Vorig jaar de 5 in 1 föhnborstel besteld. Helaas bleek onlangs de föhnborstel aan de bovenkant stuk te zijn waardoor de verschillende opzetstukken er niet meer opgeklikt konden worden. Contact opgeno... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In juli 2025 hebben we voor mijn dochter de Multistyler ontvangen. Helaas begon deze onlangs te roken en te stinken. Na contact met en het opsturen van een filmpje aan de klantenservice hadden we bin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I ordered one of their products after confirmation of a discount of 25% since an earlier product was disfunctioneel. After ordering, the discount was not agreed anymore. After more than one email corr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top klantenservice! Na een probleem met een product heeft de klantenservice geprobeerd dit probleem op te lossen. Na heel wat heen en weer gemail omdat retourzending van het defecte product niet lukt... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Largolash is een bedrijf dat zich inzet voor betaalbare en kwalitatieve haarstyling.
Wij van Largolash geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige stylingproducten zonder de hoge kosten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe föhn, föhnborstel of krultang, bij ons zit je altijd goed. Onze producten combineren innovatieve technologie met duurzaamheid en gebruiksgemak.
Klanten waarderen de prestaties en lange levensduur van onze apparaten. Wij streven ernaar dat je alleen betaalt voor de kwaliteit, niet voor de naam.
Ons team van experts staat klaar om je te helpen de perfecte stylingtool te vinden. Met Largolash geniet je van professionele resultaten in het comfort van je eigen huis.
Onze uitstekende klantenservice zorgt ervoor dat je tevreden blijft met je aankoop. Kies voor Largolash en ervaar zelf het verschil in haarstyling.
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!
Rokin 116B, 1012LB, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ik had eind juni een föhnborstel besteld, helaas ging deze na 2 maanden kapot. Contact opgenomen met LargoLash en kreeg een nieuwe! Super fijne en goede service!

Risposta di Largolash
Snelle levering, mooi en goed verpakt!
De multistyler werkt precies zoals het hoort!
Echt een aanrader.

Risposta di Largolash
Ik ben erg ontevreden over de aankoop van de multi styler. Mijn haar is redelijk dik en het lijkt erop dat dit apparaat daar niet mee overweg kan. De styler raakt snel oververhit, pakt mijn haar niet goed vast en het resultaat blijft simpelweg niet zitten. Toen ik deze problemen aangaf bij de klantenservice, werd mij verteld dat ik geen geld terug krijg omdat het product al gebruikt is. Dit vind ik erg teleurstellend en klantonvriendelijk. Mijn advies: koop hier niet.
Hopelijk helpt dit je verder!

Super!
Goeie communicatie ook.
Op het begin stinkt het een beetje maar daarna niet meer, maar dat is met alles wat nieuw is!

Risposta di Largolash
Erg fijne föhn. Hij maakt mooie krullen en het is niet ingewikkeld. Het lukt mij ook. Krullen blijven niet hele dag zitten. Maar voor een paar uur wel en daarna mooie slagen in het haar. Ik heb wel half lang haar. Bij lang en dik lijkt het me lastiger. Ik ben erg blij ermee!!!

Risposta di Largolash
Wat een fijne föhn en een mooie kwaliteit! En een goede service

Risposta di Largolash
Amazing product and service! It does the job well and for a much better price. Price/quality is just unbelievable!

Risposta di Largolash
Het is fijn om de föhn te gebruiken. Het fijnste is dat je verschillende standen hebt zo volkom je je haren te beschadigen

Risposta di Largolash
ze werken correct en vlug.
Mijn haardroger was vlug ter plekke

Risposta di Largolash
Het was een snelle levering, duidelijke handleiding en mooie föhn met opzetstukken! Even oefenen, maar dat gaat snel.

Risposta di Largolash
Largolash föhn gekocht voor onze jarige kleindochter! Helaas bleek deze defect! Na telefonisch contact werd er per kerende post een nieuwe verstuurd! Dankjewel voor de prima service!

Risposta di Largolash
Super fijne fohn heeft me haren mooie volume gegeven

Risposta di Largolash
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.