KØB IKKE FRA LEKI!!! Jeg har nok ca.20-40 kabler af forskellig art, fra dem…Jeg skal være heldig, hvis jeg finder et der virker. Det er virkelig noget skrammel af værste skuffe. Totalt ressource spi... Leggi di più

Jeg kjøpte en lader og en lightning ladekabel til en hyggelig pris. Etter 2 uker sluttet den å virke. Det viste seg at "gullbelegget" på pluggen var oksydert bort. OK, tenkte jeg og kjøpte en original... Leggi di più

Købte earphones i Brugsen Billigt det skal siges De viste sig at være dårligt/ikke samlet , ledning skarpt bukket Lyden ustabil efter samling. Dejlig lækker emballage , hvilket Leki da også fre... Leggi di più

Vi fik virkelig god service i jeres butik i Rosengårdscentret i Odense! Smilende og venligt personale der var meget opmærksomme på os, og gerne ville hjælpe. Kan kun anbefale denne flotte og overskue... Leggi di più

1. Negozio di accessori per cellulari

Leki A/S er Europas største leverandør af mobiltilbehør, med mere end 40.000 butikker som kunder. Vi er den eneste leverandør der yder 5 og 10 års garanti på vores produkter.. vi kan ikke love der aldrig er fejl, men derfor har vi vores garanti..

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 23% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Altid imødekommende

Altid imødekommende, hjælpsomme og venlige. Kan klart anbefales

15 luglio 2023

Kære Julie,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds med den service og vejledning du har modtaget i en af vore LEKI Store butikker.

Per

Man bliver altid mødt af smilende ansigter

Man bliver altid mødt, af rigtig god service. af de altid smilende, medarbejder i Leki i kolding storcenter

28 luglio 2023

Kære Emillie,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds med den service og vejledning du har modtaget i LEKI Store Kolding.

Indbegrebet af super service

Indbegrebet af super service, er den man altid møder i Kolding storcenter, især når deres kvindelige ekspedient er på job.
Jeg ville ønske man kunne give mere end 5 stjerner, da oplevelserne er mere end 5 stjerner værd.

28 luglio 2023

Kære Lonnie,,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds med den service og vejledning du har modtaget i LEKI Store Kolding, ikke mindst de ekstra stjerner som du her omtaler👌😊

Super service i Vejle!!!

God service i Vejle!!!

27 luglio 2023

Kære Lene,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store Vejle.

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til butikken i Vejle😊

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, jeg mødte Koldings nok mest hjælpsomme menneske bag desken.
Gode priser og bare en positiv oplevelse

26 luglio 2023

Kære Lennart,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store Kolding.

Bedste service.

Var i Kolding Storcenter, blev betjent at yderst kompetent kvinde. Som havde, service og ærlighed i højsæde, samt et skønt glimt i øjet. Kommer helt sikkert igen.

24 luglio 2023

Kære Tonja,

Fantastiske service Kolding storcenter

Fantastiske personale service og klart det billigste 😁

25 luglio 2023

Kære Thomas,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i vores Leki Store butik.

Per

Super service fra man kom til man gik

Super service fra man kom til man gik.
Den kvindelig ekspedient i Kolding storcenter, var yderst kompetent, troværdig og ærlig under vores besøg. Nyt panserglas og et valgfrit cover i høj kvalitet til 179kr. En skam at der ikke findes produkter til smartwatches endnu, men det venter jeg glædeligt på. Kommer helt sikkert igen!

24 luglio 2023

Kære Steffie,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store Kolding - ligeledes så glæder det os du er tilfreds med prisniveauet på produkterne incl. skifte af beskyttelsesglas😊

Per

Jeg var i City 2 og fik en rigtig god…

Jeg var i City 2 og fik en rigtig god vejledning ved køb af ledninger og cover af et venligt og professionelt personale. Kommer helt klart igen!

22 luglio 2023

Kære Inger,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store i CITY2

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til butikken i CITY2😊

Per

good service at the Kolding størecenter…

good service at the Kolding størecenter .The Young lady was so sweet and gave a good service .The boutique is well arranged

21 luglio 2023

Dear Jane

Thank you for your feedback here on Trustpilot.

We are pleased that you are satisfied with the guidance and service you have received at LEKI Store Kolding

Your kind feedback will be passed on to the store in Kolding😊

Yours sincerely

Søde medarbejder

Kære Maya,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i vores LEKI store butik.

Per

Fantastisk service af en sød ung kvinde…

Fantastisk service af en sød ung kvinde i Kolding Storcenter. Utrolig smilende og serviceminded. Dejligt at opleve sådan en service.

Kære Camilla,

Per

Blev mødt med et kæmpe smil og god…

Blev mødt med et kæmpe smil og god service. Af en sød ung kvinde kan klart anbefales i kolding storcenter

Kære Lucas,

Per

Emir giver ekstremt god service

Emir giver ekstremt god service! Skride flink og skide god til sit arbejde! Grundig med påsætning af panserglas.

Kære Emma,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store CITY2

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til butikken i CITY" hvor Emir er ansat 😊

Sindsygt fedt sted

Kære Andreas,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du syntes vores butik er et dejligt sted at handle😊

Vi glæder os til at servicere dig en anden gang i en af vores 5 LEKI Store butikker.

Fantastisk service 🙏

Jeg blev budt velkommen med et stort smil og imødekommende personlighed, som gjorde oplevelsen rigtig rar og være i butikken, trods de ikke havde panser glas til min telefon var ekspedienten rigtig sød og vejlede mig til hvor jeg netop kunne finde det rigtige glas. Både den rigtige kvalitet og rigtige pris, alt i alt så gik jeg fra butikken tomhændet, bortset fra det store smil og den fantastiske oplevelse jeg fik i leki Kolding storcenter 🙏🙂 kommer der helt sikkert en anden gang 🙏

19 luglio 2023

Kære Stefan,

Vi håber at kunne servicerer dig en anden gang😊

God service fra Sebastian

17 luglio 2023

Kære Leif,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store Herning.

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til butikken i Kolding, hvor Sebastian er ansat😊

Virkelig god oplevelse!

Jeg var forbi Herning, hvor jeg købte 3 covers og fik sat glas på min telefon. De ansatte var virkelig søde, og min telefon blev super flot! 5 stjerner herfra!

12 luglio 2023

Kære Annika,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i butikken.

Per

Super god oplevelse i butikken i…

Super god oplevelse i butikken i Herning. Venligt personale og fede covers til en god pris og ligeså god kvalitet. Kan klart anbefales!

13 luglio 2023

Kære Nicolasia

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i butikken, og du er glad for det store udvalg af Covers.

Super service

Super sødt personale og god service ved Leki i Herning