God hurtig kundeservice og få dages leverings tid trods weekend. - Har købt nogle af deres batterier. Gode materialer og skønt med tænd og sluk funktion på batteriet. Klar anbefaling herfra.
Scopri cosa dicono le persone
Her får du det du har brug for..!! Søgte efter et 16v istedet for et normalt 12v batteri til mit fiskeri og det kunne litiumpro hjælpe mig med, og meget billigere end hvad der ellers er på markedet..... Leggi di più
Havde et defekt stort Lifepo4 batteri. Selv om jeg ikke havde købt det hos Lithium Pro, var de klar til at hjælpe med fejlfinding. Med vejledning fandt jeg ud af at BMS var gået og de tilbø... Leggi di più
I min søgen på nettet fandt jeg Lithium Pro, blev lidt mistænksom da jeg så deres priser, nok de bedste priser på lithium batteri i DK. Jeg tjekkede Trustpilot og med en rating 4.7 stjerner var jeg ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Produttore di batterie
- Negozio di batterie
- Produttore di apparecchiature elettroniche
- Fornitore di energia pulita
- Negozio di forniture marine
Scritti dall'azienda
LithiumPro – Specialister i bæredygtige lithiumbatterier Hos LithiumPro brænder vi for at levere avancerede og skræddersyede LiFePO4-lithiumbatterier, der er designet til at opfylde en bred vifte af behov – fra autocampere og både til solcelle-backup og industrielle anvendelser. Med fokus på høj ydeevne, sikkerhed og lang levetid er vores batterier bygget til at holde, så vores kunder kan stole på deres energiløsninger i mange år frem. Vi er en familiedrevet virksomhed, der bygger på værdier om kvalitet og bæredygtighed. Med rødder i Danmark og et stort engagement i grøn teknologi leverer vi batterier, der understøtter både privatpersoner og virksomheder i deres bestræbelser på at bruge pålidelige og miljøvenlige løsninger. LithiumPro blev grundlagt i 2018 af Christian Dyrholm, og vi er stolte af at føre hans vision videre med samme dedikation. Vores mål er at gøre grøn energi tilgængelig og praktisk for alle, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning.
Informazioni di contatto
Bringstrupvej 71, 4100, Ringsted, Danimarca
- info@lithiumpro.dk
- lithiumpro.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Lithiumpro leverer enestående service…
Lithiumpro leverer enestående service og batterier af høj kvalitet. Super stort sortiment, og de sikrer altid hurtig levering. Kundeservicen er imødekommende og hjælpsom, hvilket gør hele købsoplevelsen problemfri. Jeg kommer helt sikkert igen :)
Enestående service og tryghed hele vejen!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Lithiumpro ApS. Deres service har været i topklasse fra start til slut. Jeg følte virkelig, at de havde min ryg hele vejen og var oprigtigt interesserede i at sikre den bedste løsning for mig.
Deres professionelle tilgang og hurtige respons gav mig fuld tillid til virksomheden. Kan kun anbefale Lithiumpro ApS.
Sikke nogle priser ved mængderabat
Sikke nogle priser ved mængderabat. Hele 4000 kr sparret ved køb af 4 100ah batterier til en samlet pris på 12000 kr. tak for god løsning og service!
Fantastisk service og høj kvalitet
Fantastisk service og høj kvalitet – Jeg vender helt sikkert tilbage!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med LithiumPro. Allerede fra starten var servicen imponerende, og de sørgede for, at hele købsprocessen var glat og enkel. Jeg modtog mine varer hurtigt, og de var i perfekt stand – lige som lovet.
Det, der virkelig adskiller LithiumPro fra andre, er deres høje serviceniveau. Jeg fik hurtige svar på mine spørgsmål, og medarbejderne var venlige og professionelle. Det er tydeligt, at de går op i at levere en god kundeoplevelse.
Jeg vil helt sikkert handle hos LithiumPro igen og kan varmt anbefale dem til andre, der søger kvalitet og god service.
God service og god kvalitet
God service og god kvalitet!
Jeg havde brug for et specialbatteri til et projekt og valgte LithiumPro ApS. De var meget hjælpsomme og professionelle gennem hele processen. De lyttede til mine behov og sørgede for en løsning, der passede perfekt til mit projekt.
Batteriet fungerer præcis, som det skal, og kvaliteten lever op til mine forventninger. Leveringen var også hurtig og uden problemer.
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse. Jeg kan anbefale LithiumPro ApS, hvis du har brug for specialbatterier.
Fremragende service og rådgivning
Fremragende service og rådgivning
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Rabea. Han var lynhurtige til at vende tilbage, og deres rådgivning var både grundig og letforståelig. Det gjorde hele processen meget mere overskuelig for mig.
Det, der især imponerede mig, var deres vilje til at gøre en ekstra indsats for at sikre, at jeg var tilfreds med resultatet. Det føltes som om, jeg var i trygge hænder hele vejen igennem. Jeg har allerede nævnt dem for venner og familie, og jeg er ikke i tvivl om, at de også vil være lige så begejstrede.
Tak for hjælpen, Rabea – jeg kommer helt sikkert igen! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det spiller bare!
Fantastisk service!!
Fantastisk service og en virkelig imødekommende oplevelse. Jeg havde ingen problemer med komme i kontakt med dem og blev mødt med stor venlighed og professionalisme. Rabea og Sandra leverede en fremragende indsats og sørgede for, at jeg fik den hjælp, jeg havde brug for. Kan varmt anbefales slet ikke sidste gang jeg handler hos dem!
Fantastisk service og professionel rådgivning
Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp fra Sandra og Rabea, og jeg kan kun sige, at servicen var i topklasse. De var både hurtige til at svare og utrolig kompetente i deres rådgivning, hvilket gjorde hele processen nem og overskuelig for mig.
Ikke nok med det – de gik virkelig det ekstra skridt for at sikre, at jeg var tilfreds med resultatet. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og familie, og jeg ved, at de også vil få samme gode oplevelse.
En stor tak til Sandra og Rabea for jeres hjælp – jeg vender helt sikkert tilbage! 😊
Tak for super service og hurtig…
Tak for super service og hurtig levering.
Henviste nogle venner og de fik samme gode service :-)
Vi handler helt sikkert igen.
God og kompetent service af Rabea :-)

