Fin hjælp via mail, hurtig levering og varen gør det den skal, men klistrer dog noget mere og noget længere end andre mascara på vipperne. Så klemmer man øjnene sammen så sidder de sammen oppe og nede... Leggi di più

Fuldstændig uovertruffen kundeservice - uanset hvornår og hvorfor man kontakter Camilla/Lantzcph 🙏💚🍀 Leveringstiden er, uden sammenligning, den hurtigste jeg har oplevet - HVER GANG! Jeg knusels... Leggi di più

Vanvittig god mascaraer. Jeg er kæmpe fan af EXTREME i sort. LENGTH mascaraen er osse helt fantastisk, men Extreme er og bliver min yndlings. Tænk sig at gå fra hvad jeg vil kalde knækket spøgelses vi... Leggi di più

Min kone bestilte for 2 dage siden en mascara og har stadig ikke modtaget en ordrebekræftelse. Har prøvet at kontakte firmaet bde på tlf ingen svar og på kontakt formular men ingen svar. I dag p... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti di bellezza
  2. Produttore di cosmetici
  3. Centro benessere per trattamenti al viso

Lantz Copenhagen Makeup og hudpleje til voksne kvinder – med lethed fremfor tyngde Lantz Copenhagen er skabt med én klar ambition: Skønhed skal være effektiv, enkel og til at betale. Vi udvikler parfumefri hudpleje og makeup, der arbejder med huden – ikke ovenpå den. Vores tilgang er målrettet den voksne kvinde, som ønsker glød, styrke og pigment i balance. Ingen tunge lag. Ingen 12-trins rutiner. Kun produkter, der giver synlige resultater og føles lette hele dagen. Den 24/4-2026 lancerer vi vores makeup-serie – udviklet med erfaring i tankerne. Hybride teksturer, hvor color cosmetics møder hudpleje, og hvor lethed altid prioriteres fremfor tyngde. Vores Pro Mascara er blevet en bestseller med over 200.000 solgte enheder. Den giver længde og volumen uden drys og uden pandaøjne. Den fjernes nemt med lunkent vand, Micellar Water – eller med vores egen Mascara Remover, som lanceres i midt marts 2026. Formlen indeholder plejende ingredienser og er velegnet til selv sensitive øjne. Vi er samtidig kendt for at kombinere hudpleje med lysterapi. Vores produkter er udviklet til at arbejde sammen med LED-lys og understøtte hudens naturlige balance, glød og fasthed – med fokus på Eye Care, Glow & Tone og Balance. Hos os er kundeservice personlig og direkte. Du skriver ikke til et callcenter – du skriver til os. Tak fordi du handler hos et dansk brand, der prioriterer kvalitet, gennemsigtighed og respekt for huden. Bedste hilsner Camilla Lantz

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering, enestående service og ikke mindst lækre produkter❤️

7 dicembre 2025

Kære Anya
Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️
Det glæder os virkelig at høre, at både leveringen, servicen og produkterne har gjort indtryk.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.
Kærlig hilsen

En super god mascara

En super god mascara. Den klatter ikke. Bruger kun den fremover.
Hurtig forsendelse

8 dicembre 2025

Kære Birgit
Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din fine anmeldelse.
Skønt at høre, at mascaraen fungerer så godt for dig, og at den allerede er blevet din favorit.
Og tak for de pæne ord om leveringen.
Lantz Copenhagen

Rigtigt gode produkter og alt mega god…

Rigtigt gode produkter og alt mega god service 🫶

9 dicembre 2025

Kære Pia
Tak for din søde besked – det varmer virkelig.
Vi er glade for, at både produkterne og servicen har givet dig en god oplevelse.

Tilfreds

Fantastiske produkter og hurtig levering

8 dicembre 2025

Kære Bettina
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at både produkterne og leveringen levede op til dine forventninger.

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering

5 dicembre 2025

Hej Lisbeth
Tak for din tilbagemelding.
Skønt at høre, at leveringen var både hurtig og effektiv.
Lantz Copenhagen

Overskuelig hjemmeside, og hurtig levering

Flot og overskuelig hjemmeside og de sendte min pakke samme dag og den ankom dagen efter!!!

4 dicembre 2025

Kære Frida
Tak for din fine og meget konkrete feedback.
Det er skønt at høre, at du oplever hjemmesiden som overskuelig – og ekstra dejligt, at leveringen sad lige i skabet med afsendelse samme dag og hurtig ankomst.
Lantz Copenhagen

Super god service og lækre produkter

5 dicembre 2025

Kære Scarlett
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at både servicen og produkterne har levet op til dine forventninger.
Lantz Copenhagen

Deres mascara tørrer ud i løbet af…

Deres mascara tørrer ud i løbet af meget kort tid så du står med en mascara der er ubrugelig.
Efter at have klaget og forsøgt at lave en reklamation fik jeg en ny mascara som gjorde præcis det samme så kan konstatere at det er et dårligt produkt hvis du ikke bruger mascara hver dag

