Jeg synes PostNord er noget af en vits efterhånden. De passer ikke deres arbejde chaufførerne. En herre skulle aflevere en pakke klokken 11:59 i går, men han standsede og kørte videre igen. Han var s... Leggi di più

Skulle modtage en pakke fra Japan. Postnord skriver en sms hvori de skriver , at de har leveret pakken på min adresse d..15.08 .Jeg undersøgte sagen i Japan og det viser sig at pakken har forladt Japa... Leggi di più

They send one's parcels to random pickup locations without asking first. As a pedestrian, that's really irritating. I should have picked up my parcel 5 minutes walk away, now it's 40 minutes awa... Leggi di più

Kære dk s borgere !! Min opfattelses evne kan ikke absorbere, hvorledes firma kan tro på fremtiden med denne EVIGE kritik ?? Er selv pt I uvejr hos disse Postnord , Som engang kørte en... Leggi di più

1. Servizio di corriere

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Post Danmark A/S is the company responsible for the Danish postal service.

1,1

Pessimo

TrustScore 1 su 5

2K recensioni

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,1

Tutte le recensioni

332 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Noget rod...👎

Noget rod...👎
Fik at vide kl.8 at pakken kom i dag .
Her kl.16...ingen pakke.!!
Nu besked ingen pakke alligevel i dag..!!
Måske imorgen 🤔🤔🤔
Bedre held næste gang...🙂

3 giugno 2026

Elendigt som vanligt!

Elendigt som vanligt! 9 ud af 10 gange leverer PostNord pakkerne langt, langt væk fra kunderne – hvis de overhovedet leverer dem – selvom der er masser af leveringssteder tæt på. Dette er selvfølgelig sket igen.

PostNord burde stå økonomisk til ansvar for de varer, de smider væk for kunderne. Men - sikkert fordi staten ejer en stor del af aktierne i firmaet - får de lov at fortsætte i det uendelige uden nogen former for konsekvenser.

Jeg har skrevet til dem, om jeg kan søge erstatning for pakken, de har smidt væk denne gang, men de frasiger sig ansvaret og henviser til sælger. Det er ikke sælger, der ikke har leveret, sælger har leveret, det er PostNord, som har fået penge for at levere og ikke har leveret. Derfor burde erstatningen ligge hos dem. Men som delvist statsejet kan de åbenbart frasige sig ethvert juridisk ansvar. Grotesk!

I mange tilfælde kan vi desværre ikke få lov at vælge leverandør, når vi bestiller varer på Nettet. Det er så ærgerligt, at aktører som PostNord får lov at fortsætte deres ”forretning”, uden at myndighederne griber ind. PostNord er formentlig det mest udskældte firma i Danmark, og det har overhovedet ingen konsekvenser for dem. Sørgeligt. I det mindste burde staten kræve fyringer i ledelsen, når nu den ejer en så stor aktiepost i det. Der trænger tydeligt til udskiftning i toppen af firmaet, som man så kan håbe fortrænger sig nedad, indtil kunderne får det, de har betalt firmaet for, nemlig deres varer leveret.

Kan man forstå, at det er umuligt at få telefonisk kontakt til PostNord? Ja, det kan man. Og det viser med alt tydelighed, at de selv er klar over, hvor elendigt, det fungerer for dem. Sørgeligt, at det får lov at fortsætte.

3 giugno 2026

Must be difficult to ring the doorbell...

I only ever use Postnord if I have no better option! Why? Because they continuously leave my packages at the door, next to the doorbell, while I'm at home... I do NOT have modtagerflex. I do NOT consent to you leaving my online purchases outside on the street where anyone could potentially go and grab it! Yet you keep doing exactly that.

The only reason I notice you left something out there, is because my phoneapp has the audacity, to ask me for a review, and for my advice on how they can do their job better... Well you asked! And I answer. Learn to use the doorbell! I cannot believe this even has to be said...

1 giugno 2026

levering af 4 dæk.

levering af 4 dæk.. 4 " pakker" levring til erhver. 2 kommer en dag og bliver sat af. Alt ok. jeg forvener de to andre kommer dagen efter... men der vælger man ikke at levere i normalt åbningstid, og sætter dem ikke af som anden " postmand" gjorde dagen inde. Kan spore dem på til depoete i Næstved og google adresse til postnord, er jo ikke gældende. Man behøver en app til at konakte kunde"service" ....som er en ia maskine som ikke kan en dyt.
Vi spør den lokale facebook gruppe for at finde postnord depot. Køre derud og der er åben overalt dog ingen mennesker udover en vognmand som fortæller der måske kommer nogle om 1 time. Jeg køre derud igen og får mine to dæk af en som prøver at bortforklare en masse.
Få styr på banale ting som adresser og at man kon kontakte jer.

