Banner for Loods 5

Loods 5 Recensioni

2098
TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb online Nirvi mangohouten Hemelbed besteld. Stevig massief hout bed, echter de houtsnijwerk achter op hoofdbord had in het midden een asymmetrisch goed zicht baar stuk eruit en 3 grote snijwerk... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Altijd een visit waard! Veel woon inspiratie en mooie producten. Kanttekening: de levering duurt te lang. Ik heb woensdag een kleed gekocht. Dit was niet aanwezig in de winkel (minpunt) en wordt t... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Mirte ( werkenemer Zaandam) was goed op de hoogte hielp rustig en vriendelijk door haar leuke ervaring . Stof samples werden keurig zoals afgesproken opgestuurd Kan niet wachten tot de bestelling b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had lampen gezien die uitverkocht waren en de klantenservice heeft de leverancier gebeld en gelijk een order aan gemaakt zodat ik de lampen al donderdag in huis had. En er werkt een hele vriendelij... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi

Informazioni su Loods 5

Scritti dall'azienda

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

(2098)

1101 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij de kassa krijg ik de tip om de grotere goederen bij het magazijn op te halen. Hierdoor hoefde ik niet 2x te lopen en kon voor het magazijn parkeren.

6 settembre 2026

Hi Alwin,

Een kleine tip kan soms een hoop gemak schelen.
Goed om te lezen dat onze collega bij de kassa met je meedacht, zodat je je grote aankopen direct bij het magazijn kon ophalen.

Bedankt voor je mooie compliment over ons team!

Valutata 5 stelle su 5

fijn winkel heel overzichtelijk en…

fijn winkel heel overzichtelijk en opgeruimd

6 settembre 2026

Hi,

Een mooi compliment, bedankt!
Leuk om te lezen dat je onze winkel zo overzichtelijk en opgeruimd vindt. En zo te zien heb je tijdens je bezoek ook flink wat moois weten te vinden.

Graag tot een volgende keer!

Leuke winkel

Leuke winkel waar iedereen kan slagen

5 settembre 2026

Hi Nadine,

Bedankt voor je review!
We proberen ons assortiment zo gevarieerd mogelijk te houden, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Extra leuk om te lezen dat jij bij ons bent geslaagd voor een bijzettafel.

Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Personeel zeer behulpzaam perfect

Personeel zeer behulpzaam perfect

1 settembre 2026

Hi,

Wat fijn om te lezen dat je ons personeel zo ervaart, dat doet ons goed!
Nog eventjes wachten en dan kan het nieuwe tv-meubel een mooi plekje in huis krijgen.

Hopelijk zien we je gauw weer terug!

Top winkel

Top. Mooie artikelen.

5 settembre 2026

Hi Alex,

Bedankt voor je review!
Leuk om te lezen dat je onze artikelen mooi vindt.
Wij zien ook dat je met een aantal leuke artikelen naar huis bent gegaan.

Veel plezier hiermee!

Valutata 1 stelle su 5

Personeel ziet je niet zitten, ook als ze niet met andere klanten bezig zijn....…

Heb ruim een kwartier op een bank gezeten, op nog geen twee meter van twee verkoopsters, pal voor hun neus. Er is in die tussentijd geen van beide naar mij toe gekomen om te vragen of ze mij konden helpen of dat ik misschien informatie over de bank wilde hebben waar ik op zat. Alleen informeren is voldoende maar werd gewoon genegeerd. Als ze opkijken keken ze me recht in me gezicht aan, maar voor de rest geen reactie. Waren allebei druk op tablet bezig. Heb gewoon echt één van de dames aan moeten spreken omdat ik een bank wilde bestellen! Uiteindelijk word je dan wel geholpen.....misschien is dat wel de policy, geen actieve benadering, als men iets wil weten dan moet je het maar vragen!!

Goedemiddag,

Fijn dat we elkaar alsnog telefonisch gesproken hebben en we gaan zeker met je feedback aan de slag!