Risposta di Lithiumpro ApS
Stor tak til Rabea og Sandra for en…
Stor tak til Rabea og Sandra for en fantastisk service.
Jeg behøvede hjælp til at være sikker på om mit Litriumpro 100 Ah batteri leverede den korrekte mængde strøm da jeg havde udfordringer med at min mover på campingvognen slog fra. Efter flere mail's blev jeg kontaktet af Rabea som kunne uddybe oplysningerne som jeg havde sendt fra BMS appen. Ud fra oplysningerne kunne det helt sikkert konstateres at batteriet leverer den helt rigtige mængde strøm.
Super service og mange tak.
Jeg var ellers lidt nervøs for om der kunne ydes bistand fra firmaet efter ejers triste bortgang.
Rigtig god service og godt produkt
Rigtig god service fra de unge. Skarpe og gode produkter. Mange tak.
Exceptionel oplevelse og service.
Imødekommende unge mennesker, som efterlevede det specifikke behov jeg efterspurgte på et 300ah specialbatteri.
Stort ros til dem for både at finde en løsning på tidligere ejers garanti sag og til en rigtig skarp pris og et lækkert design.
Ønsker jer den bedste fornøjelse med rejsen. Tak for jeres gode hjælp.
Kære lithiumpro
Kære lithiumpro
Jeg er virkelig ked af, at høre den tragiske meddelelse. Christian var virkelig passioneret omkring sit arbejde, utrolig rar og hjælpsom. Jeg ville have givet fulde stjerner, men desværre er jeg brændt inde med 4 stk. Lithiumpro 12v 100ah som fungerer som forbrugsbank i min båd. De kan ikke køre sammen. Da de 2 bliver drænet 30% hurtigere end de andre.
Til de efterladte: Jeg ved Christian havde hjulpet så her er 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Lithiumpro ApS
Jeg har købt to batterier hos ham 100…
Jeg har købt to batterier hos ham 100 ah
Men jeg har virkelig ikke haft andet end problemer det er dyre batterier Men de holder ikke mere end to år så Er de færdige Jeg har været inde ved mine to cirka fire gange nu og det er bare dårligt produkt nu har han så lukket butikken og min garanti er væk det var 9000 ud af vinduet

Lithiumpro svarer ikke
Lithiumpro svarer ikke på mail - heller ikke videopro.dk som der bliver henvist til i opslaget ?

Firmaet er lukket
Firmaet er lukket - hvad nu med garanti?
Har lige købt et 100Ah lithium

Rigtig fin behandling.
God hjemmeside, og rigtig fin behandling I butik, samt over telefonen.
Jeg købte en 12KWh batteribank til mit…
Jeg købte en 12KWh batteribank til mit elmotor projekt i min båd i maj måned.
Det er en stor investering, men jeg må sige at hele forløbet var meget positivt.
Meget kyndig vejledning og super godt produkt.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.