Lenson Recensioni 6.365

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Aldri opplevd problemer med levering, eller sending. Nå har jeg brukt Lenson siden jeg brukte med linser i 2018, så det sier noe om kvaliteten på servicen. Det eneste jeg kan si noe negativt om er at... Leggi di più

Alltid rask på sending og leveringstid. Produktene er av høy kvalitet. Og utvalget på topp! Det er Lenson jeg bruker når jeg bestiller nye linser. Og det har jeg gjort i lengre tid, og kommer også til... Leggi di più

Leveransen skulle gått helt hjem med Helthjem. Det ble dessverre levert på hentestedet. Dette var et lite pakke med linser som kunne gå i brevsprekken i postboksen i en vanlig blokk i Oslo. Hva er v... Leggi di più

Eneste jeg var bekymret for var at linsene ble hengt på postkassa av helt hjem, og det var kuldegrader. Tåler linsene å fryse? Tenker frakt er best til post i butikk. Mannen hadde heldigvis tatt de m... Leggi di più

1. Grossista di occhiali
  2. Fornitore di lenti a contatto

Lenson.com ble til i år 2004 og har sitt hovedkontor i Stockholm med norsktalende personell. Vår ide er å ha markedets mest kundevennlige tilbud på varer og tjenester innen øyne-og øye helse.

Eksperter på optikk
Øye helse og syn er vårt fokus og vi vil hjelpe deg med å ta vare på dine øyene på best mulig måte! Kontakt våre eksperter på kundeservice for råd om 800-199-02 eller e-post kundeservice@lenson.com.
Frakt og retur
Vi har utrolig raske leveranser av våre lagervarer - ofte har våre kunder sine kontaktlinser hjemme i posten neste arbeidsdag! Vi tilbyr 90 dagers åpent kjøp av kontaktlinser, tilbehør og solbriller. 365 dager åpent kjøp på briller. Å returnere er gratis!
Clickand Reload™
Vår smarte funksjon Clickand Reload™ gjør det enkelt, med noen få klikk kan du bestille det samme som sist. Vi beregner også ut når det er på tide å bestille igjen. En påminnelse på din e-post vil da bli sendt og derfra kan du enkelt klikke deg videre for å bestille det samme som sist.

Prisgaranti

Vi synes det er viktig at du som kunde føler deg trygg når du handler hos.

Vi synes det er viktig at du som kunde føler deg trygg når du handler hos.
Alle prisene våre er inkludert moms og tollavgift tilkommer ikke. Om du skulle finne et identisk produkt til en lavere pris hos en annen norsk, nettbasert butikk innen 14 dager fra kjøpsdato, betaler vi tilbake mellomlegget på produktet.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ghostet av kundeservice

Pakken står som levert i min postkasse. Det er den ikke. Men Posten kan gjøre feil. Jeg kontaktet kundeservice som sa jeg skulle få en ny, måtte bare godkjenne den via en mail jeg skulle få. Så langt så godt. Men den mailen har jeg ikke fått. Jeg har etterlyst mailen hos kundeservice, men nå har de sluttet å svare.

8 febbraio 2026

Hej Vidar!
Tack för din feedback.
Just nu kan ärenden i kundtjänsten dröja lite på grund av hög belastning. Självklart svarar vi dig så snabbt som möjligt och ser till att du får dina varor!
Tack för ditt tålamod.
// Rut

God service, kort levering!

13 febbraio 2026

Hej!
Fint att höra att du är nöjd!
Ha en fin dag och välkommen åter.

Generelt sein levering

Generelt sein levering. Forfall på faktura går ut omtrent samme dag som man mottar varene. Sein levering også ved linseabonnement og samme opplegg med faktura. Faktura når fram lenge før varene og må betales umiddelbart når varene endelig kommer fram. Rimelig frekk praksis! Har kun benyttet de pga. at de tidligere har vært rimeligst i fht. kontaktlinsene jeg bruker. Prisen er nå steget såpass mye at jeg heller velger å tegne abonnement i lokal butikk. Anbefaler de ikke!

13 febbraio 2026

Hej Cathrine!

Vi beklagar att du inte är nöjd med vår tjänst.

Om du väljer att betala via faktura så är detta något som kan ske beroende på om dina produkter är beställningsvaror eller inte.

När det gäller beställningsvaror så beställer vi dem från tillverkaren/leverantören i samband med att en beställning läggs. Vanligtvis skickas dem ut från vårt lager inom 7 arbetsdagar.

Om du väljer att betala fakturan innan du har mottagit leveransen får du självklart pengarna tillbaka om något blir fel!

Ha en fin dag.

Tilbakestående?

Pirater. Igjennom samarbeid med "Helt Hjem" har de levert mine linser til feil adresse TRE GANGER og krever betaling. Flaut og så uprofesjonelt!

8 febbraio 2026

Hej Victor!
Vi beklagar att detta sker. Vänligen kontakta vår kundtjänst så kan vi kika närmare på vad som kan vara fel.

Rask levering

Rask levering og alt bra sånn sett, men byttet ut de linsene jeg pleier å bruke med noen som ble anbefalt og var rimeligere. De er helt fæle å ha på og var helt bortkastede penger.

12 febbraio 2026

Hej Ingrid!
Vad synd att du inte är nöjd med linserna.
Vad bra att du har en linssort som du vet att du trivs med.
Du är välkommen att testa andra produkter från vårt sortiment.
// Rut

Dei sende ikkje heilt heim

Dei sende ikkje heilt heim. Måtte hente i bitikk

7 febbraio 2026

Hej!
Vi beklagar besväret. Detta kan ske om leveransföretaget har strul eller felsorteringar. Vänligen kontakta dem för vidare frågor.
Välkommen åter!

Rask levering

Rask levering! Godt utvalg

9 febbraio 2026

Risposta di Lenson

Hei Heidi, takk for en veldig fin anmeldelse! Hyggelig å høre at du er fornøyd med både levering og utvalg :)

//Eli