Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Drivee har installeret og monteret min Easee ladeboks i november måned 2021, og det er et pænt stykke arbejde teknikeren har lavet, så ingen fejl eller mangler her. Men super ærgerligt at deres app... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Installationen gik fint, men app'en viste sig ikke at kunne starte opladningen på det bedste tidspunkt af dagen. Ærgerligt, da det var en af grundene til at vælge Drivee. Den bærer også præg af ikke a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Langsomt....

Langsomt....
Skrev i midten af december og er stadig ikke kommet igennem med min forespørgsel. Lidt vildt at man skal vente så længe.

26 gennaio 2026

Hej Rasmus

Din henvendelse var faldet imellem 2 stole - det beklager vi meget. Den er hermed besvaret.

God dag.

Valutata 5 stelle su 5

Havde et problem med min hjemmelader…

Havde et problem med min hjemmelader søndag aften....vagten ved telefonen tog resolut opkaldet fra mig og igangsatte udbedring af fejl på min boks....efter noget tid og klare instrukser til mig om at gøre diverse ting irt boksen/elinstallationen var boksen igen klar til brug.....TAK....SUPER SERVICE!!!

27 aprile 2025

Hej Claus

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt når vi kan være behjælpelige - også uden for normal åbningstid.

Rigtig god dag.

Mvh. Kristoffer / drivee

Valutata 5 stelle su 5

Drivee har lavet grundinstallation og…

Drivee har lavet grundinstallation og opsat ladebokse i andelsboligforeningens p-kælder. Vi kan kraftigt anbefale Drivee. Gode produkter, godt arbejde og ikke mindst meget dygtige og behagelige medarbejdere, der holder hvad de lover

15 aprile 2024

Hej Finn

Mange tak for de fine ord - det sætter vi stor pris på. Vi er stolte af resultatet i jeres p-kælder, og glæder os til at drifte jeres ladeløsning.

Kristoffer / drivee

Valutata 5 stelle su 5

Endelig fandt jeg en pålidelig…

Endelig fandt jeg en pålidelig el-leverandør! Drivee har virkelig overrasket mig positivt. Deres service er fremragende, og de leverer konsekvent pålidelig el. Jeg værdsætter deres professionalisme og nemme betalingsprocedure. Derudover har deres evne til at håndtere og løse eventuelle spørgsmål eller problemer været imponerende. Drivee er virkelig en el-leverandør, jeg kan varmt anbefale til andre.

1 dicembre 2023

Hej Mahdi

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med os som operatør på jeres ladeløsning.

Hvis der bliver det mindste - så kontakt os endelig.

Mvh. Kristoffer/drivee

Let forståeligt

Den virkede første gang jeg prøvede og er virkelig simpel hvis man er nybegynder på området med el bil

28 ottobre 2023

Hej Bent

Tusind tak for din anmeldelse - skulle der mod forventning opstå problemer så kontakt os endelig.

Mvh. Kristoffer

Anden gang på 1 måned Drivee spærrer for min selvejede oplader

Opdatering 2/9/2023: for anden gang på en 2 uger har Drivee nu valgt at spærre for min privatejede lader. Denne gang er mit “service” abonnement betalt til d. 20 september - men alligevel fejlmelder den “Aktiver venligst dit abonnement for at bruge laderen”.

Det underminerer desværre tilliden til dem.

Oprindelig anmeldelse 20/8/2023:
Vågner op til en bil der ikke kan lade. Det viser sig at kl 2 i nat har Drivee spontant glemt mit betalingskort (som først udløber i 2026 og har været i brugt af dem uden problemer i 11 måneder nu) - og så bare besluttet dig for at lukke for min lader!

Drivee som kalder sig et serviceabonnement har altså spontant og uden varsel lukket for adgangen til MIN EGEN LADER fordi Drivee har glemt mit betalingskort.

Jeg har et serviceabonnement for at få håndteret fejl, ikke for at få introduceret flere. Det her får mig kraftigt til at overveje hvad jeg betaler for. De eneste ladefejl jeg har haft de seneste 11 måneder har været grundet Drivee, ikke laderen eller mig som bruger.

20 agosto 2023

Hej Tim

Jeg er ked af din oplevelse med os. Vi forsøger hver dag, at yde service til vores kunder, og hjælper dem hurtigt videre.

