Valutata 3 stelle su 5

Vandaag na drie maanden de helft van mijn bestelling ontvangen, kreeg na bellen te horen dat de tweede kroonluchter om onduidelijke redenen pas in juli bezorgd word. Had ook al nare ervaring met bezor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De tuinlampen op solar gingen al vrij vlot achteruit qua lichtopbrengst. Begin dit jaar was het helemaal einde verhaal. Ik heb dit gemeld en zonder gezeur ontving ik een gloednieuwe set. Nog niet eerd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een aantal keer een bestelling geplaatst bij Loberon. De levering is vlot en goed verpakt. Je wordt goed geïnformeerd over wanneer de bestelling onderweg is en wanneer de verwachting is het product... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super goede service en hele goede levering!! Ik was bang dat mijn pakketje niet op tijd aan zou komen ivm Pasen, ze hebben meteen gereageerd, En super blij dat het pakketje 3 dagen voor Pasen gelever... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di arredamento da giardino
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni su LOBERON

Scritti dall'azienda

LOBERON – Wonen met karakter, warmte en tijdloze stijl

LOBERON is een merk dat staat voor sfeervol wonen met karakter. Sinds 2012 biedt LOBERON een zorgvuldig samengestelde collectie meubels, woonaccessoires en textiel die het dagelijkse leven verrijken met stijl, authenticiteit en gevoel voor detail. Elk product weerspiegelt een duidelijke visie: een huis moet niet alleen functioneel zijn, maar vooral een plek waar je tot rust komt, je thuis voelt en je persoonlijkheid tot uiting kunt laten komen.

De stijl van LOBERON is een elegante mix van landelijke charme, vintage-invloeden en robuuste industriële elementen. De collecties worden gekenmerkt door natuurlijke materialen zoals massief hout, linnen, metaal en riet, vaak met de hand afgewerkt en altijd met oog voor vakmanschap. Elk item vertelt zijn eigen verhaal – van nostalgisch kastje tot handgevlochten mand of decoratief object met een doorleefde uitstraling.

Wat LOBERON bijzonder maakt, is de liefde voor duurzame schoonheid. De ontwerpen zijn tijdloos, bedoeld om jarenlang mee te gaan en steeds opnieuw te inspireren. In een wereld vol vluchtige trends biedt LOBERON rust, kwaliteit en een gevoel van verbondenheid. De meubels en accessoires zijn niet zomaar producten – ze dragen bij aan een leefomgeving met ziel en persoonlijkheid.

LOBERON richt zich tot mensen die bewust wonen: die sfeer belangrijk vinden, die genieten van mooie materialen, en die hun interieur zien als een verlengstuk van wie ze zijn. Elk detail doet ertoe – van de textuur van een stof tot de afwerking van een houten oppervlak. Met gevoel voor esthetiek en oog voor harmonie creëert LOBERON interieurs die uitnodigen om te leven, te ontspannen en te dromen.

Of het nu gaat om een warm ingerichte woonkamer, een rustgevende slaapkamer of een uitnodigende eethoek: LOBERON inspireert om van het huis een thuis te maken. Een plek vol stijl, charme en betekenis – waar je elke dag graag bent.

4,1

1 stella

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 2 stelle su 5

Wat er mis ging was het op tijd…

Wat er mis ging was het op tijd leveren. Er stond 3-5 dagen en we zijn nu drie weken verder. Ook de communicatie ging mis. Vriendelijk maar geen enkele duidelijkheid. Staat klaar voor vertrek maar weten verder ook niet wanneer het aankomt. Daar kwam het feitelijk op neer.
Eenmaal verzonden was de levering snel via dhl. Het duurde gewoon lang voordat het pakket verzonden was. Jammer want had t voor iets speciaals besteld.
De spullen zelf zijn wel heel goed/ mooi.

31 gennaio 2026

Risposta di LOBERON

Wegens inventarisatie duurden de levertijden langer dan dat u van ons gewend bent. Ons excuses voor het ongemak.

