Valutata 5 stelle su 5

Vorig jaar de 5 in 1 föhnborstel besteld. Helaas bleek onlangs de föhnborstel aan de bovenkant stuk te zijn waardoor de verschillende opzetstukken er niet meer opgeklikt konden worden. Contact opgeno... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top klantenservice! Na een probleem met een product heeft de klantenservice geprobeerd dit probleem op te lossen. Na heel wat heen en weer gemail omdat retourzending van het defecte product niet lukt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Informazioni su Largolash

Scritti dall'azienda

Largolash is een bedrijf dat zich inzet voor betaalbare en kwalitatieve haarstyling.

Wij van Largolash geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige stylingproducten zonder de hoge kosten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe föhn, föhnborstel of krultang, bij ons zit je altijd goed. Onze producten combineren innovatieve technologie met duurzaamheid en gebruiksgemak.

Klanten waarderen de prestaties en lange levensduur van onze apparaten. Wij streven ernaar dat je alleen betaalt voor de kwaliteit, niet voor de naam.

Ons team van experts staat klaar om je te helpen de perfecte stylingtool te vinden. Met Largolash geniet je van professionele resultaten in het comfort van je eigen huis.

Onze uitstekende klantenservice zorgt ervoor dat je tevreden blijft met je aankoop. Kies voor Largolash en ervaar zelf het verschil in haarstyling.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

4,1

1 stella

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

goede service en garantie

In juli 2025 hebben we voor mijn dochter de Multistyler ontvangen. Helaas begon deze onlangs te roken en te stinken. Na contact met en het opsturen van een filmpje aan de klantenservice hadden we binnen een week een nieuwe Multistyler. Goede Service en een blije dochter!

11 aprile 2026

Risposta di Largolash

Hoi Robert! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons! Gelukkig hebben we alles tijdig kunnen oplossen, zodat jouw dochter haar best kan blijven uitzien. 🙂 Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Largolash

Defect van de föhnborstel

Contact opgenomen met de klantenservice en vrijwel meteen reactie terug. Na foto’s te hebben gestuurd bleek er garantie op te zitten en kreeg ik binnen enkele dagen een volledige nieuwe set opgestuurd! Mijn dochter is er superblij mee! Top service!!!!

8 aprile 2026

Risposta di Largolash

Hoi Linda! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat jouw dochter tevreden bent met ons product! Heel fijn dat alles zo goed is verlopen. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Largolash

Valutata 1 stelle su 5

Shameless. Agreed discount not received!

I ordered one of their products after confirmation of a discount of 25% since an earlier product was disfunctioneel. After ordering, the discount was not agreed anymore. After more than one email correspondence via the customer care service with notification that it would be taken care of, two mints later no solution and no refund of the agreed refund. Shameless!

3 aprile 2026

Risposta di Largolash

Hello Ellen. We are sorry that we were unable to help you with your request. As we have informed you, the discount was already offered through your purchase in BOL. Nonetheless, we do understand your frustration and we do apologise for the misunderstanding. We shall take your feedback and use it to improve our communication and our service. - Team Largolash

Top klantenservice!

Top klantenservice!
Na een probleem met een product heeft de klantenservice geprobeerd dit probleem op te lossen. Na heel wat heen en weer gemail omdat retourzending van het defecte product niet lukte, is een nieuw product opgestuurd. Dat product werkte wel naar behoren. Dus Largolash (Ashley) bedankt voor de fijne service!

18 marzo 2026

Risposta di Largolash

Hoi Froukje! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent met onze service en met ons product! Ik zal het Ashley laten weten. 😊 Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Largolash

Mega tevreden

Mega tevreden! Goede hulp en snel geholpen. 10/10. Snelle reactie en vervangend product gekregen. Echt mega blij mee!

10 marzo 2026

Risposta di Largolash

Hoi Fiona! Heel erg bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij om te horen dat ons team je snel heeft kunnen helpen en dat je zonder problemen een vervangend product hebt ontvangen. Het maakt ons zo blij om te weten dat je mega tevreden bent en ons een 10/10 zou geven! 💖 - Team Largolash

Valutata 3 stelle su 5

Ik heb mijn hand verbrand

Ik heb mijn hand verbrand, ik kijk het nog even aan.

11 marzo 2026

Risposta di Largolash

Hoi Jolanda! Het spijt ons heel erg om te horen dat je je hand hebt verbrand en we hopen dat het snel beter voelt. Je veiligheid en welzijn zijn erg belangrijk voor ons, dus zorg goed voor jezelf. Als we ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via support@largolash.nl

Super goede service

Super goede service! Mijn product is defect gegaan binnen de garantieperiode. Werd meteen gereageerd en een nieuw product opgestuurd.

12 marzo 2026

Risposta di Largolash

Hoi Kyra! Heel erg bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij om te horen dat ons team snel reageerde en je product zonder gedoe heeft vervangen. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en we zijn zo blij dat je tevreden bent met onze service!

Valutata 1 stelle su 5

Krultang is kapot bij ontvangst

Krultang is kapot bij ontvangst. Klantenservice is ook niet telefonisch bereikbaar. Klacht moet je via bericht indienen en krijgt maar antwoord van een robot? Ook gaat er lange tijd overheen voordat je antwoord krijgt op je bericht.
Kortom slechte service!

Hierbij ook een retour sticker ontvangen om de krultang terug te sturen maar wat blijkt geven ze een retour sticker die over de datum is? DHL kan dit pakket zo niet versturen. 2 mails gestuurd, wordt niet beantwoord.
Raad het niemand aan om hier of elders deze krultang te kopen want de service is echt 10 x niks.

2 marzo 2026

Risposta di Largolash

Hoi Priscilla! Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons heel erg te horen dat je krultang kapot is aangekomen en dat het contact met onze klantenservice frustrerend was. We begrijpen hoe teleurstellend het is om te moeten wachten op een reactie en alleen geautomatiseerde berichten te ontvangen Er was een storing in ons e-mailsysteem, maar kijk alsjeblieft in je inbox voor informatie over de vervanging van je product. Je feedback is erg belangrijk voor ons, en we zullen onze processen herzien om de ondersteuning en reactietijden te verbeteren
Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via support@largolash.nl

Largolash automatische krultang

Ik heb de Largolash automatische krultang besteld, helaas ging deze snel stuk. Super fijn en snel contact met de klantenservice en heel fijn dat er een nieuwe wordt opgestuurd. Heel netjes!

3 marzo 2026

Risposta di Largolash

Hoi Jara! 😊Heel erg bedankt voor je review! Het spijt ons te horen dat je automatische krultang kapot ging maar we zijn blij dat onze klantenservice snel kon helpen Geweldig dat er een vervangend exemplaar is gestuurd en dat je de ondersteuning erg behulpzaam vond Geniet van je nieuwe krultang! 😍

Product was stuk

Product was stuk, na het versturen van een tweetal foto's is er een nieuw product opgestuurd. Goede service

12 febbraio 2026

Risposta di Largolash

Hoi Roeli! 😊✨ Heel erg bedankt voor je review! Het spijt ons te horen dat het product kapot was bij ontvangst, maar we zijn erg blij dat we dit snel voor je konden oplossen nadat we de foto’s hadden ontvangen 💖 Het leveren van uitstekende service is erg belangrijk voor ons, en we zijn blij dat je tevreden bent met de oplossing 🙌 - Team Largolash

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de largolash 5 in 1 was ik…

Ik heb de largolash 5 in 1 was ik helemaal tevreden mee totdat ie een raar geluid begon te maken en niet meer heet werd. Ik heb 1 mailtje gestuurd en echt TOP service werd meteen opgelost zonder enige probleem kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Dus ben zeer tevreden bij dit bedrijf

13 febbraio 2026

Risposta di Largolash

Hoi Mevrouw Ijdaa! 😊✨ Heel erg bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld! Het spijt ons dat je Largolash 5-in-1 in eerste instantie een probleem had, maar we zijn heel blij dat ons team dit snel heeft kunnen oplossen en je zonder gedoe een vervangend product heeft gestuurd 💖 Jouw tevredenheid betekent veel voor ons, en het is geweldig om te horen dat je blij bent met zowel het product als onze service 🙌 -Team Largolash

Valutata 1 stelle su 5

Product wordt gewoon niet geleverd

Product wordt gewoon niet geleverd, contact met klantenservice waardeloos.
Uiteindelijk dan na 3 weken product ontvangen. In een plastic zak. Zegt genoeg over de herkomst. Voor nu lijkt het apparaat wel te werken.

29 dicembre 2025

Risposta di Largolash

Hi Anja! 👋 Het spijt ons heel erg om te horen dat je bestelling niet is aangekomen. Na controle zal je bestelling vandaag worden geleverd. Bekijk alsjeblieft je e-mail voor een update. - Team Largolash 💕

Netjes optijd mooi product

Netjes optijd mooi product

11 gennaio 2026

Risposta di Largolash

Hoi Van! 😊 Bedankt voor je feedback! We zijn superblij om te horen dat je bestelling op tijd is aangekomen en dat je blij bent met het product ✨ We waarderen je steun enorm en hopen dat je er elke dag nog meer van geniet! 💖 Team Largolash 💕

Valutata 4 stelle su 5

Krultang

Erg blij met mijn krultang. Geeft zichtbaar resultaat!

6 marzo 2025

Risposta di Largolash

Beste Nelize! Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je krultang en dat je duidelijk resultaat ziet. We wensen je er heel veel plezier mee! Hartelijke groet, Team Largolash

Valutata 4 stelle su 5

Le produit fonctionne très bien

Le produit fonctionne très bien, il fait de jolies boucles et il est pratique. Je l'ai commandé en direct chez Largolash et à l'ouverture de la boîte ils m'ont offert 1 an de garantie supplémentaire et 10% de cashback. Charmante attention.

2 dicembre 2025

Risposta di Largolash

Bonjour Corinne! Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis de savoir que le produit vous plaît, qu’il crée de jolies boucles et qu’il est pratique à utiliser. Nous sommes également heureux que notre attention, avec la garantie supplémentaire et le cashback, vous ait fait plaisir. Nous vous remercions encore pour votre confiance et espérons vous satisfaire à nouveau très bientôt !
Cordialement, Team Largolash

Valutata 3 stelle su 5

Het was snel bezorgt alleen wilde ik…

Het was snel bezorgt alleen wilde ik krullen hebben die langer bleven zitten helaas na alles geprobeerd te hebben vallen mijn krullen binnen een minuut er weer uit en betaal ik 60 euro voor een multistyler waar ik alleen de fohn van kan gebruiken.

29 novembre 2025

Risposta di Largolash

Beste Nina! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn dat de levering snel was! Het spijt ons te horen dat de krullen niet zo lang blijven zitten als je had gehoopt. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker na alles geprobeerd te hebben. Neem gerust contact met ons op – we geven je graag extra tips en advies om het beste uit je multistyler te halen. Hartelijke groet, Team Largolash

Valutata 1 stelle su 5

Horrible product and customer service

1. Received a malfunctioning product.
2. Had to print return label and give to DHL.
3. Largolash never picked up the parcel
4. Largolash never refunded me.
5. Thieves.

5 ottobre 2025

Risposta di Largolash

Hi Sophia! We’re truly sorry to hear about your experience and understand how upsetting this situation must be. It’s absolutely not the kind of service we aim to provide. We’d like to investigate what went wrong with your return and refund as soon as possible. Could you please reach out to us at support@largolash.nl with your order number? This will allow us to locate your case quickly and ensure you receive the resolution you deserve. Thank you for bringing this to our attention we’ll do our best to make things right.

Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk een föhn die doet wat ik wil!

Eindelijk een föhn die doet wat ik wil!

Ik heb de föhn van Largo Lash nu een paar weken in huis en ik ben echt positief verrast. De verschillende opzetstukken maken het supermakkelijk om mijn haar te stylen zoals ik wil. Ik gebruik normaal vaak een stijltang of krultang, maar daar werd mijn haar altijd wat droog en breekbaar van. Met deze föhn merk ik dat mijn haar veel gezonder blijft en toch mooi in model zit.

Wat ik vooral fijn vind is dat het stylen veel sneller gaat in de ochtend en dat mijn haar de hele dag goed blijft zitten, zonder dat het pluizig wordt. Het voelt zacht en ziet er glanzend uit, iets wat ik niet had verwacht van alleen een föhn.

Voor mij echt een aanrader als je je haar mooi wilt stylen zonder de schade van hete stylingtools.

8 settembre 2025

Risposta di Largolash

Hoi Jade! Wat een prachtige review, dank je wel! We vinden het geweldig om te horen dat de föhn van Largo Lash precies doet wat je wilt en dat je haar er gezonder en glanzender door blijft. Het is fijn dat de verschillende opzetstukken je styling zoveel makkelijker én sneller maken. Super dat je er zo tevreden mee bent – veel plezier met het creëren van nog meer mooie looks! Met vriendelijke groet, Team Largolash

5 settembre 2025

Risposta di Largolash

Hoi Anneke! Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat je bestelling zo snel geleverd is. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Hartelijke groet, Team Largolash

Scammer seller, beware

Scammer seller, beware. He asked me and my friends to buy his product from Amazon and told us he would give us a €30 gift and refund us after the order. After we placed the order, he stopped responding. Fraud.

19 agosto 2025

Risposta di Largolash

Dear Mohamed! Thank you for your review. We are very sorry to hear about your experience, but we want to clarify that this is not related to us or our company. We never ask customers to place orders in exchange for gifts or refunds, and we take such matters very seriously. It seems this may have been a fraudulent third party. We recommend reporting this to Amazon directly so they can investigate. If you have any doubts, please feel free to contact our customer service team so we can assist you further. Best regards, Team Largolash

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più