Tusinde tak til søde Henriette for at give mig den hyggeligste oplevelse 😍 Jeg var til scanning og kan helt klart anbefale 👍🏻 Sød personale, venlig og imødekommende 😍 Har været der et par gange... Leggi di più
Rigtig god oplevelse hos Lille Liv i forbindelse med scanning og NIFTY-test. Sødt og professionelt personale, trygge omgivelser samt hurtigt og grundigt svar. Kan varmt anbefales 😊
Vi har indtil videre været til to tryghedsscanninger i Lilleliv v/Hvidovre. Vi kom ind til sonografen Henriette, som var mega sød, dygtig og super god til at forklar hvad hun så og tog sig rigtig god... Leggi di più
Da vi ønskede at få en tidlig kønsscanning købte vi en deal på downtown, til klinikken i København. Fin oplevelse, damen der scannede var grundig og lavede forskellige mål og fortalte om vores baby,... Leggi di più
Vores koncept er 1. Drop in scanning: du kommer bare, med din familie. Børn er velkommen. ingen tidsbestilling. Får tryghed, vished, og samhørighed. 2. Privat scanning til en pris alle kan være med. Vi har en af Danmarks laveste pris på alle former for graviditetsscanning 3. professionalisme og empati: vi har de nyeste ultralydsmaskiner og personale som er vant til at tage sig af gravide kvinder i alle henseende. 4. Parkering: mange muligheder, nemmest på Puggaardsgade, Nykredits parkeringshus VELKOMMEN til en hyggelig og helt nyt indrettet scanningsklinik, lige midt i København, tæt på Tivoli, Glyptotek, Rådhusplads, og offentlige transportmuligheder. www.lilleliv.dk
Gammel Køge Landevej 272, 2650, Hvidovre, Danimarca
- 36 47 10 10
- kontakt@lillekbher.dk
- lilleliv.dk
Der var god tid til os
Vi havde en dejlig oplevelse på Lilleliv i går, hvor vi var til en tryghedsscanning. Vi havde begge sæt kommende bedsteforældre med, og der var god plads til os alle. Vi blev taget godt i hånden gennem hele scanningen, og havde mulighed for at se baby meget længere og mere nærgående end til nakkefoldsscanningen.
God oplevelse
Jeg er blevet scannet hos LilleLiv flere gange, både tryghedsscanning, kønsscanning og 3D-scanning. Alle gangene, har det har været en god oplevelse. Personalet er venlige og profesionelle. Jeg kan bestemt anbefale LilleLiv.
Vi har været til flere scanninger i den…
Vi har været til flere scanninger i den i lyngby, med vores søn og har også valgt den denne her gang. De er super søde og profesionelle, og giver en tryg oplevelse hver gang! Det er bestemt ikke sidste gang vi får en scanning der :)
Behagelig og tryg stemning…
Behagelig og tryg stemning under scanning. Imødekommende personale som bare gør oplevelsen en fornøjelse. Ikke sidste gang vi bliver scannet der
Super sødt personale
Super sødt personale, dejlige rolige omgivelser og en varm anbefaling herfra.
Meget professionelt
Fantastisk oplevelse.
Sabrina var meget professionel og vi følte os tryg fra start af.
Vi kommer helt klart igen
Sødt personale
Sødt personale, skøn atmosfære og generelt et virkelig trygt sted at komme hen
Kæmpe anbefaling ❤️
Kæmpe anbefaling ❤️
Havde bestilt tid til kønsscanning og det var sådan en god oplevelse 🥰
Fantastisk service
Fantastisk service. Vi var til kønsscanning, og havde haft en ikke så heldig oplevelse ved vores nakkefoldsscanning ved det offentlige, så det var fantastisk at føle sig velkommen og godt tilpas under scanningen
En god oplevelse
Personalet var venligt og tog sig god tid til scanningen - meget professionelle
Varm anbefaling
Jeg kan virkelig anbefalede lille liv Lyngby. Sødt personale som giver sig tid, til at man får en rolig og skøn oplevelse
Endnu en god oplevelse
Endnu engang en virkelig god oplevelse - vi har brugt dem flere gange nu og det er bestemt ikke den sidste gang. Sødt og professionelt personale, som tager sig tid til alle spørgsmål.
3D Scanning
3D scanning: Fik nogen gode og tydelige billeder med hjem. Kan klart anbefales.
Fantastisk sødt personale og meget…
Fantastisk sødt personale og meget professionelle 🙏🏼
Mega god oplevelse ved Lilleliv i…
Mega god oplevelse ved Lilleliv i Lyngby! - alt blev målt, gennem scannet og der blev forklaret og fortalt undervejs. Jeg er så tilfreds med oplevelsen og behandlingen i klinikken, kun rosende ord!
Har altid fået super fin og god…
Har altid fået super fin og god behandling hos lille liv klinikken høflige og dygtige mennesker til at lave ultralydsskanninger .
Vil klart anbefale at få lavet skanninger hos LilleLiv uden tvivl 😊
Rigtig god oplevelse.
Virkelig er anbefaledes værdigt sted
Virkelig er anbefaledes værdigt sted, sødt personale som giver sig tid til at man får en rolig og skøn oplevelse
Super god oplevelse til en før skanning
Den bedste scanningsklinik
Den bedste scanningsklinik! Personalet er så søde og tager sig god tid til at forklarer. Alle pengene værd :-)