Vandaag na drie maanden de helft van mijn bestelling ontvangen, kreeg na bellen te horen dat de tweede kroonluchter om onduidelijke redenen pas in juli bezorgd word. Had ook al nare ervaring met bezor... Leggi di più
De tuinlampen op solar gingen al vrij vlot achteruit qua lichtopbrengst. Begin dit jaar was het helemaal einde verhaal. Ik heb dit gemeld en zonder gezeur ontving ik een gloednieuwe set. Nog niet eerd... Leggi di più
Zoals eerder ervaren en verwacht is de kwaliteit uitmuntend en de levering snel gegaan. De lampen zijn uniek en staan erg mooi.
Een aantal keer een bestelling geplaatst bij Loberon. De levering is vlot en goed verpakt. Je wordt goed geïnformeerd over wanneer de bestelling onderweg is en wanneer de verwachting is het product... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Negozio di mobili
- Negozio di arredamento da giardino
- Negozio di arredamenti per salotti
Informazioni su LOBERON
Scritti dall'azienda
LOBERON – Wonen met karakter, warmte en tijdloze stijl
LOBERON is een merk dat staat voor sfeervol wonen met karakter. Sinds 2012 biedt LOBERON een zorgvuldig samengestelde collectie meubels, woonaccessoires en textiel die het dagelijkse leven verrijken met stijl, authenticiteit en gevoel voor detail. Elk product weerspiegelt een duidelijke visie: een huis moet niet alleen functioneel zijn, maar vooral een plek waar je tot rust komt, je thuis voelt en je persoonlijkheid tot uiting kunt laten komen.
De stijl van LOBERON is een elegante mix van landelijke charme, vintage-invloeden en robuuste industriële elementen. De collecties worden gekenmerkt door natuurlijke materialen zoals massief hout, linnen, metaal en riet, vaak met de hand afgewerkt en altijd met oog voor vakmanschap. Elk item vertelt zijn eigen verhaal – van nostalgisch kastje tot handgevlochten mand of decoratief object met een doorleefde uitstraling.
Wat LOBERON bijzonder maakt, is de liefde voor duurzame schoonheid. De ontwerpen zijn tijdloos, bedoeld om jarenlang mee te gaan en steeds opnieuw te inspireren. In een wereld vol vluchtige trends biedt LOBERON rust, kwaliteit en een gevoel van verbondenheid. De meubels en accessoires zijn niet zomaar producten – ze dragen bij aan een leefomgeving met ziel en persoonlijkheid.
LOBERON richt zich tot mensen die bewust wonen: die sfeer belangrijk vinden, die genieten van mooie materialen, en die hun interieur zien als een verlengstuk van wie ze zijn. Elk detail doet ertoe – van de textuur van een stof tot de afwerking van een houten oppervlak. Met gevoel voor esthetiek en oog voor harmonie creëert LOBERON interieurs die uitnodigen om te leven, te ontspannen en te dromen.
Of het nu gaat om een warm ingerichte woonkamer, een rustgevende slaapkamer of een uitnodigende eethoek: LOBERON inspireert om van het huis een thuis te maken. Een plek vol stijl, charme en betekenis – waar je elke dag graag bent.
Steinstraße 21, 90419, Nürnberg, Germania
- 020 29 93 004
- service@loberon.nl
- loberon.nl
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Prachtige fauteuils
Prachtige fauteuils. Wat kleiner als ik had verwacht. Maar dat heb je nu eenmaal als je online koopt.
Mooie tafel ook niet te moeilijk om in…
Mooie tafel ook niet te moeilijk om in elkaar te zetten ik mis wel een onderhoudsadvies en hoe de tussen stukken van de tafel op te ruimen als je ze niet gebruikt
Organizer Fairhaven
De organizerFairhaven besteld bij Loberon
Mooi stevig massief , een echte blikvanger
Weer heel tevreden mee !
Snelle levering. Goed verpakt. Ben heel blij met het lampje
Deurkrans
De krans is prachtig en voldoet volledig aan de afbeelding in de brochure. Heel blij mee.
Delivered product looked very different…
Delivered product looked very different from the web page.
While the mirror I received was nice, it was only similar to the one on the webpage in shape... Color and type of the wood, decorative markings, and build quality looked very different in person. I understand it's a natural product that can differ from one to another, but this is very far off.
After coming to terms with the different look and feel, I have decided to keep the mirror. However, if given the choice, I would not spend those 200 again at Loberon.
Edit: pieces of wood started breaking off. Definitely returning this one.

