Valutata 3 stelle su 5

Bij led.nl een hanglamp gekocht. In de titel van de advertentie stond onder meer 150 cm, waardoor ik dacht dat het ding 1,5 meter lang was. Ik ontving een hanglamp van 103 cm. Dus even gemaild dat i... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

The lifespan of my LED lamp is very short. The control App was changed without noticing. In general, the experience and product were not satisfactory.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs de 3D Air Plafondlamp met Ventilator 60cm - Full room luchtcirculatie - Zomer & Winterstand – Licht en kleurtemperatuur instelbaar, gekocht. Snel geleverd en wat een top ding! Had altij... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Van de 8 ledlampen die we hadden besteld was er 1 bij die bijna geen licht gaf en knipperde. Een mailtje naar 123 licht geschreven en die reageerde al vrij snel op ons mailbericht. Ze stuurde alsno... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

Heb je het over LED.nl, dan heb je het over dé specialist op het gebied van LED verlichting. Al sinds 2007 produceren en verkopen we de meest uiteenlopende verlichtingsoplossingen door de hele Benelux. We bedienen hierbij zowel de consument als de zakelijke markt. Wat ons uniek maakt? Allereerst ons veelzijdige verlichtingsassortiment. Van buitenlampen tot plafonnières en van TL verlichting tot bouwlampen: we hebben het allemaal te bieden. Ondanks de grote verscheidenheid aan producten lever je bij ons nooit in op kwaliteit. We verlenen niet voor niets 3 jaar garantie! Het overgrote deel van onze verlichting wordt in eigen beheer vervaardigd en getest op Nederlandse bodem. Zo ben je ervan verzekerd dat ieder product voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

3,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Contact verliep soepel

Lamp besteld, snel ontvangen. Vriendin vond hem toch niets. Retour aangevraagd, snel antwoord en verliep soepel met dank aan Eef van de klantenservice.

13 gennaio 2025

Beste Damian,

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. We geven uw compliment zeker door aan Eef – dat zal zij erg waarderen!

Bedankt voor uw positieve beoordeling en graag tot een volgende keer bij LED.nl.

Het LED.nl Klantenservice Team

Topservice!!!!

Drie LEDlampen met sensor besteld waarvan bleek dat twee niet correct werkten. één mailtje was genoeg om direct drie nieuwe gestuurd te krijgen.Wat een topservice:
Absolute aanrader dit bedrijf!

29 dicembre 2024

Beste Fredje Furryoca,

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat je blij bent met onze service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en jouw feedback motiveert ons om dit elke dag weer waar te maken.

We hopen dat je veel plezier hebt van de nieuwe lampen en zien je graag weer terug bij LED.nl!

In april 2 led wandlampen gekocht

In april 2 led wandlampen gekocht. 1 daarvan lade niet meer op. Contact gezocht met jullie en zeer vriendelijk en snel behandeld en afgehandeld. Vandaag een nieuw lampje binnen gekregen. Echt een top service en zeer blij mee.

12 dicembre 2024

Beste Bo,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat het nieuwe lampje goed is aangekomen. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om iedere dag ons best te doen voor onze klanten.

We wensen je veel plezier met je lampen en staan altijd voor je klaar mocht je ons weer nodig hebben!

Valutata 1 stelle su 5

Niet te bereiken,geen tel,reageren…

Niet te bereiken,geen tel,reageren nergens op

15 novembre 2024

Beste Karen,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat u ons als niet bereikbaar heeft ervaren en dat uw pogingen om contact met ons op te nemen niet succesvol waren. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden.

We willen dit graag goedmaken en zorgen dat uw vragen of zorgen alsnog worden beantwoord. Zou u ons een e-mail kunnen sturen op info@led.nl? We zullen ervoor zorgen dat we snel op uw bericht reageren.

Nogmaals onze excuses voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We hopen dat we uw vertrouwen in ons kunnen herstellen.