Hvis du oplever problemer eller udfordringer, så skriv eller ring endelig til os. Så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Jeg har kontrolleret vores log og kan se, at dit kreditkort manuelt er blevet fjernet fra din konto d. 29. juli 2023. Det er derfor at vi ikke har kunne trække dit abonnement.

Næste gang er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan se på problemet og finde årsagen. Jeg kan dog se, at du fik løst problemet hurtigt ved at tilføje dit kreditkort igen.

Mvh. Kristoffer

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været super tilfreds med…

Jeg har været super tilfreds med Drivee. App der fungerer, og en lader der altid kører. Desværre kan det ikke betale sig mere for mig, eftersom jeg har skiftet til el-varme og derfor får refusion grundet det. Hvis reglerne ændres vil jeg helt sikkert benytte Drivee igen.

1 giugno 2023

Hej Torben.
Mange tak for din anmeldelse. Du er altid velkommen tilbage.

Valutata 4 stelle su 5

Klodset start som kunde - men ellers tilfredse

Drivee er imponerende hurtige til at svare på mails, og efter lidt skriveri frem og tilbage, bestilte vi en standard-installation, som vi efterfølgende valgte at opgradere til en pro-installation, da der ikke er stor forskel, når man vælger tilkøb som ladekabel, kabelholder og ladebrikker.
Beløbet blev trukket fra vores konto dagen efter bestillingen, hvilket føltes lidt utrygt, når man ikke har en aftale om levering eller kender firmaet?
Samme dag fik jeg dog en mail; om jeg kunne være hjemme 4 dage senere med ankomst ml. 07.30-9.00.
Det var hurtigt!
Jeg troede derfor, at det var et kort møde, så firmaet kunne inspicere vores forhold vedr. hpfi-relæ, kabler osv., før de gav os en endelig pris på ordren, - samt en dato for selve installationen af ladeboksen.
Jeg skrev tilbage, om der var noget jeg skulle forberede inden da? Jeg fik svar; at jeg kort skulle beskrive fremføringsvejen fra eltavlen til hvor ladeboksen skulle hænge. (Hvilket jeg gjorde).
Jeg valgte heldigvis at arbejde hjemmefra denne dag, for mødet var åbenbart selve installationen af ladeboksen, hvilket tog flere timer. Jeg blev oplyst om, at der skulle en ny gruppe til eltavlen, samt monteres et nyt jordspyd. (Jeg blev ikke oplyst om nogen priser, og tænkte at det måtte være bagateller, og følte desuden ikke at jeg havde så mange valg, - nu havde vi jo allerede betalt lidt over 10.000 kr., og ville gerne lade hjemmefra allerede samme dag, da det var tiltrængt).
Det støvede åbenbart meget, - og jeg havde desværre ikke fået dækket noget til, da jeg kun troede at der skulle kigges. Da ladeboksen var installeret, spurgte jeg hvor ladekablet og ladebrikkerne var henne?
"Det bliver eftersendt" var svaret (?)
Jeg spurgte om han kunne vise mig hvordan ladeboksen virkede, - og fik svaret "Nej".
Jeg fik til gengæld udleveret en lille papirvejledning, og skulle kvittere for det ekstra arbejde, som åbenbart kostede ca. 1.800 kr. oveni pro-installationen.
Da min mand kom hjem med bilen, havde jeg fået hentet begge apps fra Drivee og Zaptec, men kunne ikke få det til at virke, da zaptec-app meldte fejl: ”denne ladestation er allerede registreret et andet sted”?
Jeg skrev dette til Drivee, uden at høre noget.
Jeg forsøgte gentagne gange at igangsætte ladningen uden held. Ladeboksen lyste grønt, og bilen registrerede vores (nuværende) ladekabel, - og Drivee-appén bad mig bekræfte start af opladning... men intet skete. Jeg forsøgte flere gange at ringe til Drivee, - men blev mødt af en svarer: Vi har travlt.
Da klokken blev 16.00 – sagde svareren: Du har ringet uden for vores åbningstid.
Jeg skrev en mail til Drivee, - og beklagede mig over denne ærgerlige start som kunde;
Man bliver efterladt uden ladekabel, uden ladebrikker og uden en ladeboks jeg kunne få til at virke, - endda til mange penge ekstra!
Min mand kørte på tanken og ladede bilen op, da vi skulle bruge den næste morgen (til en pris der er 3 x dyrere end strømmen var på det tidspunkt... jeg ved ikke om det ville have været billigere med de ladebrikker vi ikke fik udleveret?).
Jeg fik hurtigt et modtaget svar ...på mail - og 10 min. efter fik jeg endnu en mail omkring, at nu var ladeboksen sat til at blive opdateret, og ladeboksen var tilføjet zapteckontoen, - så nu var jeg ”good to go” om ca. 10 min.– god weekend.
Jeg har intet hørt siden, - og vælger at lave denne anmeldelse, så Drivee måske kan undgå at give andre kunder sådan en unødvendig klodset start.
Vi modtog ladekabel og ladebrikker efter 1 uge (uden kommentarer), og vi kan nu lade hjemmefra :-)