Risposta di LOBERON
Krans voor op de voordeur
De krans was nog mooier als op de afbeelding!
Heel mooie spullen
Alles wat ik besteld heb, is heel mooi, en komt heel goed verpakt aan.
Super mooie!!
Super mooie!!! Perfect wasmand. Wij zijn heel erbij. Onze badkamer werd extra mooie. Libero’s een super mooie winkel zal ik alles kopen als ik kan. Mooie wasmand met heel ruimte en mooie design.
Altijd zulke leuke gezellig
Altijd zulke leuke gezellig interieur spullen nu weer voor de Pasen 🐣
Koop daar niet waardeloos…
Koop daar niet waardeloos bedrijf.waardeloze klantenservice en schreeuwend duur!!
Bestellen online gaat makkelijk
Bestellen online gaat makkelijk. Pakket komt redelijk snel aan. Goed en zorgvuldige verpakking waardoor al mijn glaswerk heel is aangekomen. Ik ben van plan om een kast aan te schaffen maar omdat de kast gedemonteerd wordt bezorgd had ik de klanten service gebeld. Deze komt niet overeen met mijn beeld in de luxe magazines en de dure producten. Het leek wel of ik iemand aan de telefoon had die in de Bijlmer woonde. En ook had ik mijn twijfels of zij mijn vraag wel begreep dat ik bij de bezorging van de kast hulp nodig had bij het verder monteren ervan. Dit is dus echt een verbeterpunt.
Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Op 29 dec een kussensloop besteld en nooit ontvangen. Klantenservice komt met nul oplossingen. Nu krijg ik ineens een bericht met dat de order retour is. Ik heb gevraagd of ik mijn geld terug krijg en wanneer. Wederom nul reactie. Ik zie trouwens ook dat mijn eerdere review hierover is verwijderd, schandalig. Ik bestel hier nooit meer.

Gootsteenkast Holbrook - kitchen counter
Since my last review on the same issue, the problem has still not been resolved, so I want to keep everyone updated.
After Loberon informed me that they had made an appointment with the transport company, I spent several days being sent back and forth between Loberon and the delivery company. The delivery company repeatedly confirmed that they had never received a pickup order from Loberon, while Loberon continued to insist that they had placed it.
This situation went on for days, until it was finally acknowledged that the pickup order had, in fact, never been placed. This lack of coordination and follow‑up seems to be how Loberon operates, unfortunately.
To make matters worse, the customer service representative I spoke to could not communicate in English. I asked if someone Dutch‑speaking could assist, but even then there appeared to be serious misunderstandings, which only added to the delays and confusion.

Prima
Geweldige mooie spullen, snelle levering en prima bezorging en service.
Heel goed ingepakt verzonden en mijn…
Heel goed ingepakt verzonden en mijn zwaan sierpot is onbeschrijfelijk mooi. Echt heel erg blij mee en snel geleverd
Zeer tevreden
De bestelde artikelen zijn in echt net zo mooi als in de catalogus. Snelle levering en de artikelen waren zo goed verpakt dat deze niet konden beschadigen.
Geen aanrader
De ontvangen spullen zijn erg mooi maar de levering is echt beneden alle peil.
3 keer klantenservice gebeld die totaal niets weet en kan betekenen.
2 keer contactformulier ingevuld en antwoord komt er aan maar door inventarisatie duurt het langer duhhh het is 2026
Na 3,5 week dan toch nog mijn bestelling ontvangen en nee ik zal niet meer bestellen, had een mooie bank en kast gezien maar ben blij dat ik eerst wat accessoires heb geprobeerd te bestellen.

Risposta di LOBERON
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.