Tusinde tak til søde Henriette for at give mig den hyggeligste oplevelse 😍 Jeg var til scanning og kan helt klart anbefale 👍🏻 Sød personale, venlig og imødekommende 😍 Har været der et par gange... Leggi di più
Rigtig god oplevelse hos Lille Liv i forbindelse med scanning og NIFTY-test. Sødt og professionelt personale, trygge omgivelser samt hurtigt og grundigt svar. Kan varmt anbefales 😊
Vi har indtil videre været til to tryghedsscanninger i Lilleliv v/Hvidovre. Vi kom ind til sonografen Henriette, som var mega sød, dygtig og super god til at forklar hvad hun så og tog sig rigtig god... Leggi di più
Da vi ønskede at få en tidlig kønsscanning købte vi en deal på downtown, til klinikken i København. Fin oplevelse, damen der scannede var grundig og lavede forskellige mål og fortalte om vores baby,... Leggi di più
Vores koncept er 1. Drop in scanning: du kommer bare, med din familie. Børn er velkommen. ingen tidsbestilling. Får tryghed, vished, og samhørighed. 2. Privat scanning til en pris alle kan være med. Vi har en af Danmarks laveste pris på alle former for graviditetsscanning 3. professionalisme og empati: vi har de nyeste ultralydsmaskiner og personale som er vant til at tage sig af gravide kvinder i alle henseende. 4. Parkering: mange muligheder, nemmest på Puggaardsgade, Nykredits parkeringshus VELKOMMEN til en hyggelig og helt nyt indrettet scanningsklinik, lige midt i København, tæt på Tivoli, Glyptotek, Rådhusplads, og offentlige transportmuligheder. www.lilleliv.dk
Gammel Køge Landevej 272, 2650, Hvidovre, Danimarca
- 36 47 10 10
- kontakt@lillekbher.dk
- lilleliv.dk
Flotte billeder og god oplevelse
Fik både tidlig scanning og kønsscanning hos lilleliv, det var en dejlig oplevelse, med storskærm, lidt biograf agtigt! Jeg fik en masse vildt gode billeder med hjem fra begge scanninger. 😍🙏🏼
Jeg ser frem til min næste scanning hos jer.
Vi fik kønsscanning i lyngby
Vi fik kønsscanning i lyngby, scanneren tog sig god tid og var meget snakkesagelig. En god oplevelse.
Super god oplevelse hos lille liv i…
Super god oplevelse hos lille liv i lyngby. Fra en tidlig skanning
De var så søde at tage imod og frem til slut så vi er så klar til at komme til 3D skanning hos lilleliv i Hvidovre. Vi glæder os meget til endnu en skøn oplevelse.
Jeg var inde og få en tidlig scanning…
Jeg var inde og få en tidlig scanning og jeg fik bekræfter jeg var gravid og det sad rigtig. Medarbejderen var sød og besvarede vores spørgsmål
Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse, Josephine tog sig god tid til det hele, selvom den ikke var samarbejdes villig
Super søde og høflige
Super søde og høflige. Man føler sig tryg under hele forløbet.
Var til en tidlig scanning i lyngby
Var til en tidlig scanning i lyngby, hos sødeste Amanda.
Den bedste oplevelse nogensinde. Så sød grundig og mega profesionelle, det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.
Simpelthen så god en oplevelse
Simpelthen så god en oplevelse, super god service og mega sød dame vi havde til en kønsscanning, vi var virkelig tilfredse og kommer helt sikkert igen til en ekstra scanning og en 3D scanning 🤩💗
Tidlig scanning hos LilleLiv
Vi var til tidlig scanning hos LilleLiv i Hvidovre i slutningen af december 2022. Helt igennem en god oplevelse med en super sød sygeplejerske der scannede mig. Hun var kompetent smilende og imødekommende.
Med vores første barn var vi til kønsscanning hos LilleLiv i Lyngby hvilket også var en rigtig god oplevelse.