12 maggio 2026

Zero for PostNord DK

At the end of March I made an order with the Danish company Onling. Onling then sent me two tracked parcels. Since I live in Israel, I understood that there may be a delay because of the recent conflict. By the beginning of May I had still not received this delivery. I wrote to Onling who were fantastic!! They looked into the problem and decided to re-send my order through FedEx without asking me for any payment.
Before I wrote to Onling, I wrote to PostNord who only replied this morning, with what looked like a bot message.
I replied with the tracking nos and this afternoon received a reply from a human being who said that they are unable to track the parcels but sent a link to the PostNord website suggesting I track the parcels there. Farcical and absurd to say the least. What is the point of tracking nos if you can't track the parcel.
I would give NordPost DK a zero if I could.
And a 10++ to Onling!

29 maggio 2026

Very disappointing experience with this…

Very disappointing experience with this postal service. I paid the customs duties and handling fees on 13 May and was informed that the shipment would be delivered within 2–3 days. However, as of 26 May, there is still no sign of the package.

What makes this even worse is the complete lack of customer support. I tried contacting customer service through the app chat and also sent 3 separate emails, but I have not received a single reply.

Paying extra fees and then being ignored for nearly two weeks is completely unacceptable. Extremely poor communication and service.

26 maggio 2026

Ingen besked fra postnord

Ingen besked fra postnord ang. min pakke,ringer til butik
hvor jeg skal afhente,og min pakke er der,ingen besked.Så dårlig service at jeg selv skal ringe og søge efter min pakke.

23 maggio 2026

Der er jo ingenting der fungerer

Der er jo ingenting der fungerer! Jere telefon svarer ikke,
selvom man ringer indenfor telefontid... ingen chat der virker ...Har skrevet flere beskeder...intet svar. Det er som om I ikke eksisterer!!!
I bad mig om at betale toldafgifter for en pakke der i forvejen var betalt af firmaet Marks&Spencer der informerer højt og tydeligt at de afholder alle afgifter!

22 maggio 2026

Alt gik galt

I fortæller, at I har været forbi med min pakke i onsdags, uden at ringe på! "Vi traf ingen hjemme". Jeg var hjemme og holdt øje med dørklokken. Da jeg fik beskeden om, at I havde været her, så jeg buddet gå ind i sin bil. Derefter får jeg besked via appen, at min pakke bliver forsøgt leveret fredag. Når den i virkeligheden skal til en pakkeshop, som jeg så også får besked på 24 timer senere, at den er leveret i!
Alt dette plus jeg har modtagerflex! Hvorfor ringer I ikke på for det første og for det andet hvorfor afleverer I ikke pakken som aftalt med modtagerflex?!
Når man så vil have fat i jer, så det er en helt anden sag!! Telefonnummer hvor ingen svarer og en chat der er lukket ned pga. "travlhed"!!! Hold op I gør det ringe! Alle steder, hvor I kunne fejle, gør I!
Næste gang jeg skal have leveret en pakke, så bliver det i hvert fald ikke jer!

20 maggio 2026

Mest idiotiske mest forfærdelig…

Mest idiotiske mest forfærdelig oplevelse og service nogensinde !!!!!!! Jeg har ventet i appen fra kl 12 efter 1 time med at skrive med bot om jeg vil skrive med et menneske. Så ventede jeg fra kl 12 til kl 16:15 og derefter skriver jeg igen til dem at der er gået over 4 timer vil have svar nu!! Da jeg har en dyr pakke jeg gerne vil vide hvor den er!! Så efter 4 timer skriver bot igen til mig at jeg skal ind på deres hjemmeside, fordi kundeservice har lukket efter kl 16:00!! Så har ventet 4 timer forsjov og kan ik hør hvor min pakke er og kan intet gør udover skrive med en idiot bot !!!! Ærligt det her er ikke i orden! Og vil gerne have mange dansker deler det her ud og lukker den dårlig firma ned idioter

18 maggio 2026

Kan ikke få fat på nogen i kundeservice…

Kan ikke få fat på nogen i kundeservice andet end en robot der ikke kan hjælpe, lader til at man holder lukket til trods for at der står på deres hjemme side at de har åbent alle hverdage. Når jeg ringe direkte til depot Herning får jeg en telefonsvarer fra december måned sidste år der siger de holder lukket pga. jul og nytår!