Team LED.nl

Super service

Had bij ze 2 hanglampen besteld.
Een was er niet goed, fitting defect.
Ik Stuurde een mail.
Ze Reagerende meteen en vriendelijk .Stuurde de dag daarop meteen een nieuwe. Top service.

11 novembre 2024

Risposta di Led.nl

Bedankt voor de mooie review!

Beste Hein,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! We vinden het belangrijk om problemen snel en goed op te lossen, en het doet ons deugd dat u dit ook zo heeft ervaren.

We hopen dat de nieuwe hanglamp perfect naar wens is en dat u er veel plezier van heeft. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren 2 hele mooie industriële…

Gisteren 2 hele mooie industriële lampen besteld en vandaag al binnen! Hele fijne prijs en ik was blij verrast!
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen! Zeer tevreden!

13 novembre 2024

Beste Pauline,

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent! We zijn blij dat de industriële lampen niet alleen snel zijn geleverd, maar ook aan uw verwachtingen voldoen. Uw complimenten over onze prijs en service betekenen veel voor ons.

Hartelijk dank voor uw aanbeveling en vertrouwen in ons. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Geniet van uw nieuwe lampen!

Super service!!!

Bij deze fa trapverlichting gekocht, met bewegings sensoren. Supersnel en goed geleverd.
Na installatie bleek 1 sensor niet te werken.
Na e-mailtje te hebben gestuurd werd mij een nieuwe set bewegingsmelders opgestuurd!! Nu perfect!!!
Super bedrijf met super service!
Ze zijn er nog!!😁

9 novembre 2024

Beste Pietertje,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service! We begrijpen hoe belangrijk het is dat alles perfect werkt, en daarom doen we ons uiterste best om eventuele problemen snel op te lossen.

Het is fantastisch om te lezen dat de nieuwe set bewegingsmelders nu naar tevredenheid functioneert en dat u blij bent met uw aankoop. Uw complimenten over onze service maken ons dag helemaal goed!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden. Mocht u in de toekomst iets nodig hebben, dan staan we weer graag voor u klaar!

Geweldig, kon niet beter

Gewoon geweldig!
Besteld en de volgende dag was de lamp er al. Dat kon niet vlugger.
Jammergenoeg was er een defect met de sensor. Maar zonder problemen betaalde ze mij de lamp terug. Dikke pluim voor deze verkoper.

26 settembre 2024

Veel te duur geworden!

Veel te duur geworden!
Op 22 augustus 2022 heb ik 6 dimbare lampen gekocht bij Proventa LED in een sixpack.
6 pack Retro lampen
voor 29,99 euro. Prima prijs toch?
Als ik deze zelfde lampen nu (31 augustus 2022) wil kopen betaal ik 67,99 euro!!!!
Dat is een stijging van meer dan 50 procent per jaar. Best schandalig!
Advies van mij... koop de lampen bij een ander! Heb ik ook gedaan!

31 agosto 2024

6 g9 ledlampjes gekocht

6 g9 ledlampjes gekocht. Binnen 3 maanden waren er 4 kapot, terwijl ze hooguit 1/2 uur branden. Bedrijf reageert niet op contactname. Dus.....wees gewaarschuwd.

2 luglio 2024

Risposta di Led.nl

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons te horen dat vier van de zes G9 LED-lampjes binnen drie maanden kapot zijn gegaan en dat je geen reactie hebt ontvangen op je eerdere pogingen om contact met ons op te nemen. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen.

Kun je ons alsjeblieft een e-mail sturen naar info@led.nl met je ordernummer? We zullen ervoor zorgen dat je probleem snel wordt opgelost en dat je de vervangende lampjes ontvangt.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor je geduld.

Het team van led.nl

Prima service

Prima service ! Ik had een ledlamp met bewegingssensor besteld en die is snel geleverd. Helaas bleek dat de lamp na het installeren al na 10 seconden uit ging en de duur naar de maximale tijd van 2 minuten instellen ging helaas niet. Na telefonisch contact opgenomen te hebben is nog dezelfde dag een nieuwe opgestuurd die het perfect doet. Fijn dat er nog bedrijven zijn die telefonisch bereikbaar zijn en goede service verlenen. Erg tevreden over de afwikkeling van deze klacht.

