Line Furniture Group Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Jag känner att jag har blivit utsatt för ett allvarligt bedrägeri hos er. Era medarbetare Ali och Ibtihal lovade mig ett lån utan ränta, men när fakturan kom visade det sig att räntan var mycket h... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Hej kvalitet är bra men min order kom för sent och det fanns fel på färger så ni min order saknar en stol och en säng och jag har skrivit detta till kunservici men ingen svar av de och jag vinter p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt utbud! Företaget erbjöd en inredare att komma hem till mig och ta mått då jag skulle göra ett större köp. Det slutade med att hela vardagsrummet fick en himmelsk harmoni då alla färger mat... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag har varit på detta förtag i Södertälje och handlat över 101 tusen kronor i Maj månaden men forfarande vänta på en del av leveransen. Dåligt bemötande när jag skulle kontakta via WhatsApp. Har... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Fornitore di mobili su misura
  3. Negozio di mobili per cucina
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili per uffici
  6. Negozio di mobili per ufficio usati

Scritti dall'azienda

Vi på LINE Furniture är ett detaljhandels kedjeföretag för möbler, design och heminredning med en touch av internationell modern lyxkänsla. Vi har över 100,000 produkter, allt från Outlet varor till Luxury modeller till oslagbara priser med design för alla smaker. LINE Furniture är ett aktivt import-, transport-, leverans- och serviceföretag. Idag har vi Showroom och butiker i Stockholm, Södertälje, Norsborg och Malmö med leveranser till hela Sverige men även till andra storstäder i Skandinavien. Vi tror på trygga anställningar, mångfald och arbetsglädje. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vårt mål är att ge människor en möjlighet att designa sitt hem på ett unikt och exklusivt sätt efter sina egna önskemål.

Scarso

TrustScore 2 su 5

207 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

DO NOT BUY THEIR PRODUCTS

They have a bad after sales service. All of the items delivered arrived with damages such as scratches, missing paint and small holes on the surface of them. We have received furnitures displayed in the store while we had been told that the furnitures would be new. Some of the items arrived uncovered.

We declined the delivery and requested a new one with new furniture. It has been a month since we received the furniture and Line Furniture is not answering anymore.

7 dicembre 2023

OBS !!

OBS !!! Underbar kvalitet och väldigt snäll personalen var norsborg butiken . De var trevligt och hjälpsam ! Jag är tacksam min vän att har rekommenderat till mig Line furniture !

23 novembre 2023
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Jätte fin bemötande med en säljare som…

Jätte fin bemötande med en säljare som heter Adam faktiskt han är duktig snäll ärligt
Och kan faktiskt sitt jobb !!!
Alla i butiken var jätte snälla o trevliga!
Vi dock soffan inom 4 dagar faktiskt o de är hel fantastiska🥰🥰🥰🥰

18 novembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più