L'azienda ha risposto
Stork Scan er en moderne scanningsklinik for gravide, beliggende centralt i København, kun et stenkast fra Nørreport Station. Hos os sætter vi en ære i at skabe en tryg, imødekommende og professionel oplevelse for vores kunder. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af scanninger, der dækker hele graviditetsforløbet – fra tidlige scanninger og kønsscanninger til 3D/4D scanninger, hvor I kan få et unikt glimt af jeres kommende baby. Derudover tilbyder vi fertilitetsscanninger til jer, der ønsker at følge jeres cyklus tæt og få værdifuld indsigt i fertiliteten. Vores team består af dygtige og erfarne sonografer, der altid står klar til at besvare spørgsmål og guide jer gennem jeres scanning med stor faglighed og omsorg. Vi bruger den nyeste teknologi inden for ultralydsscanning for at sikre jer de bedste og mest præcise resultater. Hos Stork Scan ønsker vi ikke kun at give jer scanninger, men også at skabe en rolig og personlig oplevelse, der efterlader jer med minder, I kan tage med jer hjem. Vi har fokus på nærvær og den enkelte families behov og tilbyder derfor både print af billeder og digitale kopier, som I kan dele med jeres nærmeste. Vi glæder os til at være en del af jeres rejse mod forældreskabet og til at skabe tryghed, glæde og forventning gennem hele processen. Kom og besøg os i hjertet af København – vi ser frem til at byde jer velkommen hos Stork Scan!
Nørre Voldgade 22, 1358, København, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Stork Scan. Josephine er utrolig professionel og samtidig så rar og tryg at komme hos.
Som helt nye forældre er der så mange indtryk på én gang, men hos Josephine får man virkelig lov til bare at være i det hele. Hun skaber en rolig og behagelig stemning, hvor hun guider, forklarer og viser det hele i et tempo, man kan følge med i.
Det, jeg især elsker, er at der ikke bliver fyldt ud med ligegyldig smalltalk. Der er plads til stilheden. Plads til at man kan sidde sammen, tage det ind og bare kigge på det lille liv i maven.
Vi har været der flere gange, både til tidlige scanninger, tryghedsscanning, kønsscanning og 3D scanning, og hver eneste gang har været en virkelig god oplevelse.
Vi bookede scanning hos Stork Scan grundet bekymring for min graviditet i uge 9. Desværre var det en missed abortion.
Beskeden blev leveret helt uden medfølelse, ikke en eneste sætning der gav udtryk for sympati i situationen. Kommunikationen var meget kort for hovedet og meget lukket.
Jordemoderen ville ikke ringe og melde mig til behandling via centralvisitationen, men oplyste jeg blot kunne ringe 1813 eller kontakte min egen læge mandag morgen mhp henvisning til behandling (jeg blev scannet fredag eftermiddag). Jeg sørgede selv for at få tid til behandling, hvilket var nogle ubehagelige opkald jeg gerne havde været foruden.
Den behandlende gynækolog på hospitalet oplyste mig, at de plejer at få henvisninger fra jordemødre i den slags situationer, og at jeg selvfølgelig ikke selv skulle have stået for at få tid til behandling.
Hele seancen tog under ti minutter og så var vi ude af lokalet igen.
Det er selvfølgelig aldrig en god besked at give, men der er betydelig forskel for hvordan den leveres. Ved mit besøg hos Stork Scan var leveringen af den dårlige nyhed langt under standard. Jeg er selv sundhedsfaglig og forventer bestemt bedre kommunikation fra mig selv og mine kolleger, end det jeg og min mand oplevede.
Egentligt havde jeg lagt episoden bag mig, men prikken over i’et til den dårlige oplevelse, modtog jeg for et par dage side en kampagne mail om tilbud på fødselsforberedelse hos Stork Scan. Jeg ville gerne have været påmindelsen om denne forfærdelige oplevelse foruden.
Jeg vil bestemt ikke anbefale Stork Scan til andre, hvis de er bekymrede for deres graviditet.

Risposta di STORK SCAN
Virkelig behagelig og tryg oplevelse

Risposta di STORK SCAN
Vi har haft vores første scanning (en tidlig scanning i 8. graviditetsuge), og det var en rigtig god oplevelse. Der er en god og rolig atmosfære i venteområdet og selve scanningen var rar og vi fik masser af tid til at se baby. Vi fik også tilsendt en god mængde billeder plus video af hjerteblink. Vi kommer til at få foretaget de kommende ekstra scanninger hos Stork Scan efter vores gode første oplevelse hos dem.

