Grundejerforeningen Langekær, Ølstykke Stor faglighed og god rådgivning og stor forståelse for vore problematik i Grundejerforeningen. Er velforberedt og god til at kommunikere. Vi er enige om i be... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
God og kompetent oplevelse! Fik tilbudt til grundejerforening - der holdt i praksis - og opgaven blev udført med minimalt tidsforbrug fra bestyrelsens side og slutteligt blev vi godt sat ind brug, afr... Leggi di più
God og professionel vejledning til ladeløsning på arbejdspladsen. Eneste udfordring var, at egen elektriker var billigere end Ladeløsning´s samlede tilbud. Det gav dog ingen problemer i forbindelse me... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Rådgivning om komplette ladeløsninger målrettet boligforeninger. Vi står for hele processen – fra planlægning til drift.
Informazioni di contatto
Nordre Fasanvej 215, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- 20314181
- cj@ladelosning.dk
- ladelosning.dk
Le persone hanno visualizzato anche
God rådgivning
Grundejerforeningen Langekær, Ølstykke
Vi er enige om i bestyrelsen at det var godt vi fik den rådgivning vi havde brug for.
Så stor ros
Vi brugte denne rådgivning og det var…
Vi brugte denne rådgivning og det var rigtig gavnligt for os.
Vi fik både den rådgivning og de tilbagemeldinger, som vi havde behov for og t.o.m fik vi også kontaktinfo på andre som havde fået lavet det samme, som kunne dele erfaringer ift. brug, booking og andet.
Alt andet lige fik vi en proces som var glidende og som vi fik bragt i mål indenfor den fastsatte deadline.
Du får en rådgivning som er i øjenhøjde og en rådgivning som er tilgængelig for alle former for spørgsmål.
Dette kan varmt anbefales.
Mester i kommunikation
Chris fra CJ ladeløsning har på elegant vist rådgivet vores boligforening på 360 lejemål til den bedste ladeløsning.
Rådgivningen er pro-aktiv, uvildig og professional.
En lille anmærkning i udbudsmaterialet, men vi har selv gennemgået det senere, så det er ikke Chris' skyld, og slet ikke noget der kan trække ned på 4 stjerner.
"hver en krone værd"
Meget professionel og kompetent hjælp…
Meget professionel og kompetent hjælp med at give et overblik over valgmuligheder som ejerforening. Kan bestemt anbefales
Alt spillede bare
Alt spillede bare. Seriøs samarbejdspartner der arbejdede for at vi som forening fik den mest optimale løsning.
Hjælp til ladestandere på andelsbolig parkering.
Vi er en andelsboligforening der skal have opsat ladestandere på parkeringspladsen, da det er en jungle bare at forstå hvad det kræver af arbejde inden vi skal have foreslaget med til vores generalforsamling, har vi henvendt os til ladeløsning.dk, her har vi fået en grundig gennemgang både med møde og video.
Super grundig og forståelig, for et mindre beløb.
Chris var en god hjælp for os i…
Chris var en god hjælp for os i Ejerforeningen Høve Klitbo da vi skulle vurdere vore muligheder med etablering af elstandere. Hans råd ledte os på vej til en beslutning om at etablere. Han kan varmt anbefales som uvildigbrådgiver
Ærlig, uvildig konstruktiv rådgivning
Vi har deltaget i seminar med ladeløsning.dk i vores afdækning af lademuligheder til vores ejerforening. Vi fik et godt grundlag til at afdække vores muligheder på meget ærlig vis og kom godt rundt i emnet en meget professionel og uvildig rådgivning.
Tak til ladeløsning.dk for god hjælp og vejledning.
Chris er en fremragende pædagog
Chris er en fremragende pædagog, og det afspejles i den veldisponerede rapport, som udfærdiges ifm analysearbejdet.
Ladeløsning til Andelsforening
Vi brugte I vores Andelsforening Ladeløsning.dk som sparringspartner til vores valg af fælles ladeløsning til vores Elbiler.
Helt igennem god sparring med Chris, vi fik rigtig gode input og valgte faktisk til sidst en ladeløsning som var anbefalet af Chris.
Selvom det tog noget tid fra vores side, i en Andelsforening er der jo mange interessenter
og meninger, var Chris altid klar til hjælp :)
Stor anbefaling herfra.
Vi har haft rigtig god og professionel…
Vi har haft rigtig god og professionel hjælp af Chris Jönsson til etablering af ladeløsning i vores carporte. Hjælp til hele processen fra start til slut. Ikke mindst forhandle kontrakt med vores leverandør, påse arbejdet blev udført. Vi er meget tilfredse, og vi kan bestemt anbefale Chris og hans virksomhed. G/F Nøddehøj II
Ladeløsning.dk hjalp vores med klarhed, fokus og sparring.
Ladeløsning.dk hjalp vores grundejerforening med at definere vores optimale løsning, for derudaf at vælge den foretrukne leverandør. Chris deltog i nogle udvalgsmøder og på et infomøde med alle vores grundejere, hvor han oplyste om aktuelle fakta for lademarkedet og svarede på spørgsmål. Igennem hele processen har Chris været serviceminded og været en vigtig sparingspartner. Bedst anbefalinger herfra! Formand for grundejerforening med 100 medlemmer.
God og uvildig rådgivning
God og uvildig rådgivning. Behagelig dialog.
Ladeløsning.dk gav os en rigtig god…
Ladeløsning.dk gav os en rigtig god rådgivning.
Vi er en nyopstartet grundejerforening, som var grønne inde for området og kontaktede ladeløsning.dk. Chris var meget professionel og havde en meget fyldgørende rådgivning, som hjalp os videre. Stor ros herfra.
Kompetent og behagelig rådgivning
Vi er utroligt tilfredse med den ekspertise, vi modtog fra Chris hos Ladeløsning.dk til vores grundejerforening. Han var utroligt tålmodig og besvarede alle vores spørgsmål grundigt. Chris var dygtig til at fremlægge alle muligheder for etablering af ladere og gav os en omfattende indsigt. Vi kan varmt anbefale hans rådgivning!
God investering
Vi kontaktede Ladeløsning.dk for at få hjælp til at etablere en ladeløsning for elbiler i vores grundejerfornening. Vi fik en masse god sparring og en rapport som gjorde at vi forstod omfanget af opgaven og var klar til at gå videre med det. Kan varmt anbefales hvis man har brug for hjælp til at komme videre med sådan en opgave.
Chris arbejder hurtigt og effektivt
Chris arbejder hurtigt og effektivt, og er klar i spyttet omkring hvad han kan hjælpe med og hvad der kræver andre ressourcer.
Kompetent og løsningsorienteret.
Vi mødtes ved boligerne, og ud fra det Chris så, fik vi en rigtig god snak om mulighederne.
Kort efter fik vi en rapport, hvor mulighederne var opsummeret.
Vi føler os rigtig godt rustet til det videre forløb.
Stor anbefaling herfra
Chris var rigtig god til at komme hele vejen rundt om etablering af ladere i vores andelsboligforening. Meget grundig dokumentation og oplæg som de fleste kan læse og forstå, selvom det er et kompleks emne.
Professionel gennemgang af vores…
Professionel gennemgang af vores muligheder. Svarede tålmodigt på alle spørgsmålene. Fulgte op med en skriftlig gennemgang af vores møde.
Vi føler os rigtig godt klædt på til den kommende generalforsamling i andelsforeningen
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.