Vi kan varmt anbefale begge klinkker.
Dårlig oplevelse…
Sidste weekend var vi til en tidligt tryghedsscanning, for at få bekræftet hjerteblink. Til scanningen får vi bare af vide, at hun godt kan se hjerteblink og at det ser fint ud. Vi spørger ind til om vi ikke kan få lov til at høre hjertelyden, hvortil hun siger at det gør man ikke... Dette er vi uforstående overfor, da vi gjorde det i min sidste graviditet hos jer. Derudover har venner og familie også kun oplevet at man hører hjertelyd hos jer til jeres scanninger. Desuden står der intet på jeres hjemmeside om, at man ikke høre hjertelyden - tværtimod…
Derudover står der også på jeres hjemmeside, at man får et par billeder, en scanningsrapport og andre filer (evt. et klip af fosterets hjertelyd) sendt via mail. Vi fik kun et billede - og hverken filer sendt eller en scanningrapport.
Vi fik ikke engang set et klip af fosterets hjerte til selve scanningen.
Vi føler ikke at vi har fået en grundig nok scanning, og vi føler ikke at vi har fået den tryghed vi ellers kom efter.
Derudover mener vi ikke at vi har fået, hvad vi har betalt for.
Det skal også lige siges, at jeg følte at min scanning var lidt voldsom - og jeg fik også en blødning efter (det var en vaginal scanning). Ved ikke om dette er normalt, men hvis det er - kunne det være en idé at man bliver forberedt på det. For ud over at vi ikke fik den tryghed vi kom efter mht. graviditeten, så var det også utrygt pludselig at stå med en blødning efter…
Jeg har kontaktet jer via mail efter vores scanning for 5 dage siden, men jeg har intet hørt tilbage fra jer. - Hvilket desværre gør oplevelsen endnu mere øv…

Risposta di LilleLiv Hvidovre
Fantastisk service, massere af tid og god oplevelse
Fantastisk service. Der er altid tid, de er søde og rare og familie og nære venner er altid velkommen og gør oplevelsen endnu hyggeligere. Vi har brugt dem flere gange til vores private scanninger og kommer kun til at bruge dem fremover.
Kun positive ting at sige om denne skønne oplevelse
Meget venligt og professionelt personale
Vi bestilte en tidlig tryghedsscanning og det var virkelig en behagelig og tryg oplevelse. Meget venligt og professionelt personale.
Varmeste anbefaling af Lilleliv (Lyngby)
Jeg kan varmt anbefale Lilleliv (Lyngby) som møder (kunden) med et dejligt og varmt smil. De er super dygtige, søde og omhyggeligt omkring ens scanning. Man bliver guidet og vejledt til det fulde med god portion tålmodighed hvis baby ikke er så arbejdsvillig.
Jeg har været super tilfreds ved begge mine oplevelser i klinikken.
- Mange tak for den gode oplevelse.
Mvh.
En glad og tilfreds mommy to be (for 2. gang)
En rigtig god oplevelse hvor der var…
En rigtig god oplevelse hvor der var god tid til os, selvom vi havde to små nysgerrige børn med. Magisk at kunne vise dem deres kommende lillebror ♥️
Lilleliv Lyngby
Har brugt lilleliv Lyngby et par gange. Har gode erfaringer. Det har været forskellige scanningsjordmødre, alle søde. Ofte muligt at få tid med kort varsel.
Havde bestilt en tryghedscanning
Havde bestilt en tryghedscanning i Lyngby, og personen der udførte scanningen var super rolig, og guidede hele vejen igennem. Kan varmt anbefalde stedet.
Dejligt og roligt sted med hjertet på…
Dejligt og roligt sted med hjertet på rette sted. Så søde medarbejder og zonograf som gjorde oplevelsen helt fantastisk for min partner og jeg.
Dejlig og tryg oplevelse!!