Ledkoning Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Nou hebben ambilight led gekocht een ellende koste €91.95 alles zo gedaan wat er stond maar lukte niet zo als ze dat zeiden foto’s gestuurd nog niks opgelost. We willen gewoon geld terug Maar daa... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden een defecte stekker waardoor al onze ingebouwde ledstrips in onze nieuwe badkamer niet meer werkte. De service afdeling is goed bereikbaar en hun hebben ons 2x de onderdelen gratis en sne... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer snel geleverd en echz een onwijs mooi en stevig produkt met sfeer vol verlichting het staat heel gezellig in pnze tuin We hebben er 4 gekocht Bij 1 zaten de schroeven en pluggen niet bij o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er bleek iets fout te zijn met de led-strip, maar Ledkoning heeft me geholpen bij het zoeken naar een gepaste oplossing. Kwalitatieve materialen, al vaak daar besteld en telkens heel correct.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

338 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

48 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

solar led wandlamp up downlight Emme

enige tijd geleden 6 led lampjes besteld voor in mijn tuin. Na 3 jaar zijn er 3 stuk gegaan, heb nieuwe besteld en kreeg een coulance aanbod wat ca 12 euro duurder was dan op de site. (34,95 pst)
Heb dit aangegeven maar kreeg wazige reactie.
Wel snelle en nette levering.
Na wat speurwerk kwam ik dezelfde lampjes tegen bij lightexpert.nl voor 14.95, scheelt 20 euro per lampje ook bij de light expert snelle en nette levering en beter voor je portemonnee.

12 aprile 2024
Logo di Ledkoning

Risposta di Ledkoning

Bedankt voor uw review! In het contact dat wij samen hebben gehad, is er een passende oplossing geboden in uw situatie. Het staat u uiteraard vrij om hier op in te gaan. Ik begrijp dat u de verlichting nu elders heeft besteld. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, laat het dan gerust weten. Ik help u dan uiteraard graag verder.

Valutata 5 stelle su 5

Top geholpen via de live chat, op een zondag zelfs!!

Vandaag top geholpen via de live chat.
Ik had een probleem met mijn led controller en was bezig een mail te sturen, toen zag ik op de site dat de live chat beschikbaar was, op zondag.
Top geholpen, stap voor stap wat zaken moeten checken via de chat. En uiteindelijk kwamen ze met een oplossing toen duidelijk was waar het probleem zat.

14 aprile 2024
Valutata 4 stelle su 5

prima service

snelle levertijd, en na vragen van mij over het product een zeer snelle en correcte reactie van de klantenservice.

11 aprile 2024

Top service

Vaker bij ze besteld en de klantenservice en live chat zijn echt top! Zie je niet vaak.

11 aprile 2024

Service en begrip !

Net binnen de garantietermijn ging er 1 van mijn solar ledlampen stuk.
Direct na mijn mail om dit te melden kreeg ik reactie.
Er wordt een nieuwe opgestuurd.
Deze verzending is zoek geraakt bij het sorteercentrum van TPG post.
Gebeld en er werd weer een lamp verzonden. Deze is door TPG verkeerd geleverd in mijn afhaalkluis.
Maar weer gebeld, waarna ik wederom een vriendelijke medewerker aan de lijn krijg en voor de DERDE keer een lamp verstuurd.
Wat een service !! Ledkoning is echt een aanrader ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Super blij met de mensen van…

Super blij met de mensen van Ledkoning.nl deze denken namelijk heel fijn met mij mee.
Ipv een chatrobot oid...beantwoorden ze nog fijn zelf de mail...en ook telefonisch goed bereikbaar. Ik ben al ruim 2 jaar een blij klant..wederom dezelfde zwarte Solar wandlamp stripe set aangeschaft voor mijn andere schutting. Super mooi/ warm licht. Ik kan deze een ieder ander adviseren!

29 marzo 2024
Valutata 3 stelle su 5

Jammer en triest Ze zijn met een hoop dingen goed.Maar…

Ze zijn met een hoop dingen goed.Maar ik heb een aantal jaar geleden best wel mooien solar lantarens gekocht en ben er ook zuinig op haal ze iedere half jaar in de winter binnen op de camping nu is er een accu stuk dat kan kan dus ik wil een nieuwe accu kopen krijg ik te horen van de ledkoning die verkopen wij niet nou dan kan ik een lantaren van 130 euro niet meer te gebruiken dat is dus een slechte service dus mensen pas op dat je daar niet instapt.Ps ook gezocht op internet niet de zelfde .
maat kunnen vinden.

10 gennaio 2024
Logo di Ledkoning

Risposta di Ledkoning

Hartelijk dank voor uw review, ik vind het vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met de lamp. Ik wil u vragen om contact met ons op te nemen zodat wij samen met u tot een passende oplossing kunnen komen.

Valutata 5 stelle su 5

Prachtig product. Lampen werden snel geleverd en geven mooi en "chic" licht. Ik had wat aanvullende informatie nodig en mijn mail werd meteen beantwoord. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

13 marzo 2024

Topservice

Topservice. Er bleek na een uur na de installatie iets mis te zijn met de ontvanger van de afstandsbediening waardoor ik plots noch de intensiteit noch de witbalens kon regelen. Een mailtje heen en weer en enkele dagen later had ik een nieuw stuk in de bus. Sindsdien alles perfect!

15 febbraio 2024

Bedankt

Dankzij Danielle heb ik de producten weer kunnen bestellen conform de afgesproken prijs.

Nogmaals dank voor je dienst.

30 gennaio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più