Valutata 2 stelle su 5

Valutata 4 stelle su 5

Det var lite strul då produkterna visade sig vara slut i lager med där tillhörande förlängd leveranstid, jag var i behov av produkterna snabbare och kontaktade därför kundsupporten, Jenny, som på ett... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Jättefina sängar dock svårt med att få underlakan att stanna kvar när man ställer sängen olika med fjärrkontrollen. Skulle önska någon sorts elastiska lakan som gör att man kan använda... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Beställde en matgrupp i måndags (16 December) eftermiddag, hörde av mig på tisdagen för att se om dom mottagit ordern (då vi inte fick en orderbekräftelse men fick bekräftelse av köpet från Klarna)... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di letti
  3. Negozio di articoli per il rinnovamento della casa

Scritti dall'azienda

På Dina Möbler kan vi förverkliga din dröm att få snygga och prisvärda inomhus- och utomhusmöbler till ditt hem. Vi jobbar med noga utvalda leverantörer för att kunna erbjuda ett stort utbud av möbler på nätet, i form av sängar, soffor, barstolar, bord och fåtöljer. Välkommen!

3,3

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 2 stelle su 5

kontaktsvårighet av högsta graden!!!!! nu återkopplat efter 5-6 dagar

Går inte att komma fram för att prata med någon , också usel kundtjänst via mejl , Daniel som svarar hit o dit .. känns skumt , De säger att man ska prova sängar i Bromma ,men där har sängarna andra namn så man blir inte klok på detta ....vilken säng motsvarar den jag provat /????? vågar jag beställa från Dina möbler beställa ändå ? Det enda som verkar bra är priset .
// nu har de svarat i supporten , trist att man inte kan känna sig säker //

23 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde en säng den 25 augusti…

Jag beställde en säng den 25 augusti och ville ha den leverad slutet på oktober och nu så har jag fortfarande inte fått den även då jag beställt i god tid ! Ringer men ( många ringer just nu vi kan inte ta ditt samtal ) dom svarar aldrig och nu när jag mejlat så säger dom att dom ska kolla med frakt bolaget, tror inte att dom beställt min säng ens. Mycket dåligt företag rekommenderar absolut inte detta företag . Hade jag vetat detta hade jag beställt någon annanstans nu står jag i min nya lägenhet utan säng !
mejlat nu varje dag om att jag vill ha svar men dom svarar inte på mejlen heller .

6 novembre 2025

Risposta di Dina Möbler

Tack för att du hör av dig. Vi förstår verkligen att det känns frustrerande att vänta längre än förväntat på din säng.

Vi har svarat dig via e-post och att din säng skickad med DHL.

Eftersom varje säng tillverkas efter beställning kan vi tyvärr inte alltid garantera ett exakt leveransdatum, även om vi självklart försöker möta önskade datum i största möjliga mån.

Vi ber om ursäkt för fördröjningen och uppskattar ditt tålamod.

Valutata 1 stelle su 5

Lita inte på detta företag.

Jag lade min beställning den 29 juli och fick ingen information på två veckor. Efter flera misslyckade försök att nå företaget via telefon (där det alltid heter att ”alla är upptagna”) mailade jag dem. Till slut fick jag ett svar och en rabatt på 50 %.
Idag är det den 16 september och jag har fortfarande inte fått min vara. Kundtjänsten är extremt långsam på att svara på mejl, och varje gång jag väl får kontakt skyller de på ”leveransproblem” eller att de ska ”beställa om artikeln”.
Det har nu gått 7 (!) veckor utan leverans. Helt oacceptabelt.
Lita inte på detta företag.
Uppdatering:
Efter 9 veckor fick jag min hylla. Paketet var sönder, hyllan är kantstött och skruvar saknas. Får se vad som händer nu.
Update: fick alla pengarna tillbaka.

16 settembre 2025

Soffbord

Beställde ett soffbord av er. Leveranstid 2-5 dagar stod angivet.
Efter mejlutväxling med er kundtjänst, framgick det att leveranstid istället skulle uppgå till 8 veckor, då tillverkaren höll hus i Ukraina. Ni bad om ursäkt för missvisande information på hemsidan, samt erbjöd 10% rabatt som plåster på såret.
Okej; en besvikelse då detta ej framgått vid beställning. Men må så vara, då bordet i fråga uppfyllde samtliga av våra kriterier, efter veckor/månader av sökande efter det ultimata bordet för oss, så "den som väntar på något gott..."
Efter 7 veckors exalterad väntan, slängde jag iväg ett mejl till er för uppdatering gällande leverans - skulle bordet levereras som förväntat?
Till min stora besvikelse blev jag då informerad om att "bordet tyvärr inte hade blivit beställt och tillverkningen ännu inte påbörjats", och att ni därför behövde avbryta ordern. Ni beklagade besväret och sade er förstå vår besvikelse.

