God hurtig kundeservice og få dages leverings tid trods weekend. - Har købt nogle af deres batterier. Gode materialer og skønt med tænd og sluk funktion på batteriet. Klar anbefaling herfra.
Scopri cosa dicono le persone
Her får du det du har brug for..!! Søgte efter et 16v istedet for et normalt 12v batteri til mit fiskeri og det kunne litiumpro hjælpe mig med, og meget billigere end hvad der ellers er på markedet..... Leggi di più
Havde et defekt stort Lifepo4 batteri. Selv om jeg ikke havde købt det hos Lithium Pro, var de klar til at hjælpe med fejlfinding. Med vejledning fandt jeg ud af at BMS var gået og de tilbø... Leggi di più
I min søgen på nettet fandt jeg Lithium Pro, blev lidt mistænksom da jeg så deres priser, nok de bedste priser på lithium batteri i DK. Jeg tjekkede Trustpilot og med en rating 4.7 stjerner var jeg ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Produttore di batterie
- Negozio di batterie
- Produttore di apparecchiature elettroniche
- Fornitore di energia pulita
- Negozio di forniture marine
Scritti dall'azienda
LithiumPro – Specialister i bæredygtige lithiumbatterier Hos LithiumPro brænder vi for at levere avancerede og skræddersyede LiFePO4-lithiumbatterier, der er designet til at opfylde en bred vifte af behov – fra autocampere og både til solcelle-backup og industrielle anvendelser. Med fokus på høj ydeevne, sikkerhed og lang levetid er vores batterier bygget til at holde, så vores kunder kan stole på deres energiløsninger i mange år frem. Vi er en familiedrevet virksomhed, der bygger på værdier om kvalitet og bæredygtighed. Med rødder i Danmark og et stort engagement i grøn teknologi leverer vi batterier, der understøtter både privatpersoner og virksomheder i deres bestræbelser på at bruge pålidelige og miljøvenlige løsninger. LithiumPro blev grundlagt i 2018 af Christian Dyrholm, og vi er stolte af at føre hans vision videre med samme dedikation. Vores mål er at gøre grøn energi tilgængelig og praktisk for alle, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning.
Informazioni di contatto
Bringstrupvej 71, 4100, Ringsted, Danimarca
- info@lithiumpro.dk
- lithiumpro.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Great service. Good advice. Quality product.
I bought a LiFePO4 battery from LithiumPro in the past, and as I needed 32 new cells for a new project contacted them. They were very helpful, answered emails and calls quickly. The next day I got my cells. All were in perfect condition, in very secure packaging, with no bloating, and all had matched voltages. Highly recommended!

Kompetent og professionelt
Jeg fik problemer med at få min nye bms til at tænde og styre bådens lifepo4 batteri. Jeg ringede fra båden og vi forsøgte at fejlfinde desværre uden resultat. Men jeg var velkommen i Lithiumpro hvis jeg medbragte batteri og bms. Det gjorde jeg . Servicen var hyggelig, professionel og kompetent. 30 min senere var jeg på vej mod båden med ALLE problemer løst.
Et godt firma at handle med😀

Risposta di Lithiumpro ApS
Eminent service og et lækkert produkt
Eminent service og et lækkert produkt. Rabea mener det virkelig, når han siger man kan skrive eller ringe når som helst. Der er lynhurtigt svar og masser af god rådgivning

Risposta di Lithiumpro ApS
Fik super god vejledning og service…
Fik super god vejledning og service ifm. køb af lithium batteri.

Verdenklasse service
Jeg havde købt et 480Ah batteri af den tidligere ejer. Det var blevet ustabilt af ukendte årsager. Selvfølgelig lige op til vi skulle ud og sejle. Den nye ejer fik fikset batteriet over natten, så det kom til at virke igen, og v kom afsted på sejltur. Verdensklasse service. Jeg siger tak!

Risposta di Lithiumpro ApS
Jeg fik problemer med Bluetooth modulet…
Jeg fik problemer med Bluetooth modulet i mit 12V 100Ah batteri i campingvognen.
Jeg sendte en e-mail kl. 18:00 og forventede et svar dagen efter, men havde svar 45 minutter senere.
Efter lidt e-mail korrespondance i løbet af aftenen og diverse afprøvninger blev løsningen at jeg havde batteriet med til LithiumPro næste dag og fik skiftet Bluetooth modulet.
Super service af Rabea og Sandra som helt sikkert sætte kundeservice meget højt.