Risposta di STORK SCAN
Min oplevelse var desværre ikke helt som forventede. Jeg havde været til en anden klinik med min første for 4 år siden. Udstyrene var helt fremragende. Vi kunne tydeligt se babyen. Damen som scannede mig, givet os masse billeder og informationer undervejs. Men hos stork udstyrene var ikke lige så god. Vi har slet ikke fået det bedste billeder som jeg håbede på at få og slet ikke så meget informationer som jeg troede, jeg vil få. Det kunne være bedre ☺️ men stok har klaret opgaven.

Behagelig oplevelse <3
Jeg ankom og blev taget smilende i mod. Jeg havde bestilt tid til en tidlig scanning og det var bare trygt og behageligt at ligge der på briksen.
Jeg fik også 2 udprintede billeder med, som jeg er så glad for! Troede ikke man gjorde den slags mere, men det betyder bare noget at få sådanne billeder.
Så tusind tak for det :-)

Risposta di STORK SCAN
I had a wonderful experience at Stork Scan and can highly recommend them. I had two reassurance scans with Josephine, and both times she was incredibly kind, professional, and reassuring. She took the time to explain everything clearly and made me feel completely at ease. Her calm and caring approach made the experience very positive. I’m truly grateful for the care Josephine provided. Highly recommended. ♡

Risposta di STORK SCAN
Skøn oplevelse - rart personale, der tager sig rigtig god tid og forklare undervejs.
Der er en stemning af ro og alt er meget professionelt men personligt.
Klart alle pengene værd :)

Risposta di STORK SCAN
Vi har haft virkelig gode oplevelser hos stork scan. Til kønsscanningen blev der taget godt hånd om os og alle vores spørgsmål. Kan klart anbefales!!

Risposta di STORK SCAN
Jeg oplevede blødning i uge 10, og blev naturligvis bekymret. Det var en søndag mellem jul og nytår, og Josephine tog mig ind, trods jeg ringede lige før lukketid. Josphine sørgede for tryghed og besvarede alle mine mange spørgsmål helt fagligt og trygt.
Vil helt sikkert komme igen senere i graviditeten.
Baby havde det godt.

Risposta di STORK SCAN
Helt igennem fantastisk modtagelse! Tryg hed under scanningen, man følte sig så velkommen. Søde Josefine virkede oprigtigt interesseret i ens oplevelse, og ikke som om hun gjorder det hele tiden. (Som om man var træt af sit erhverv) virkelig professionelt og samtidig hyggeligt! Kan klart anbefale det til andre! Helt klart pengene hver!

Risposta di STORK SCAN
Kan varmt anbefales! Vi var til kønsscanning hos Josephine, som var super sød og gav sig god tid til at vi kunne få resultatet at vide, da vores dreng ikke var helt medgørlig.
Vi fik to fine printede billeder samt billeder og videoer på telefonen. Det er også et af de få steder som b.la. tilbyder åbningstider om aftenen.

Risposta di STORK SCAN
Vi var til kønsscanning og den gik fantastisk. Josephine var super sød og tog sig god tid med at måle vores lille dreng og tjekke om det hele så rigtigt ud. Vi fik også nogle rigtigt fine billeder og videoer af baby så kan helt klart anbefale!!

Risposta di STORK SCAN
Det var virkelig positivt at der mange tilgængelige tider. Rare og rolige omgivelser. Josephine var sød, grundig og dygtig. Det var en god oplevelse. Stor anbefaling herfra!

Risposta di STORK SCAN
Super god oplevelse, hurtig tid og meget sød

Risposta di STORK SCAN
Jeg har fået lavet alle scanninger hos Stork Scan. Tidlig, tryghed, køn og 3D. Josephine er den rareste, roligste og mest tålmodige sonograf. Hun gør lidt ekstra for hendes kunder og hun er bare sindssygt dygtig og nærværende.
Jeg har anbefalet hende til alle de gravide kvinder jeg kender. Kæmpe varm anbefaling her fra ❤️

Risposta di STORK SCAN
Dejlig og rolig atmosfære. Imødekommende og smilende personale, der godt ville vente 5 minutter på at starte min tid, da min veninde var blevet forsinket. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Risposta di STORK SCAN
Det var så rar en oplevelse hos Søde Josephine.
Hun var grundig, og bare generelt virkelig behagelig at blive scannet hos.
Hun forklarede hvad alle tallene betød, og om hvordan min lille baby havde det inde i varmen.
Hun tog sig god tid til at snakke med mig og svare på evt spørgsmål. Så jeg skal bestemt have næste scanning hos hende også og kan kun anbefale hendes sted 🙏🏻❤️

Risposta di STORK SCAN
Fik tid med det samme og sød og rar behandling ❤️

Risposta di STORK SCAN
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.