Mitt största missnöje i detta ärende, är att ni inte självmant återkopplade om orderns stagnation. Jag fick istället ta initiativet till slutgiltig uppdatering. Samtidigt avbröt vi under denna period sökandet efter ett bord, i god tro om att ert bord inom en "snar" period skulle anlända.
I våra ögon väldigt illa skött från er sida.
Vi är sammanfattningsvis missnöjda över hur detta har utspelat sig, och kommer inte att handla av er webbshop i framtiden.

9 giugno 2025

Risposta di Dina Möbler

Tack för att du tagit dig tid att skriva till oss och berätta hur du upplevt din beställning. Vi vill börja med att be om en uppriktig ursäkt för det som inträffat – både kring den felaktiga leveranstiden och den bristande återkopplingen från vår sida.

Vi förstår fullt ut din besvikelse, särskilt med tanke på att ni väntat så länge och valt att pausa ert sökande i god tro om att bordet skulle levereras enligt den information ni fått. Att du själv behövde ta kontakt för att få reda på att beställningen inte gått vidare är inte acceptabelt, och vi tar till oss av din kritik med största allvar.

Det här är definitivt något vi måste – och kommer att – förbättra i våra rutiner, så att liknande situationer inte uppstår i framtiden. Vi är verkligen ledsna över att vi inte levde upp till det förtroende du gav oss.

Tack igen för att du hörde av dig, även om vi såklart önskar att vi hade fått förtjäna din positiva upplevelse istället. Vi hoppas att vi i framtiden får en chans att återvinna ditt förtroende.

Lisa

Valutata 1 stelle su 5

Tror inte företaget är legit för de är…

Tror inte företaget är legit för de är så mkt fel priser som dom sen annullerar EFTER bekräftelse

17 febbraio 2025

Hej Lena

Jag förstår att detta måste kännas frustrerande, och jag beklagar verkligen situationen. Tyvärr hade vi ett tekniskt fel som ledde till att vissa priser visades felaktigt. Vi gör alltid vårt bästa för att undvika sådana misstag, men ibland sker det trots våra rutiner.

Jag förstår att det känns tråkigt att få en order annullerad efter bekräftelse, och jag ber om ursäkt för det. Vi strävar efter att vara så transparenta som möjligt och uppskattar verkligen din förståelse. Om det finns något vi kan göra för att kompensera dig på något sätt, tveka inte att höra av dig.

Tack för att du tog dig tid att kontakta oss!

Lisa

Valutata 5 stelle su 5

Superb kundtjänst!

Vi fick en jättefin säng men hade förmodligen beställt fel hårdhet. Efter ett år var madrassen gropig. Jag skrev till kundtjänst och efter några bilder reklamerade dom madrassen och skall skicka ny. Då kommer vi tillsammans fram till att jag förmodligen är för tung för den hårdhet jag beställt och att reklamationen kanske inte var en giltig sådan. Men inte bara godkänner kundtjänsten min reklamation, utan de ändrar även fastheten kostnadsfritt!? Det är above and beyond och jag är så tacksam. Kan varmt rekommendera!

8 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Stod att varan fanns i lager men.....

Stod att varan fanns i lager och leverans inom 2-5 dagar. Tog dem nästan två veckor efter lagd order att reda ut att varan inte fanns på lager. Telefonnumret som är angivet svarar dem inte på. Mail fungerade men kundservice hade fel information från lagret och informerade att varan skulle levereras trots att jag fåt mail från annan avsändare att varan inte fanns. Slutade med att order mackulerades av Dina Möbler. Så nu har jag inga utemöbler till långhelgen. Vilket jag hade planerat för.

7 maggio 2024

Hej Daniel,

Tack för er feedback.
Vi har telefontid mellan 10-15.00.

Jag ber verkligen om ursäkt att vi har haft felaktigt lagersaldo (det skall uppdateras automatiskt) Tyvärr har det ej gjort det av någon anledning som vi kollar på nu.
Mejlet ni fick kom från vår leverantör där dom informerade om att varan var slut. Vi fick informationen igår då kontaktade vi er omgående.
Vi ber verkligen om ursäkt

Servicen & bemötandet

Servicen & bemötandet, sen var det olyckligt att en skada uppstod vid leveransen.

19 novembre 2023

Hej Jimmy,
Tack för din fina feedback. Jag är glad att er reklamation gick snabbt och smidigt.
Du är varmt välkommen åter

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più