Team Loods 5

Valutata 4 stelle su 5

Loods 5 in Sliedrecht heeft een ruim en…

Loods 5 in Sliedrecht heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan meubels, woonaccessoires en andere artikelen voor je huis. Door de grote keuze en de verschillende merken is er voor iedereen wel iets passends te vinden. Ook de medewerkers verdienen een compliment: ze zijn vriendelijk, eerlijk en geven duidelijke informatie en uitleg over het systeem. Kortom, een fijne winkel die zeker een bezoek waard is.

Hi,

Wat een mooie en uitgebreide review, bedankt!
Leuk dat je ons aanbod en de verschillende merken zo kunt waarderen.
En natuurlijk extra fijn om te horen dat onze medewerkers je vriendelijk, eerlijk en duidelijk hebben geholpen.

Hopelijk tot een volgende keer!

Valutata 4 stelle su 5

Mede omdat het bedrijf waar we iets…

Mede omdat het bedrijf waar we iets besteld hadden en de klantenservice erg vriendelijk en meedenkend waren.
We zijn erg tevreden met onze aankoop.

31 agosto 2026

Hi,

Bedankt voor je mooie beoordeling!
Goed om te horen dat zowel het bedrijf als onze klantenservice vriendelijk en meedenkend zijn geweest.
Natuurlijk erg fijn dat jullie tevreden zijn met de aankoop.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Goed geholpen

Goed geholpen! Bij een eerder bezoek hadden we een mooie set bijzettafeltjes gezien, maar die stonden er nu niet meer, medewerkster heeft deze vervolgens kunnen bestellen voor ons.

Hi Jolanda,

Soms loont het om nog even te vragen!
Wat fijn dat onze medewerker de set bijzettafels alsnog voor jullie heeft kunnen bestellen.

Bedankt voor je mooi review en veel plezier met de nieuwe tafeltjes!

Valutata 3 stelle su 5

Jammer van de dure prijzen en personeel…

Jammer van de dure prijzen en personeel is niet aardig in de winkels!

13 agosto 2026
Non scritta su invito

Hi,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

We begrijpen dat de prijs een belangrijke rol speelt bij het maken van een keuze.
We proberen een gevarieerd assortiment aan te bieden in verschillende prijsklassen.
Jammer om te lezen dat je het contact met onze medewerkers als niet prettig hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen meegeven.

We nemen je feedback zeker mee.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke personeel en zeer…

Vriendelijke personeel en zeer behulpzaam

28 agosto 2026

Hi,

Een mooi compliment voor ons team, bedankt!

Fijn dat je onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren.
Uiteindelijk ook nog met een mooi vloerkleed naar huis.

Wij zien je graag terug!

Mooie collectie

Mooie collectie. Wel veel accessoires waar je eerst langs moet voordat je de korte route hebt uitgevonden. Verkoopadvies ook prettig verlopen.

29 agosto 2026

Hi,

Bedankt voor je review! Leuk dat onze collectie je aanspreekt.

De vele accessoires maken de route soms wat avontuurlijk, maar hopelijk zorgt het onderweg ook voor de nodige inspiratie en verrassingen.
Fijn dat je uiteindelijk je weg hebt gevonden!

Valutata 5 stelle su 5

Origineel assortiment en goeie…

Origineel assortiment en goeie behulpzame verkopers

28 agosto 2026

Hi Renny,

Een mooi compliment voor het team én onze collectie!

Leuk dat ons originele assortiment je aanspreekt en dat onze verkopers je behulpzaam hebben geholpen.

Hopelijk tot een volgende keer!

Fijne winkel

Fijne winkel, genoeg ruimte, leuke spullen

29 agosto 2026

Bedankt voor je review!
Leuk dat je onze ruime winkel en spullen zo kunt waarderen.

Fijn dat je wat leuke accessoires voor thuis hebt kunnen scoren, hopelijk hebben deze al een leuk plekje in huis gekregen!

