Een tijdje geleden alweer dat ik de Ocean set heb besteld, gezien ik er nog steeds super blij mee ben en de kwaliteit nog steeds hetzelfde ik schrijf ik graag een goeie review. Loulou lingerie heeft e... Leggi di più
Inmiddels al 3 setjes binnen van dit leuke merk! Het lingerie setje komt allereerst in zo’n mooie verpakking binnen. Daarnaast zitten de setjes heerlijk en zijn ze zo mooi! Ik voel mezelf er ook helem... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di intimo
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di accessori di moda
- Casa di alta moda
- Negozio di abbigliamento donna
- Organizzazione femminile
Scritti dall'azienda
Louloungerie is een luxueus lingeriemerk. Het lingerie merk streeft ernaar om vrouwen zich zelfverzekerd, krachtig en gerespecteerd te laten voelen door middel van prachtige en comfortabele lingerie. Louloungerie ontdekte een gat in de markt waar comfort en elegantie in lingerie vaak niet samenkwamen. Louloungerie is Nederlands eerste Private Lingerie Club. Meld je aan voor de maandbox, en ontvang iedere maand een verassingsbox van lingerie bij jouw op de stoep! Zo geef je jezelf iedere maand een cadeau in lingerie. Kies voor de kwartaalbox voor iedere drie maanden een verassing of kies voor de Giftbox voor een eenmalige verassing. De betaling zal iedere 27e van de maand bij de consument automatisch worden geïncasseerd. Iedere 1ste van de maand ontvangt iedereen op dezelfde dag de box! Met dit concept zijn we echt een community samen. Naast de optie voor een abonnement, heb je ook de optie om zelf te weten en kiezen wat je koopt door een van onze collecties te bestellen. Louloungerie streeft ernaar om iedere bestelling binnen 24 uur te verzenden. Hierdoor, ontvang jij zo snel mogelijk jouw bestelling!
Stationsweg 10c, 7692ac, Marienberg, Paesi Bassi
- 0627533812
- info@louloungerie.com
- louloungerie.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 6% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Wat een geweldige service van loulounge
Wat een geweldige service van LouLounge! Nadat ik had gemaild en geen reactie kreeg, heb ik even gebeld. Toen bleek dat er onlangs een nieuwe eigenaar is gekomen en dat mijn e-mail daardoor helaas over het hoofd was gezien.
Ze hebben dit direct ontzettend netjes opgelost. Ik mag het ontvangen setje houden, zodat ik er iemand anders blij mee kan maken, én ik krijg een nieuw setje toegestuurd. Dat had ik absoluut niet verwacht!
Daarnaast werd alles snel geregeld en was het contact heel vriendelijk. Echt een voorbeeld van hoe goede klantenservice hoort te zijn. Zeker 5 sterren waard! ⭐⭐⭐⭐⭐
Setje van april heb ik nooit ontvangen
Setje van april heb ik nooit ontvangen, terwijl dit bedrag wel van mijn rekening is afgeschreven. Na contact is mij beloofd dat dit setje alsnog mijn kant op komt, maar tot op heden nooit ontvangen. Abonnement heb ik opgezegd, wat wel vlot ging. Ik heb de vraag nog gesteld of het setje van april wel nog mijn kant op komt en als dat niet zo is, of ik dan mijn geld terug kan krijgen van die maand. Ik heb meerdere herinneringen gestuurd, maar na een maand nog geen reactie op mijn vraag ontvangen.
Blijven van je rekening halen.
4 maand geleden mijn abonnement proberen stopzetten. Na 7 mails nog steeds geen antwoord, maar toch blijven ze van mijn rekening halen. Ondertussen rekening geblokkeerd en zie ik al 13 pogingen in de laatste maand. Mijn vorige review die over hetzelfde ging hebben ze proberen rapporteren.
Klant vriendelijker worden
Klant vriendelijker worden
Pronlemen oplossen en verzending sneller doen bij ons zijn ze 2 keer een verzending vergeten en 1 keer het zelfde setje gestuurd.
En de kwaliyeir lingerie zou ook iets beter mogen.
Horrible service and bad quality
I bought 2 bras. Both shitty quality. 1 broke after my first laundry wash. I've contacted them and they said they'd send me a new one, but have been ghosted on my last 3 emails.
Erg blij met de prijs kwaliteit…
Erg blij met de prijs kwaliteit verhouding!
Super leuke verrassing in de doos
Super leuke verrassing in de doos! Zowel vriendin als ikzelf zijn er heel blij mee ;)
Ik ben nogsteeds aan het wachten op…
Ik ben nogsteeds aan het wachten op mijn geld retour ontvangen of mijn pakket maar ik hoor maar niks van jullie.
Prachtige setjes en goede service.
Ik heb al meerdere prachtige setjes van louloungerie waar ik super blij mee ben. Bij mijn laatste order ging er helaas even iets mis, maar na contact te hebben gehad is dat ook perfect opgelost. Heel erg tevreden en ik blijf zeker klant!
Enorm slechte kwaliteit
Enorm slechte kwaliteit. Je ziet gewoon dat ze goedkope setjes gekocht hebben en hun label er snel ingenaaid hebben. Het label viel er al uit toen ik het oppakte. Ik zou hier zeker niet nog eens bestellen.
viel tegen
Ik kreeg een bericht dat het pakket bezorgd was, maar ik had het nog niet ontvangen.
De kwaliteit viel mij erg tegen. Er zit geen goede pasvorm in en als je een iets grotere maat hebt, geeft het geheel nauwelijks stevigheid.
Trustworthy company with fast shipping.
Trustworthy company with fast shipping.
I took part in their promotion for a free surprise set and received what I expected to.
Ik kan mijn abonnement niet opzeggen
Ik kan mijn abonnement niet opzeggen. Zowel op me Mail als op Instagram wordt niet geantwoord
De levering was snel en het pakketje…
De levering was snel en het pakketje was prachtig ingepakt.!
Verrassend leuk setje ontvangen
Mooie actie: verrassend leuk setje ontvangen.
De maat is prima, het setje past perfect.
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Erg lage kwaliteit lingerie.
Ik probeerde in april mijn account stop te zetten, maar nu is het juni en wordt er nog steeds lingerie opgestuurd en geld afgeschreven. Via de mail contact opgenomen, hadden gezegd mijn abonnement gelijk stop te zetten, maar alsnog vonden er afschrijving plaats in mei en juni.
Naast dat ik het abonnement niet gemakkelijk stop kan zetten, is de kwaliteit van de lingerie erg laag. Het is gemaakt van heel goedkope stoffen en irriteert daardoor de huid erg snel.
Ik voel me enorm opgelicht.
3 geweldige setjes🤩
3 ontzettend mooie en kwalitatieve setjes ontvangen! Alles was compleet en netjes/goed verpakt. Veel verschillende keuzes op de website en snel bezorgd🤩
Perfect!
Super mooie sets met een origineel ontwerp en uitstekende kwaliteit. Daarnaast was de verzending erg snel. Zeker een aanrader, ik ben heel tevreden met mijn aankoop!
Perfecte lingerie
Perfecte lingerie, past goed en goede kwaliteit! Gekocht als cadeau en is goed bevallen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.