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn ontzettend tevreden met de producten

Wij zijn ontzettend tevreden met Loberon. Ze hebben altijd ontzettend mooie spullen. Er is altijd wel iets wat je graag zou willen hebben. En we hebben ok best wel enkele dingen aan geschaft. Maar sommige producten zijn best wel prijzig. Maar wat je koopt is van goede kwaliteit en ziet er erg mooi uit. Alleen de bezorging laat wat te wensen over. Of de bezorgdienst komt niet op de afgesproken dag. Of je krijgt een mail binnen dat het bezorgt is. Dus je gaat alle buren af om te vragen of ze een pakketje van ons hebben. Dit blijkt niet het geval. Er is dus niets geleverd!! Ik vind wel dat Loberon eerder contact op mag nemen wanneer de producten vertraagd zijn. Dan weten we wat er aan de hand is in plaats van zorgen te maken. Maar over het algemeen zijn we erg tevreden.

30 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ga niet in zee met Loberon

1. de afdeling klantenservice is beneden alle peil. de dames spreken nauwelijks fatsoenlijk Nederlands.
2. drie stoelen werden redelijk snel na elkaar geleverd, de vierde stoel is twee weken later afgeleverd. ik vond dat geen stijl en wilde de stoelen retourneren.
3. de stoelen pasten echt niet in het interieur, reden waarom ik ze ook daarom wilde retourneren. nou daar werd heel moeilijk en dom over gedaan: zeer klantonvriendelijk en niet bereidwillig!!
ik ben van Loberon anders gewend. maar voor mij geen Loberon meer
25/2 inmiddels weken verder en met veel pijn en moeite een bedrag voor de stoelen gestorneerd gekregen: ik betaalde 1411,00 euro en kreeg 1380,00 euro retour, 31,90 te weinig.
daarnaast kreeg ik voor 4 stoelen 1 retourbiljet en wederom geen bereik via telefoon of mail om nog 3 biljetten te sturen. zelf de kosten betaald van 75,00 euro. achteraf krijg je dan als reactie dat je had moeten overleggen........ hoezo overleggen wanneer niemand bereid is je verder te helpen, alleen maar de schuld bij de klant leggen.
nee, voor mij heeft Loberon definitief afgedaan en ik wil iedereen waarschuwen en eerst goed te bedenken of je met dit bedrijf in zee wilt gaan.
ps; ook weer zo iets: wordt mij gevraagd de review bij te werken, dan kan dat niet omdat die al eerder geplaatst is en een andere datum niet ingevoerd kan worden.

29 gennaio 2026

Risposta di LOBERON

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons. Kunt u een mail naar ons verzenden naar service@loberon.nl dan kunnen we het met u oplossen.

Prima!

Wat heel prettig is dat de Tempex verpakking, die de artikelen beschermd, bij de laatste 3 bestellingen verdwenen is. Eigenlijk was dat hetgene waar ik wel eens moeite mee had . Nu komt het aan in een stevige kartonnen doos en dat bevalt goed. De producten voldoen aan de verwachting en over de levertijd heb ik niet te klagen.

27 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, na maand nog steeds niets geleverd. Gebeld, na 2 weken kon maar een onderzoek gestart worden. Is nu gestart, maar moet terug maximum 6 weken wachten. Ze weten dat ergens iets fout liep bij de levering, maar ik moet wachten. Dit is geen klantenservice. Ze zouden ervoor moeten zorgen dat de klant zijn zaken krijgt, terwijl zij hun onderzoek doen.

30 dicembre 2025

Risposta di LOBERON

Jammer dat u deze ervaring heeft, is het inmiddels voor u opgelost? Zou u anders ons een mail kunnen verzenden naar service@loberon.nl

Prachtige spullen

Prachtige, degelijke spullen die je interieur opfrissen.
Zeer tevreden.
Al meerdere malen iets besteld bij Loberon. Altijd een feest om uit te pakken.

23 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Eucalyptuskrans op berkentakken Ik had een eucalyptus krans besteld en…

Ik had een eucalyptus krans besteld en ook ontvangen, helaas was deze krans nadat ik deze uit de doos gehaald had erg scheef van vorm, was niet rond maar meer eivormig. Niet recht te buigen , dan braken de berkentakkenkrans die achter de eucalyptus zat. Ook vond ik de krans echt nep uitzien, de kleur vond ik echt helaas niet mooi. Best erg teleurgesteld aangezien de krans vrij prijzig was. Helaas! Zal daarom nooit geen krans meer bij jullie gaan bestellen.

22 gennaio 2026

Risposta di LOBERON

Wat vervelend dat het product niet naar u wens is. U kunt het altijd kosteloos aan ons retourneren.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più