift I’m left with no earrings. The final decision was to give me a refund for my order. Horrible customer service and such a fraud of a company. Do not order from here!!
Lulu Copenhagen- En varm anbefaling til hverdag og fest
Lulu Copenhagen har de lækreste smykker både til hverdag og fest. De har en god kvalitet og jeg får ALTID lyst til at købe mere, da mange af deres smykker passer utroligt godt sammen og kan sættes sammen på mange forskellige og kreative måder, så man hele tiden føler, at man har et nyt smykke på. Der er ALTID en god service og en meget hurtig og effektiv levering. Selv få dage op til juleaften kom smykkerne kun to dage efter, at jeg havde bestilt dem. Kæmpe anbefaling herfra👏😀
Hurtig og fin handel
Absolut ingen problemer og fin vare. Handler gerne der igen : )
Indgav en reklamation
Indgav en reklamation. Dagen efter modtog jeg en ny vare uden ekstra omkostninger. SUPER service!!
Og så er smykkerne tilmed rigtig smukke:-)
Hurtig levering 😊
Fine, sjove smykker
Fine, sjove smykker til overkommelige priser, leveret i flotte, farvestrålende smykkeæsker - og hurtig levering. Jeg er fan!