Kære Anette
Tak fordi du deler din oplevelse. Det er vi kede af at læse – og det er naturligvis ærgerligt, at vores forsøg på at rette op ikke har givet dig en bedre oplevelse.
Mascara er et produkt med begrænset levetid, når den først er åbnet. Generelt anbefales det, at mascara bruges inden for 3–6 måneder efter åbning, da luft, bakterier og daglig brug påvirker konsistensen over tid. Vores Pro Mascara er en tubing-mascara, og denne type kan opleves som tørrere hurtigere – særligt hvis den ikke anvendes jævnligt eller hvis der kommer meget luft i produktet ved åbning og lukning.
Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi anerkender, at produktet i dit tilfælde ikke har været det rette match – især hvis mascara ikke bruges dagligt. Det beklager vi.
Tak fordi du gav os mulighed for at forsøge at hjælpe, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God og hurtig service

God og hurtig service! Varen blev leveret i en fin pose, som gjorde hele oplevelsen ekstra eksklusiv.

3 dicembre 2025

Kære Rebecca
Tak for din fine anmeldelse.
Det er skønt at høre, at både servicen og leveringen gav dig en ekstra god oplevelse – og at indpakningen var prikken over i’et.

Nemt at bestille

Nemt at bestille og varen kom hurtigt

3 dicembre 2025

Hej Pia
Tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at bestillingen var nem, og at din ordre kom hurtigt frem.

Flot, nem og lækker

Jeg havde set jeres videoer på facebook og tænkte ja ja den er god med jer, det er for godt til at være sandt.
Jeg snakkede med min mor, og hun havde bestilt mascara fra jer og jeg fik den ene. Og jeg må bare sige; Jeg bruger ikke andet nu. De er så gode og lækre, og jeg anbefaler dem til alle jeg snakker med.
Førhen syntes jeg det kunne være så besværligt, at få renset mascaraen helt af, men jeres er bare så nem og lækkert. og jeg har aldrig haft så lange vipper som jeg har nu.
Kan klart anbefales! :-)

3 settembre 2025

Kære Julie
Sikke en skøn anmeldelse – tusind tak fordi du tog dig tid til at dele hele din oplevelse.
Det er ekstra dejligt at læse, når skepsis bliver gjort til skamme, og endnu bedre når anbefalingen går fra mor til datter.
Vi er virkelig glade for at høre, at mascaraen både er blevet nemmere at fjerne, mere behagelig i hverdagen – og at du oplever længere vipper. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.
Tak for dine varme ord og for at anbefale os videre – det betyder mere, end du aner.
Kærlig hilsen
Lantz Copenhagen

Flotte gode og skønne mascaraer

Flotte gode og skønne mascaraer. Så nemme at påføre og nemme at fjerne igen.

Kære Maria Lykke
Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Det er skønt at høre, at du oplever mascaraerne som både nemme at påføre og nemme at fjerne – præcis som de er tænkt.

Bedste mascara nogensinde

Bedste mascara nogensinde, jeg har været igennem en del og alle er nu smidt ud. Jeg har fundet min favorit 🤩

Kære Camilla
Hvor er det fantastisk at læse – tak for din anmeldelse.
Det er virkelig stort, når en mascara kan erstatte alle de andre og blive den ene favorit. Præcis den oplevelse håber vi at give.
Tak fordi du delte det med os.
Lantz Copenhagen

Skulle lige lære at bruge mascaraen

Jeg havde oprindeligt givet to stjerner og var ikke vild med produktet. Men efter at have lært at bruge mascaraen er det min go-to. Den giver flot længde, dog ikke så meget volumen, holder hele dagen - også i regnvejr. Eneste anke er at det tager lidt for lang tid at få af til min tålmodighed.

1 dicembre 2025

Kære Maria Cecilie
Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi kede af at læse, især når produktet ikke har levet op til dine forventninger.
Vores Pro Mascara Volume er en tube-mascara og fungerer anderledes end klassiske mascaraer. Den er udviklet til at give fylde ved at arbejde med lette lag, primært i spidserne af vipperne. Hvis man forsøger at bygge for meget produkt på ad gangen, kan resultatet desværre opleves klumpet – og det forstår vi er frustrerende.
At mascaraen holder i regn og ikke smitter af, hænger sammen med tubing-teknologien. Den samme teknologi betyder også, at fjernelsen kræver varmt vand og let tryk, så mascaraen slipper vipperne i små “rør”. Det er ikke en metode, der passer til alle – og det anerkender vi fuldt ud.
Tak fordi du fremhæver både det, der fungerede, og det der ikke gjorde. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på 60 13 27 49, hvis du ønsker personlig vejledning eller en dialog om din oplevelse.
Lantz Copenhagen

Hurtig levering og virkelig gode…

Hurtig levering og virkelig gode mascaraer…

29 novembre 2025

Kære Johanne
Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at både leveringen og mascaraerne lever op til dine forventninger.
Lantz Copenhagen

Soft consealer er genialt god og jeg er…

Soft consealer er genialt god og jeg er vild med tubing mascaraerne!

30 novembre 2025

Kære Sarah
Hvor er det dejligt at læse – tak for din anmeldelse.
Skønt at høre, at Soft Concealer er blevet en favorit, og at du også er glad for vores tubing mascaraer. Det er en virkelig fin kombination.