God hurtig kundeservice og få dages leverings tid trods weekend. - Har købt nogle af deres batterier. Gode materialer og skønt med tænd og sluk funktion på batteriet. Klar anbefaling herfra.
Her får du det du har brug for..!! Søgte efter et 16v istedet for et normalt 12v batteri til mit fiskeri og det kunne litiumpro hjælpe mig med, og meget billigere end hvad der ellers er på markedet..... Leggi di più
Havde et defekt stort Lifepo4 batteri. Selv om jeg ikke havde købt det hos Lithium Pro, var de klar til at hjælpe med fejlfinding. Med vejledning fandt jeg ud af at BMS var gået og de tilbø... Leggi di più
I min søgen på nettet fandt jeg Lithium Pro, blev lidt mistænksom da jeg så deres priser, nok de bedste priser på lithium batteri i DK. Jeg tjekkede Trustpilot og med en rating 4.7 stjerner var jeg ik... Leggi di più
- Produttore di batterie
- Negozio di batterie
- Produttore di apparecchiature elettroniche
- Fornitore di energia pulita
- Negozio di forniture marine
LithiumPro – Specialister i bæredygtige lithiumbatterier Hos LithiumPro brænder vi for at levere avancerede og skræddersyede LiFePO4-lithiumbatterier, der er designet til at opfylde en bred vifte af behov – fra autocampere og både til solcelle-backup og industrielle anvendelser. Med fokus på høj ydeevne, sikkerhed og lang levetid er vores batterier bygget til at holde, så vores kunder kan stole på deres energiløsninger i mange år frem. Vi er en familiedrevet virksomhed, der bygger på værdier om kvalitet og bæredygtighed. Med rødder i Danmark og et stort engagement i grøn teknologi leverer vi batterier, der understøtter både privatpersoner og virksomheder i deres bestræbelser på at bruge pålidelige og miljøvenlige løsninger. LithiumPro blev grundlagt i 2018 af Christian Dyrholm, og vi er stolte af at føre hans vision videre med samme dedikation. Vores mål er at gøre grøn energi tilgængelig og praktisk for alle, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning.
Bringstrupvej 71, 4100, Ringsted, Danimarca
- info@lithiumpro.dk
- lithiumpro.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
er meget tilfreds med mine batterier…
er meget tilfreds med mine batterier til min elmotor. helt utroligt så lidt de vejer i forhold til bly batteri
Har købt 2stk 12v 100a lithium og har…
Har købt 2stk 12v 100a lithium og har fået en super service samt rådgivning vedr. mit projekt. Bedste anbefalinger herfra!
Har snart kørt med et 100 Ah batteri i…
Har snart kørt med et 100 Ah batteri i et år, lidt opstart problemer på grund af mig, det blev klaret i telefonen, men med tilbud om at komme forbi, selv en lørdag aften! Har lige været afsted slut uge 42, 4 overnatninger med almindeligt strømforbrug, 175 w p taget. Campingfatter "har I ikke brugt strøm? Vi så tv hver aften, telefoner, blæservarme og så videre. Ledningen var ikke ude af gaskassen. Nu er eneste problem, at jeg ikke kan lade være med at optræde som en tenager, skal lige kigge på telefonen. Den viser alt. Køb batteriet fra Holbæk. Måske er der andre der er lige så gode, men garanteret ikke bedre. Har købt solceller lokalt, ved problemer ville de jo gerne give batteriet skylden. "Lithiumpro, hans batterier er gode nok."
Fantastisk godt batteri med en god BMS…
Fantastisk godt batteri med en god BMS med bluetooth.
en fantastisk service og hjælp.
Meget tilfreds
Købte 3 x 12V/100Ah inden denne sæson som erstatning for mine gamle AGM-batterier. Jeg har ikke været i nærheden af at mangle strøm og alt har fungeret upåklageligt.
Kan varmt anbefales.
Fornuftigt oplevelse
Fornuftigt oplevelse. Har købt et 24 volt, 100 ah batteri, 12 volt, 50 ah batteri, samt en taske til det store batteri.
God service, god humor i biksen og altid flink til at hjælpe. Batterierne har virket upåklageligt de sidste 1 1/2 år. Vægten har virkelig hjulpet, ift. At slæbe ned til foreningsbådene. En livstids investering det holder.
STÆRKT UTROVÆRDIG.
STÆRKT UTROVÆRDIG.
Jeg har købt et 7 kw 48v batteri fra ham. Pris 16000 kr.
Batteriet data var 7kw 130ah.
Men sandheden er en anden. Han har brugt 120 ah. Batterier og ikke 130 ah. Derfor er det muligt at opnå 7 kw/t.
100 ah = 5 kw og 150 ah = 7.5 kw osv.
Der udover benytter han sig af falsk reklame. Eks. Vis, købte jeg det for 16000 kr. Og ugen efter var prisen 17000 kr. Med en reklame at det var sat ned med 11% hvilket er en lølret løgn. Hvis man ønsker bevis for min påstand send mig en email Rico sanbelA rebreather.dk