15 maggio 2026

Umuligt at få fat i Postnords…

Umuligt at få fat i Postnords kundeservice. Beskeden er hver gang at der er kø og man skal prøve senere. Virkelig dårlig service. Ventede på en pakke og så fik jeg besked om der var afleveret, men ingenting i postkassen. Jeg bor i Holstebro og den anden dag fik jeg besked om at en anden pakke fra Holland kunne hentes ved Løvbjerg i Viborg. Beskeden om dette får jeg for sent og prøver i den forbindelse igen at kontakte Postnord, denne gang via mail, og får beskeden at pakken er sendt retur til Holland og jeg må selv kontakte afsender. Ingen hjælp fra Postnord overhovedet. Hvorfor skal det være så svært at kommunikere med Postnord. De får trods alt penge for deres ydelser.

6 maggio 2026

"Vi kunne desværre ikke levere din…

"Vi kunne desværre ikke levere din pakke" forsøgt leveret kl. 1538

Jeg var hjemme hele dagen og på det givende tidspunkt sad jeg i vores stue med udsyn lige ud til vejen.

Vi har overvågning hele vejen rundt om huset. Der var på intet tidspunkt i tidsrummet fra 0600 til 1600 et postnordbil eller bud ved vores hus eller hoveddør.

Det fede er så at pakken leveres til en pakkeshop på Nørrebro når vi bor i Vanløse.

Man køber et produkt der hedder hjemmelevering, men så tager de r...n på en, og lyver om man har været der. Det er virkelig elendigt!!!

11 maggio 2026

PostNord tager aldrig ansvar for deres egne fejl

Absolut den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Siden fredag d. 8. maj har jeg forsøgt at komme i kontakt med PostNord omkring mine pakker, men er blevet smidt ud af kundeservice-chatten HVER eneste gang. I dag d. 11. maj prøver jeg så igen og bliver mødt af medarbejdere der konstant modsiger sig selv og nægter at tage ansvar for fejlen.

Jeg valgte en specifik pakkeshop ved bestilling, fik bekræftet adressen sort på hvidt, og alligevel bliver pakkerne sendt et helt andet sted hen. Først får jeg at vide, at deres system automatisk har valgt en anden pakkeshop. Derefter får jeg at vide, at det er afsenderens skyld. Men uanset hvad er det åbenbart aldrig PostNords ansvar.

Det mest absurde er næsten, at de bliver ved med at kalde den forkerte pakkeshop for ‘den rigtige’, selvom jeg direkte sender dokumentation på hvilken pakkeshop der faktisk blev valgt. Ingen hjælp, ingen løsning, ingen ansvarstagen.

Det er ærligt skræmmende hvor inkompetent et så stort firma kan fungere. Man betaler for en service man ikke får, og bliver bagefter mødt af ligeglade standardsvar og dårlig kundeservice. Jeg kommer fremover til at undgå PostNord så meget som muligt.

11 maggio 2026

Jeg fik aldrig modtaget min pakke!

Meget dårlig oplevelse med PostNord.
Min pakke fra Zalando blev markeret som leveret, selvom der ikke blev ringet på døren, og der ingen pakke var foran min hoveddør. Ifølge vores overvågning tog chaufføren pakken med igen, efter han fik taget billede af pakken foran døren.
Jeg kontaktede PostNord samme dag via chat og oplyste alle mine oplysninger, men modtog aldrig svar. Kort efter blev pakkeoplysningerne fjernet fra min konto uden forklaring.

Flere dage senere fik jeg svar om at pakken er blevet leveret på min adresse og jeg selv hæfter mod forsendelsen.

Jeg har anmeldt sagen til Zalando, som oplyste, at de har været i kontakt med PostNord. Ifølge PostNord er pakken gået tabt under leveringen!!!

Meget utilfredsstillende kundeservice og manglende håndtering af sagen.
Jeg vil aldrig bruge PostNord igen!

24 aprile 2026

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito