Vorig jaar de 5 in 1 föhnborstel besteld. Helaas bleek onlangs de föhnborstel aan de bovenkant stuk te zijn waardoor de verschillende opzetstukken er niet meer opgeklikt konden worden. Contact opgeno... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In juli 2025 hebben we voor mijn dochter de Multistyler ontvangen. Helaas begon deze onlangs te roken en te stinken. Na contact met en het opsturen van een filmpje aan de klantenservice hadden we bin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I ordered one of their products after confirmation of a discount of 25% since an earlier product was disfunctioneel. After ordering, the discount was not agreed anymore. After more than one email corr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top klantenservice! Na een probleem met een product heeft de klantenservice geprobeerd dit probleem op te lossen. Na heel wat heen en weer gemail omdat retourzending van het defecte product niet lukt... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Largolash is een bedrijf dat zich inzet voor betaalbare en kwalitatieve haarstyling.
Wij van Largolash geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige stylingproducten zonder de hoge kosten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe föhn, föhnborstel of krultang, bij ons zit je altijd goed. Onze producten combineren innovatieve technologie met duurzaamheid en gebruiksgemak.
Klanten waarderen de prestaties en lange levensduur van onze apparaten. Wij streven ernaar dat je alleen betaalt voor de kwaliteit, niet voor de naam.
Ons team van experts staat klaar om je te helpen de perfecte stylingtool te vinden. Met Largolash geniet je van professionele resultaten in het comfort van je eigen huis.
Onze uitstekende klantenservice zorgt ervoor dat je tevreden blijft met je aankoop. Kies voor Largolash en ervaar zelf het verschil in haarstyling.
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!
Rokin 116B, 1012LB, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ik had een fotoshoot vandaag en daarvoor de largolash föhn gebruikt. Nou mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten! Echt in love met dit product 💛
Super snelle levering en sneller binnen dan verwacht. Ik had de 5 in 1 föhn besteld en ben er mega fan van. Haar droogt snel en de krul blijft voor mijn doen lang zitten. Het is even kijken hoe de krul opzet stukken werken maar eenmaal wetende is het super makkelijk.

Risposta di Largolash
KOOP NIKS BIJ DEZE PARTIJ!
Fohnborstel ging binnen het jaar stuk.
Met een garantie van een jaar moet dat snel en simpel opgelost worden denk je dan. Niet dus.
Ik ben al ruim een maand en vele mailtjes verder en nog steeds geen geld terug. Ze houden je aan het lijntje met opmerkingen dat het zo druk is, dat er een intern afdeling naar moet kijken enz.
Eerst geklaagd via Bol maar dit bedrijf is geen reseller meer via Bol (hoe zou dat komen?).
Als je op hun website kijkt staat daar een KVK nummer dat anders is dan als je largolash opzoekt in het handelsregister.
Bedrijf was een eenmanszaak en heeft zich in mei uitgeschreven en daarna weer opnieuw ingeschreven als BV. Kennelijk gaan de zaken goed.
Dat kan ook best als je je producten voor een paar euro bij Alibaba inkoopt, er een LL stickertje opplakt en het in een ander doosje stopt en geen daadwerkelijke garantie verleent.
Dit is een ordinaire dropshipping partij: inferieur spul inkopen in China, herlabelen, leuke website maken, spullen verkopen en bij retour of garantie aanspraken niet thuis geven en het consumentenrecht aan de laars lappen.
Wordt tijd dat dit soort partijen veel harder aangepakt worden!
Largolash liegt ook nog keihard door te beweren dat ze mij als klant niet kennen.
Liegen als de beste maar oplossen ho maar!

Risposta di Largolash
Prima service, we hadden een beschadigd onderdeel, en in eerste instantie wilde ze 20% korting geven. Toen ik vertelde dat het mij niet om het geld ging en ik voorstelde een nieuw onderdeel te sturen was dit geen probleem. De dag erna hadden we een nieuw onderdeel.