25 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Onderbouw verlichting besteld voor in keuken

Onderbouw verlichting besteld voor in onze keuken, fout in verzending DHL per direct rechtgezet mits nieuwe verzending, vanaf dan alles perfect zowel werking toestel als na service wegens ontbreken klein onderdeel. Ook de communicatie via mail verliep onberispelijk klantvriendelijk.

20 dicembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

Niks geleverd, wel betaald.

Ik heb onderbouwverlichting besteld, 10 dagen geleden. Ondanks dat we bericht van DHL kregen dat het 22 dec bezorgd zou worden tot de dag van vandaag NIKS gehoord. We gaven het nog kans omdat het feestdagen zijn maar intussen probeer je contact te krijgen maar lukt niet. Een mail was netjes geweest.

Inmiddels geld terug ontvangen. DHL is nalatig geweest.

2 gennaio 2024

Risposta di Led.nl

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging en het ongemak dat u heeft ervaren met betrekking tot uw onderbouwverlichting.

We begrijpen de frustratie die wordt veroorzaakt door de miscommunicatie van DHL en het ontbreken van contact over uw bestelling. Dit valt ver buiten onze normen, en we nemen deze kwestie uiterst serieus.

Na zorgvuldig onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat er sprake is van een aanzienlijke vertraging in de bezorging. Helaas kunnen we niet langer garanderen dat de onderbouwverlichting binnen afzienbare tijd bij u zal arriveren.

Als teken van onze oprechte spijt en waardering voor uw geduld, hebben we besloten om onmiddellijk over te gaan tot de terugbetaling van uw bestelling. Het volledige aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk worden teruggestort op uw rekening.

Onze excuses voor het ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt, en we begrijpen dat dit niet het verwachte serviceniveau is dat u van ons mag verwachten. We zullen stappen ondernemen om soortgelijke gevallen in de toekomst te voorkomen.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We waarderen uw begrip en hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om uw vertrouwen terug te winnen.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie lamp en snel bezorgd

Lamp voldoet helemaal aan de verwachting. Snel kunnen bestellen en snel bezorgd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

9 settembre 2023

Risposta di Led.nl

Superleuk om te horen dat je blij bent met je nieuwe lamp en onze snelle service! Bedankt voor de positieve review, heel veel plezier toegewenst met je bestelling :)

Valutata 5 stelle su 5

Super handige onderbouwverlichting gekocht!

Na wat rondneuzen uiteindelijk gegaan voor de onderbouwverlichting met zwaaisensor. De lamp is bij ons (erg eenvoudig tegens) geïnstalleerd onder de keukenkastjes, zodat we altijd goede verlichting hebben tijdens 't koken zonder dat er met vieze handen aan het licht gezeten moet worden.

Hij hangt er nog niet zo lang dus daar kan ik nog niet zo gek veel over zeggen, maar doet het tot nu toe perfect - dus erg tevreden al met al!

24 agosto 2023

Risposta di Led.nl

Geweldig om te horen dat de onderbouwverlichting met zwaaisensor zo goed bevalt! Handig he, geen gedoe meer met vieze handen. Bedankt voor het delen van je eerste indrukken, de lamp zal je niet teleurstellen!

Valutata 5 stelle su 5

Overzichtelijke webside met goede…

Overzichtelijke webside met goede uitleg, betaling en bezorging goed. De fan is fluisterzacht en hoed te regelen, prima product voor een scherpe prijs

23 agosto 2023

Risposta di Led.nl

Bedankt voor uw geweldige feedback!

We zijn verheugd te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en dat de betaling en bezorging soepel zijn verlopen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons.

Geniet van uw plafondventilator!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più