Fin hjælp via mail, hurtig levering og varen gør det den skal, men klistrer dog noget mere og noget længere end andre mascara på vipperne. Så klemmer man øjnene sammen så sidder de sammen oppe og nede... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fuldstændig uovertruffen kundeservice - uanset hvornår og hvorfor man kontakter Camilla/Lantzcph 🙏💚🍀 Leveringstiden er, uden sammenligning, den hurtigste jeg har oplevet - HVER GANG! Jeg knusels... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanvittig god mascaraer. Jeg er kæmpe fan af EXTREME i sort. LENGTH mascaraen er osse helt fantastisk, men Extreme er og bliver min yndlings. Tænk sig at gå fra hvad jeg vil kalde knækket spøgelses vi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Min kone bestilte for 2 dage siden en mascara og har stadig ikke modtaget en ordrebekræftelse. Har prøvet at kontakte firmaet bde på tlf ingen svar og på kontakt formular men ingen svar. I dag p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Lantz Copenhagen Makeup og hudpleje til voksne kvinder – med lethed fremfor tyngde Lantz Copenhagen er skabt med én klar ambition: Skønhed skal være effektiv, enkel og til at betale. Vi udvikler parfumefri hudpleje og makeup, der arbejder med huden – ikke ovenpå den. Vores tilgang er målrettet den voksne kvinde, som ønsker glød, styrke og pigment i balance. Ingen tunge lag. Ingen 12-trins rutiner. Kun produkter, der giver synlige resultater og føles lette hele dagen. Den 24/4-2026 lancerer vi vores makeup-serie – udviklet med erfaring i tankerne. Hybride teksturer, hvor color cosmetics møder hudpleje, og hvor lethed altid prioriteres fremfor tyngde. Vores Pro Mascara er blevet en bestseller med over 200.000 solgte enheder. Den giver længde og volumen uden drys og uden pandaøjne. Den fjernes nemt med lunkent vand, Micellar Water – eller med vores egen Mascara Remover, som lanceres i midt marts 2026. Formlen indeholder plejende ingredienser og er velegnet til selv sensitive øjne. Vi er samtidig kendt for at kombinere hudpleje med lysterapi. Vores produkter er udviklet til at arbejde sammen med LED-lys og understøtte hudens naturlige balance, glød og fasthed – med fokus på Eye Care, Glow & Tone og Balance. Hos os er kundeservice personlig og direkte. Du skriver ikke til et callcenter – du skriver til os. Tak fordi du handler hos et dansk brand, der prioriterer kvalitet, gennemsigtighed og respekt for huden. Bedste hilsner Camilla Lantz
Mosevej 9, 4700, Næstved, Danimarca
Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Jeg må desværre sige, at den her mascara ikke gør ret meget fantastisk for mine vipper. Jeg har købt den, der hedder volume i håbet om, at der vil komme netop det i mine vipper (som flere andre mascaraer i volume-udgaver ellers giver mig). Jeg synes ikke, der kommer volume, og jeg synes udtrykket falder i løbet af dagen, selvom de påstår det holder. Kedeligt i udtrykket bliver mine vipper i hvert fald med denne mascara, hvilket er super ærgrerligt, da jeg havde læst meget godt om den. Og ja, jeg har tjekket metoden ud og prøvet mange gange for at lære teknikken at kende (har brugt den siden i sommer). Stadig ikke et godt resultat. Dertil er den mega bøvlet at få af.
Leveringen kan jeg dog ikke klage over, men jeg ærgrer mig over ikke at have købt en pakke med Lantz forskellige typer af mascara for at se, om det kun er “volume”, der er dum, eller om det også gælder deres andre modeller. Summa summarum: Langt fra så god, som jeg ellers har læst.

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Som vanlig rigtig gode produkter plus gode tilbudspriser og altid instruktioner på alle produkter . Det er ikke mindre end fantastisk. Følger også med på jeres Fb Lives der er også tips og mægtig god informationer om produkterne

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Det var i hvert dag til dag levering. Lynende hurtigt.

Hurtig levering fantastisk mascara

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Super produkt og hurtig levering

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Hjælpsom kundeservice. Hurtig levering også selv om det er helt op til jul 👌

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Utroligt gode produkter og hurtig levering 😊

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Jeg elsker jeres masker til øjnene og kom lidt for sent i tanke om at min mor og søster skulle have en hver i julegave. Men intet problem de kom frem til juleaften.

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Hurtig ekspedition, produkterne pakket godt ind.
Super lækre sager man kan købe hos Lantz Cph

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Jeg har før brugt lantz pro mascara, og jeg er vild med den!. Jeg har derfor købt en samlet pakke med 5 mascaraer i, og efter et par dage kunne jeg hente den i pakke shop - så langt, så godt. Da jeg åbner er der desværre kun 4 i pakken, og jeg har derfor taget kontakt til kundeservice. Jeg frygter at lukkedage i julen betyder at jeg skal
Vente rigtig længe før jeg får et svar og forhåbentligt modtager resten af det jeg har bestilt og betalt for. Kundeservice er kontaktet, så nu må jeg krydse fingre for en god behandling.
Edit: Efter hurtigt svar fra kundeservice, fandt jeg ud af hvad der var gået galt ved bestilling. Firmaet har leveret hvad de skulle, men en fejl på hjemmesiden gjorde at jeg måtte bestille 2 gange, og derfor fik jeg ikke det ønskede produkt i kurv 2. Gang, dette lægger selvfølgelig på mig. Super ærgeligt når jeg kunne have fået pakken med 5 stk som jeg oprindeligt ønskede, men grundet fejl på hjemmesiden måtte jeg lave bestillingen igen og her fik jeg desværre den forkerte pakke puttet i kurv.

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Simpelthen fantastiske mascara'er der holder hele dagen og ikke drysser. Giver virkelig flotte vipper.

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Jeg købte jeres tilbud med 5 pro mascara prøve alle men du klumper og er umulige at påføre jeg havde sådan glædet mig for havde hørt godt om dem måske har jeg modtaget en uheldig pakke men er godt nok utilfreds

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Pro mascara og drama er desværre de dårligste mascaraer jeg nogensinde har prøvet. Folk kommenterer på min mascara sidder på øjenlåget næsten dagligt. Det er UMULIGT at få af, på trods af at følge anvisningerne om dette. Syntes heller ikke de giver et særligt imponerende udseende, og mine vipper bliver mere og mere tørre. Havde set frem til produktet, men det virker absolut ikke for mig, desværre.

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Som tidligere medarbejder, har jeg oplevet mobning, falske rygter og manglende respekt overfor yngre medarbejdere, jeg ville på ingen måde anbefale nogen at støtte denne virksomhed.
For resten så er alle varer importeret fra Kina.

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Har købt tilbud med 4 mascara, det har jeg fortrudt. De er jo umulige at få af og man skal gnide og gnubbe med vand i 15 min for at få skidtet af, med det resultat at man mister flere af sine egne vipper

Risposta di LANTZ COPENHAGEN
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.