Risposta di Lithiumpro ApS
Er lidt “grøn” med hensyn til batterier…
Er lidt “grøn” med hensyn til batterier og opladere, men ringede til virksomheden og fik en kanon forklaring og hjælp til at få det jeg havde brug for og det virker bare som det skal.
Samtidig hurtig levering - kan varmt anbefale LithiumPro hvis man skal handle batterier 👍😉

Risposta di Lithiumpro ApS
Super god oplevelse og købe et batteri
Super god oplevelse og købe et batteri.
Købte et 12v 100ah batteri som er installeret i campingvognen og lever fuldt op til mine forventninger.

Risposta di Lithiumpro ApS
Klasse service fra start til slut
Ikke en finger at sætte på bestilling eller afhentning. Klasse service over telefonen så absolut et sted jeg henvender mig næste gang.

Super vejledning og service
Jeg skulle handle et 100A batteri til campingvognen, men efter god vejledning endte jeg op med 2x50A og sparede penge.
Super vejledning og service omkring valg af batteri og lader.
En klar anbefaling herfra.

Risposta di Lithiumpro ApS
Jeg har handlet hos LithiumPro to…
Jeg har handlet hos LithiumPro to gange, og begge gange været meget tilfreds. God service via tlf. og leveringstiden overholdes.
Anbefaling fra mig.

Risposta di Lithiumpro ApS
Troværdigheden hos LithiumPro er i top👍
Handlede hos LithiumPro.
Da jeg skulle købe for et 5-cifret beløb, blev jeg en smule tvivlsom om troværdigheden og sikkerheden i at handle, da blandt andet cvr.nr. ikke er ret gammelt. Hvilket jeg kan forstå er pga. de viderefører forretningen efter Christian.
Men må sige der intet er at frygte. Rabea lever 100% op til aftalerne. Er super hjælpsom, både med svar, nærmest på alle tider af døgnet, hjælp med læsning af vare, vejledning mm.
Rabea har en 100% passion for at man som kunde får hvad man søger og kommer helt i mål med sin løsning.
Alt stod klar til udlevering. Samt LithiumPro har 100% konkurrencedygtige priser i forhold til konkurrenter.
Alle kan være 100% trygge ved at handle her.
Kan kun varmt anbefale at handle hos LithiumPro. Du vil få 100% tilfredshed her.
Jeg vil bestemt vende tilbage og handle her igen.
De bedste ønsker til Sandra og Rabea med videreførsel af LithiumPro

Service✅ Levering✅ Produkter✅
Bestilte batteri, lader og sikringer. Dagen efter var de leveret og 2 gange måtte jeg ringe med spørgsmål angående anvendelse mm.
Fik super service og hjælp hver gang + nogle tips med på vejen. Kan kun anbefale man handler her!☺️

Risposta di Lithiumpro ApS
Godt firma at handle med
Har handlet med både den forrige og de nye ejere, og har altid fået professionel vejledning og hjælp til korrekt anvendelse af udstyret.

Risposta di Lithiumpro ApS
Det er altid en stor fornøjelse at…
Det er altid en stor fornøjelse at snakke med Sandra.
God service og godt humør!

Her er trygt at handle
Her er trygt at handle, med hurtigt og behageligt hjælp,
til køb af deres kvalitets varer til den rigtige pris.
Kan varmt anbefale Llithumpro hilsen Bjarne Ravn

Risposta di Lithiumpro ApS
Rabea gav mig en yderst hurtig hjælp.
Rabea gav mig en yderst hurtig hjælp.
Og en efterfølgende god service og løsning på mit problem. Og som bonus gav han mig et lynkursus i den App som han selv bruger, så jeg selv fremover kan monitorere mine batterier 👍. Hilsen John Nielsen.

LithiumPro 5/5 stjerner
LithiumPro lægger stor vægt på kundeservice og support. Deres team af eksperter er tilgængelige for at besvare spørgsmål og yde teknisk assistance, hvilket sikrer, at kunderne føler sig trygge og velinformerede gennem hele købsprocessen, kan stærkt anbefale LithiumPro
Sandra og Rabea leverede en fremragende…
Sandra og Rabea leverede en fremragende service! De var både hurtige og dygtige i deres rådgivning, hvilket gjorde processen enkel og overskuelig.
De gjorde en ekstra indsats for at sikre, at jeg var tilfreds, og deres hjælp har været uvurderlig. Jeg har allerede anbefalet dem til andre og er sikker på, at de også vil opleve samme høje niveau af service.
Tak for jeres hjælp – jeg vil helt sikkert vende tilbage!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.