Heeft erg lang geduurd maar naar mijn email is er direct aktie ondernomen dat was perfect. Alleen is de sluiting van de bh naar 1x normaal dragen kapot. Denkt dat er een scheurtje in de zilverkleur... Leggi di più
Ik heb aangegeven dat mijn cupmaat 75D is en ik heb helaas een bh in maat S gekregen wat natuurlijk niet past. Er is totaal geen rekening gehouden met omvang en cupmaat
Wat een geweldige service van LouLounge! Nadat ik had gemaild en geen reactie kreeg, heb ik even gebeld. Toen bleek dat er onlangs een nieuwe eigenaar is gekomen en dat mijn e-mail daardoor helaas o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
They have a monthly box subscription for 40 something EUR + shipping. For a brand that considers themselves luxurious I found odd when I placed my order and I saw that it was being shipped f... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di intimo
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di accessori di moda
- Casa di alta moda
- Negozio di abbigliamento donna
- Organizzazione femminile
Scritti dall'azienda
Louloungerie is een luxueus lingeriemerk. Het lingerie merk streeft ernaar om vrouwen zich zelfverzekerd, krachtig en gerespecteerd te laten voelen door middel van prachtige en comfortabele lingerie. Louloungerie ontdekte een gat in de markt waar comfort en elegantie in lingerie vaak niet samenkwamen. Louloungerie is Nederlands eerste Private Lingerie Club. Meld je aan voor de maandbox, en ontvang iedere maand een verassingsbox van lingerie bij jouw op de stoep! Zo geef je jezelf iedere maand een cadeau in lingerie. Kies voor de kwartaalbox voor iedere drie maanden een verassing of kies voor de Giftbox voor een eenmalige verassing. De betaling zal iedere 27e van de maand bij de consument automatisch worden geïncasseerd. Iedere 1ste van de maand ontvangt iedereen op dezelfde dag de box! Met dit concept zijn we echt een community samen. Naast de optie voor een abonnement, heb je ook de optie om zelf te weten en kiezen wat je koopt door een van onze collecties te bestellen. Louloungerie streeft ernaar om iedere bestelling binnen 24 uur te verzenden. Hierdoor, ontvang jij zo snel mogelijk jouw bestelling!
Stationsweg 10c, 7692ac, Marienberg, Paesi Bassi
- 0627533812
- info@louloungerie.com
- louloungerie.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 51% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Enorm slechte kwaliteit
Enorm slechte kwaliteit. Je ziet gewoon dat ze goedkope setjes gekocht hebben en hun label er snel ingenaaid hebben. Het label viel er al uit toen ik het oppakte. Ik zou hier zeker niet nog eens bestellen.

viel tegen
Ik kreeg een bericht dat het pakket bezorgd was, maar ik had het nog niet ontvangen.
De kwaliteit viel mij erg tegen. Er zit geen goede pasvorm in en als je een iets grotere maat hebt, geeft het geheel nauwelijks stevigheid.

Risposta di Louloungerie
Trustworthy company with fast shipping.
Trustworthy company with fast shipping.
I took part in their promotion for a free surprise set and received what I expected to.

Risposta di Louloungerie
Ik kan mijn abonnement niet opzeggen
Ik kan mijn abonnement niet opzeggen. Zowel op me Mail als op Instagram wordt niet geantwoord

Risposta di Louloungerie
De levering was snel en het pakketje…
De levering was snel en het pakketje was prachtig ingepakt.!

Verrassend leuk setje ontvangen
Mooie actie: verrassend leuk setje ontvangen.
De maat is prima, het setje past perfect.

Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Erg lage kwaliteit lingerie.
Ik probeerde in april mijn account stop te zetten, maar nu is het juni en wordt er nog steeds lingerie opgestuurd en geld afgeschreven. Via de mail contact opgenomen, hadden gezegd mijn abonnement gelijk stop te zetten, maar alsnog vonden er afschrijving plaats in mei en juni.
Naast dat ik het abonnement niet gemakkelijk stop kan zetten, is de kwaliteit van de lingerie erg laag. Het is gemaakt van heel goedkope stoffen en irriteert daardoor de huid erg snel.
Ik voel me enorm opgelicht.

3 geweldige setjes🤩
3 ontzettend mooie en kwalitatieve setjes ontvangen! Alles was compleet en netjes/goed verpakt. Veel verschillende keuzes op de website en snel bezorgd🤩

Perfecte lingerie
Perfecte lingerie, past goed en goede kwaliteit! Gekocht als cadeau en is goed bevallen

top cadeau
Ik had laatst voor mijn vrouw als cadeau gegeven en wij zijn er allerbij hardstikke blij mee

Risposta di Louloungerie
Super tevreden met mijn bestelling
Super tevreden met mijn bestelling! De kwaliteit is echt veel beter dan verwacht en alles voelt luxe en goed afgewerkt aan. Mijn vriendin is er ontzettend blij mee en het zit haar ook perfect. Daarnaast was de levering verrassend snel; het pakketje was binnen no-time binnen. Zeker een aanrader, ik bestel hier graag nog eens! 😊

Veel fouten bij verzending
De lingerie zelf is leuk. Maar ze hebben het leveringsproces niet onder controle. Bij iedere levering klopt er iets niet. Nu al 4x op een rij. Mij zijn ze kwijt als klant.
Al vanaf het eerste setje problemen met…
Al vanaf het eerste setje problemen met leveren ik dacht zal vast een eenmalig probleem zijn maar heb nu nog steeds het setje van afgelopen maand niet ontvangen en de volgende maand is al afgeschreven. Na meerdere keren mailen en contact zoeken nog steeds geen reactie gehad waardoor ik ook bet abonnement niet kan opzeggen. Zonde wat de setjes zelf zijn erg leuk.
Moeilijk om abonnement op te zeggen…
Moeilijk om abonnement op te zeggen plus heb 3 setjes ontvangen waarvan 2x hetzelfde
Top service
Mooie setjes! Ik was echt blij verrast! Bij vragen of onduidelijkheden reageren ze snel via instagram. Bij mij was mijn string net een maat te klein, er is kosteloos een nieuwe opgestuurd. Echt top service!
Oprechte china kwaliteit
Tijdje geleden, maar bijzonder slechte pasvorm en kwaliteit. Kleuren en ontwerpen wel mooi, maar totaal niet praktisch en bruikbaar.
Ervaring met LouLoungerie
Persoonlijke box waar je de set in ontvangt met aandacht aan de vormgeving en verpakking. Goede kwaliteit van de sets.
Prachtige kwaliteit
Prachtige kwaliteit, echt een eyecatcher love it♡♡
Prachtige sets en goede service
Vanaf het begin ben ik al lid van de maandelijkse lingeriebox en elke maand word je opnieuw verrast met een prachtige set. Service is super goed als er iets is kan je het vragen en word het gelijk uitgezocht.
Mijn ervaring is in elk geval super goed en ik blijf voorlopig nog heel lang lid!