Valutata 5 stelle su 5

Myrthe van de banken afdeling heeft ons…

Myrthe van de banken afdeling heeft ons onwijs goed geholpen. Wist alles

2 settembre 2026

Hi Judith,

Bedankt voor je review!
Fijn om te lezen dat onze collega je goed heeft kunnen helpen met de aankoop van je bank.

Wij wensen je veel plezier met de nieuwe bank!

Top service

Top service, zowel in de winkel als bij leveren van het product. Ik beveel deze winkel zeer aan!

31 marzo 2026

Hi Angelique,

Fijn om zo'n mooie beoordeling te ontvangen!
Wat goed om te lezen dat zowel het bezoek aan onze winkel als de levering naar wens in verlopen.

We waarderen je compliment en hopen je graag nog eens terug te zien!

Een boeiende ervaring

Om te beginnen een erg mooie ruimte zonder overbodige items. Grote luisterbereidheid waarnaar de klant op zoek is, zonder enige opdringerigheid om te 'verkopen'. Wij maakten na het waardevol advies onze keuze, die ons gisteren al thuis werd geleverd (gratis bovendien). Zeer de moeite: het was de trip vanuit Leuven naar Maastricht waard, wij komen zeker terug!

23 agosto 2026

Hi Christian,

Wat leuk dat jullie vanuit België onze winkel hebben bezocht!
Goed om te lezen dat onze medewerkers je prettig hebben kunnen helpen.

Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe aankopen!

Valutata 5 stelle su 5

Alles in Loods 5 is een hele leuke…

Alles in Loods 5 is een hele leuke ervaring. Personeel mega vriendelijk en een uitstekende artistieke assortiment. Elk bezoek is het 100% waard

31 agosto 2026

Hi Stella,

Daar worden we blij van! Bedankt voor je mooi woorden.
Fijn dat je ons personeel als vriendelijk ervaart en het assortiment bevalt.

Wij hopen je gauw weer terug te zien!

Dolce

Verliefd gewonden op een bank die bij binnenkomst ten toon stond❤️
Ben heel goed geholpen, alleen jammer dat jullie geen cash accepteren.

30 agosto 2026

Bedankt voor je review!
Leuk om te lezen dat onze bank zo goed in de smaak valt en dat je deze hebt besteld via de winkel.

Momenteel kan je bij onze winkel in Duiven wel met Cash betalen. Dit is nog in de testfase om te kijken of dit een succes is.

Hopelijk zien wij je snel weer terug bij ons!

Valutata 3 stelle su 5

* als eerste jammer dat de keuken al om…

* als eerste jammer dat de keuken al om 15:00 dicht ging,

Mensen komen vaak van een afstand, en hopen daar nog wat te kunnen eten,

* Gebrek aan personeel om grote aankoop te doen,
* Na eindeloos door de showroom te hebben gelopen was het moeilijk om een verkoper te vinden, (ik denk dat er nogal wat verkopen daar door mis lopen)

* we hebben doorgezet en we zijn blij met een tafel uit studio HENK

30 agosto 2026

Goedemiddag,

Wat jammer om te lezen dat jullie bezoek niet helemaal is verlopen zoals gehoopt. Zeker wanneer je van wat verder weg komt, begrijpen we dat het vervelend is als de keuken al om 15.00 uur sluit en je daardoor niet meer de mogelijkheid hebt om iets te eten. Ook jullie ervaring met de beperkte beschikbaarheid van medewerkers nemen we serieus. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer je na een lange ronde door onze showroom graag advies wilt en vervolgens lastig een verkoper kunt vinden. Dat is uiteraard niet de service die we willen bieden.

We waarderen het enorm dat jullie ondanks deze punten hebben doorgezet en uiteindelijk een mooie tafel van Studio HENK hebben gevonden.

We nemen je opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren.

Team Klantenservice Loods 5

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più