absolut forfærdelig oplevelse at booke…
Absolut forfærdelig oplevelse at booke via Bravofly! Jeg vil kraftigt advare alle potentielle kunder mod at bruge deres tjenester. Min flyvning fra Stockholm til Zürich den 25. kl. 06:00 blev aflyst, og jeg modtog en besked om dette den 24. kl. 20:30.
Jeg kontaktede straks kundeservice og talte med kundeservice via chatfunktionen og ringede til hotline i Schweiz for at anmode om en tidligere ombooking. Kundeservice nægtede min anmodning, selvom der var en tilgængelig flyvning den 26. kl. 06:00. Ifølge EU-forordning 261/2004 har passagerer, der er berørt af flyaflysninger, ret til ombooking ved den tidligst mulige lejlighed under sammenlignelige transportforhold. Bravofly nægtede at anerkende EU lovgivning... Og fortalte at de ikke kunne gøre noget fordi de løg og sagde at jeg havde kontaktet flyselskabet og bekræftet den nye rejse (Har aldrig bekræftet noget med fly selskabet)
Men lad mig fortælle om den rædselsfulde kundeserviceoplevelse: Man ender i en endeløs række af chatbots, der overhovedet ikke tilbyder hjælp. Når man endelig får fat i en medarbejder, bliver man hængt op på, og al information modtages via emails, som man ikke kan svare på. Personalet løj direkte for mig og nægtede at undersøge tingene ordentligt.
Jeg kan ikke understrege nok, hvor frustrerende og uacceptabel denne oplevelse har været. Bravofly er et selskab, jeg aldrig vil bruge igen, og jeg råder andre til at tænke sig grundigt om, før de gør det.
Vær venligst opmærksom på dette, før I booker gennem Bravofly. Deres kundeservice er ineffektiv og uærlig, og de følger ikke de gældende EU-regler, hvilket kan føre til enorm stress og ekstra omkostninger for kunden. For jeres egen skyld, find et andet rejsebureau!
25 giugno 2024
Non scritta su invito