Risposta di Largolash
De krullen blijven niet goed zitten en ook pakt de föhn maar een kleine hoeveelheid haar.
Wat wel fijn is, is dat de föhn een kam heeft. Scheelt veel werk!

Risposta di Largolash
Volgende dag bezorgd, ziet eruit zoals aangegeven en werkt goed!

Risposta di Largolash
Een week na de bestelling nog steeds geen pakketje ontvangen. Wel snel reactie via whatsapp, maar kan niks gedaan worden zolang er 'vooruitgang' is.
Ik hoop dat het pakket er snel is..

Risposta di Largolash
Ik vind het een erg handige föhn en je kunt hem op 4 verschillende manier gebruiken, d.m.v. de opzetstukjes. De opzetstukjes zijn gemakkelijk te verwisselen. Op deze manier kun je in een korte tijd een mooie haarlook creëren. Daarnaast vind ik dat de föhn ook een luxe kwaliteit uitstraalt.

Risposta di Largolash
In een hand omdraai en 1 aankoop alles uit je haar kunnen halen. Van drogen naar stijlen nar krullen ik 1 woord top ik wil niet meer anders!

Risposta di Largolash
Ik ben helemaal fan van de Largo Lash multistijler! Deze borstel is echt een game-changer voor mijn haarroutine. Het fijne aan deze tool is dat hij komt met verschillende opzetborstels, waardoor je meerdere stijlen kunt creëren met slechts één apparaat.
De warme luchtfunctie werkt snel en efficiënt, wat mijn haar glad en pluisvrij maakt zonder dat het voelt alsof ik te veel hitte gebruik. Ik merk echt dat mijn haar er gezonder en glanzender uitziet na gebruik. De verschillende borstels zijn ideaal voor variatie: van glad en stijl tot mooie, natuurlijke golven.
Een ander groot pluspunt is hoe makkelijk de Largo Lash te gebruiken is. Zelfs op drukke ochtenden kan ik mijn haar snel en moeiteloos in model brengen. Ik zou deze borstel absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke stylingtool!

Risposta di Largolash
Contact via Whatsapp was very good, service is good en the article was delivered quickly.

Risposta di Largolash
Fijn product. Makkelijk haren te stijlen en mijn haren blijven de dagen erna ook nog goed in model. Zeker een aanrader.

Risposta di Largolash
Ontzettend blij met de multistyler. Werkt heel goed. Ik zal iedereen aanraden om deze te nemen als ze opzoek zijn. De prijs en kwaliteit verhoudingen zijn echt heel goed! En een hele aardig en goeie klantenservice makkelijk te bereiken!

Risposta di Largolash
S avonds besteld, en de volgende morgen al binnen. Meteen aan de slag gegaan, even wennen, maar het lukt nu al goed. Mooie krullen en makkelijk in gebruik. Top dus

Risposta di Largolash
Ondanks dat de aankoop persoonlijk niet mijn ding bleek te zijn. Was de service super goed. Hele snelle verzending, had het de volgende dag in huis. En het contact verliep erg fijn.

Risposta di Largolash
Kwaliteits föhn met vele mogelijkheden in
Mooie tas.
Goede communicatie.
Perfecte verpakking en verzending met track en trace.

Risposta di Largolash
Ik ontving een onverzegelde doos en de verpakking in de doos was beschadigd. Ik wilde deze aankoop ruilen voor een föhn in een onbeschadigde verpakking. Dit probleem is opgelost.

Risposta di Largolash
Ik heb mijn bestelling op 9 augustus gedaan. Vandaag is het 27 augustus en heb 'm nog steeds niet binnen. Het bedrijf heeft mijn adres verkeerd geformuleerd naar DHL. Het is hen fout en ze proberen de klant niet eens tevreden te houden door mij tegemoet te komen. Ik ben al zo vaak aan het mailen geweest. Nu hebben ze het vandaag weer opnieuw verstuurd, maar weer naar het verkeerde adres! Dit is toch om moe van te worden!

Risposta di Largolash
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.