Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tusinde tak til søde Henriette for at give mig den hyggeligste oplevelse 😍 Jeg var til scanning og kan helt klart anbefale 👍🏻 Sød personale, venlig og imødekommende 😍 Har været der et par gange... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse hos Lille Liv i forbindelse med scanning og NIFTY-test. Sødt og professionelt personale, trygge omgivelser samt hurtigt og grundigt svar. Kan varmt anbefales 😊

Valutata 5 stelle su 5

Vi har indtil videre været til to tryghedsscanninger i Lilleliv v/Hvidovre. Vi kom ind til sonografen Henriette, som var mega sød, dygtig og super god til at forklar hvad hun så og tog sig rigtig god... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Da vi ønskede at få en tidlig kønsscanning købte vi en deal på downtown, til klinikken i København. Fin oplevelse, damen der scannede var grundig og lavede forskellige mål og fortalte om vores baby,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro di diagnostica medica per immagini
  2. Centro per la gravidanza
  3. Ospedale privato

Scritti dall'azienda

Vores koncept er 1. Drop in scanning: du kommer bare, med din familie. Børn er velkommen. ingen tidsbestilling. Får tryghed, vished, og samhørighed. 2. Privat scanning til en pris alle kan være med. Vi har en af Danmarks laveste pris på alle former for graviditetsscanning 3. professionalisme og empati: vi har de nyeste ultralydsmaskiner og personale som er vant til at tage sig af gravide kvinder i alle henseende. 4. Parkering: mange muligheder, nemmest på Puggaardsgade, Nykredits parkeringshus VELKOMMEN til en hyggelig og helt nyt indrettet scanningsklinik, lige midt i København, tæt på Tivoli, Glyptotek, Rådhusplads, og offentlige transportmuligheder. www.lilleliv.dk

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Flotte billeder og god oplevelse

Fik både tidlig scanning og kønsscanning hos lilleliv, det var en dejlig oplevelse, med storskærm, lidt biograf agtigt! Jeg fik en masse vildt gode billeder med hjem fra begge scanninger. 😍🙏🏼
Jeg ser frem til min næste scanning hos jer.

16 settembre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Super god oplevelse hos lille liv i…

Super god oplevelse hos lille liv i lyngby. Fra en tidlig skanning
De var så søde at tage imod og frem til slut så vi er så klar til at komme til 3D skanning hos lilleliv i Hvidovre. Vi glæder os meget til endnu en skøn oplevelse.

21 novembre 2022

Tidlig scanning hos LilleLiv

Vi var til tidlig scanning hos LilleLiv i Hvidovre i slutningen af december 2022. Helt igennem en god oplevelse med en super sød sygeplejerske der scannede mig. Hun var kompetent smilende og imødekommende.
Med vores første barn var vi til kønsscanning hos LilleLiv i Lyngby hvilket også var en rigtig god oplevelse.
Vi kan varmt anbefale begge klinkker.

20 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig oplevelse…

Sidste weekend var vi til en tidligt tryghedsscanning, for at få bekræftet hjerteblink. Til scanningen får vi bare af vide, at hun godt kan se hjerteblink og at det ser fint ud. Vi spørger ind til om vi ikke kan få lov til at høre hjertelyden, hvortil hun siger at det gør man ikke... Dette er vi uforstående overfor, da vi gjorde det i min sidste graviditet hos jer. Derudover har venner og familie også kun oplevet at man hører hjertelyd hos jer til jeres scanninger. Desuden står der intet på jeres hjemmeside om, at man ikke høre hjertelyden - tværtimod…

Derudover står der også på jeres hjemmeside, at man får et par billeder, en scanningsrapport og andre filer (evt. et klip af fosterets hjertelyd) sendt via mail. Vi fik kun et billede - og hverken filer sendt eller en scanningrapport.
Vi fik ikke engang set et klip af fosterets hjerte til selve scanningen.

Vi føler ikke at vi har fået en grundig nok scanning, og vi føler ikke at vi har fået den tryghed vi ellers kom efter.
Derudover mener vi ikke at vi har fået, hvad vi har betalt for.

Det skal også lige siges, at jeg følte at min scanning var lidt voldsom - og jeg fik også en blødning efter (det var en vaginal scanning). Ved ikke om dette er normalt, men hvis det er - kunne det være en idé at man bliver forberedt på det. For ud over at vi ikke fik den tryghed vi kom efter mht. graviditeten, så var det også utrygt pludselig at stå med en blødning efter…

Jeg har kontaktet jer via mail efter vores scanning for 5 dage siden, men jeg har intet hørt tilbage fra jer. - Hvilket desværre gør oplevelsen endnu mere øv…

28 gennaio 2023
Logo di LilleLiv Hvidovre

Risposta di LilleLiv Hvidovre

Hej. Tak for din anmeldelse. Mht. at lytte hjertelyd med ultralyd, doppler. Sundhedsstyrelsen har lavet retningslinine som fraråder at man gør det inden 12uger. Vi er nødt til at følge retningslinien!. Mht. blødning efter scanning: det er IKKE pga. scanning. Der er dagligt blevet foretaget mange vaginale scanninger hos os, og også i hele landet, og der er intet faglig evidens for at vaginal scanning er farlig, fremkalder blødninger. Når man er gravid, så kan blødninger jo skyldes mange tinge, men ikke pga. en scanning. Mht. billederne og video klip: Ja, det gør vi gerne, men nogle gange hvis man er meget tidlig gravid så er der ikke så meget at se, og derfor ikke så mange billeder og ikke nogen videoklip. Det tager os jo ingen tid at gemme billeder og gemme video klip men i dit tilfælde var der ikke mange billeder at gemme. Mht. din email: jeg beklager at di email røg i spam mail. Ellers svarer jeg altid alle email dagligt 365 dage om året. Jeg er ked af at du ikke er tilfreds, da vi altid gør vores bedste for at give alle en god scanningsoplevelse. Jeg ønsker jer held og lykke i det videre forløb. Dr. Tri Nguyen

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service, massere af tid og god oplevelse

Fantastisk service. Der er altid tid, de er søde og rare og familie og nære venner er altid velkommen og gør oplevelsen endnu hyggeligere. Vi har brugt dem flere gange til vores private scanninger og kommer kun til at bruge dem fremover.

Kun positive ting at sige om denne skønne oplevelse

17 gennaio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Varmeste anbefaling af Lilleliv (Lyngby)

Jeg kan varmt anbefale Lilleliv (Lyngby) som møder (kunden) med et dejligt og varmt smil. De er super dygtige, søde og omhyggeligt omkring ens scanning. Man bliver guidet og vejledt til det fulde med god portion tålmodighed hvis baby ikke er så arbejdsvillig.

Jeg har været super tilfreds ved begge mine oplevelser i klinikken.
- Mange tak for den gode oplevelse.

Mvh.
En glad og tilfreds mommy to be (for 2. gang)

3 novembre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Lilleliv Lyngby

Har brugt lilleliv Lyngby et par gange. Har gode erfaringer. Det har været forskellige scanningsjordmødre, alle søde. Ofte muligt at få tid med kort varsel.

25 gennaio 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più