27 gennaio 2023

Hej Jo

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at I er kommet godt igang, trods den lidt klodsede start. Det beklager vi selvfølgelig - men håber, at vi fik udbedret det tilfredsstillende.

Jeg har også kontrolleret, at I har modtaget ladekabel og ladebrik med posten, så alt burde være fint.

I forhold til pro-installationen, så indeholder den ikke etablering af ny jordelektrode (man skal have under 100 ohm), eller udvidelse af din eksisterende boligtavle (der skal være plads i din eksisterende). Derfor er der kommet en lille ekstraydelse.

Såfremt I har yderligere spørgsmål er vi altid til rådighed på mail eller telefon.

Kristoffer

Perfekt Ladeløsning til Hvedevænget Kokkedal

I Grundejerforeningen Hvedevænget har vi med Drivee fået en supergod Ladeløsning.Vi er en bebyggelse på 80 rækkehuse med 2 store fælles parkeringspladser, der er etableret ialt 5 ladestandere med dobbeltudtag så vi har ialt 10 ladeudtag, og det fungerer perfekt.
Fra den første kontakt med Drivee har vi været godt hjulpet, fra rådgivning om placering på p-pladserne til udformning af tilbud, deltagelse på vores generalforsamling og en endelig aftale, og et entrepriseforløb som Drivee helt og holdent har stået for. Sluttelig holdt de kompetente folk fra Drivee et opstartsmøde på pladsen hvor alle de kommende brugere fik en introduktion til brug af ladestanderne.
Vi kan give Drivee vores bedste anbefalinger.
Grundejerforeningen Hvedevænget, Kokkedal

22 dicembre 2022

Super god service

Jeg har kun fået en super fin service fra Drivee af - lige fra tilbudsgivning, etablering og nu drift af vores ladestandere. Et trygt samarbejde, hvor servicen er i højsæde.

4 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Har Easee box med service…

Har haft Easee box med service abonnement igennem Drivee, i ca 10 mdr.
vi får pludselig problemer med boxen, lyser rød og vil ikke lade…
Drivee, var super hurtige til og reagere, de sender os en ny box, som er super let og montere.
Dejligt med god service, når uheldet er ude…vi lader 95% hjemme, så vi var super glade for den lynhurtige respons 👍 har kun godt og sige…

1 novembre 2022

Hej Tommy :-)

Jeg er glad for, at vi fik løst fejlen hurtigt og tilfredsstillende. Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder hurtigt videre, så de igen kan komme igang med at oplade sin bil.

Vh Kristoffer / drivee

Valutata 3 stelle su 5

Fik ladebox monteret og installeret…

Fik ladebox monteret og installeret uden problemer.
Men for pokker da, det er irriterende at der er funktioner i app'en ikke virker.
Skal man virkelig skifte til HomeCharge for at få fuld udbytte af Easee App?

17 ottobre 2022

Hej Bjarne :-)

Først og fremmest er vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service, installation og montering. Det vægter vi meget højt.

I forhold til problemet med easee ladeboksen, hvor man ikke kan benytte timer-funktionen fra vores app, så skyldes det, at easee-softwaren mangler de nødvendige kommandoer fra OCPP-protokollen. Vi kommunikerer udelukkende via den internationale OCPP protokol, som er industristandarden, hvilket bl.a. sikrer, at din ladeboks altid kan kommunikere med systemer som vores - men det kræver ligeledes, at producenterne af ladeboksene fokuserer på at understøtte protokollen med de nødvendige kommandoer.

Vi anbefaler, at man blot benytter elbilens indbyggede timer-funktion. :-)

Top professionel service!

Som andelsboligforening har vi fået tilbud fra en række leverandører, men kun hos drivee fandt vi folk, der umiddelbart forstod vores behov, altid har svaret hurtigt på henvendelser og har givet det bedste tilbud - og faktisk leveret ladere til tiden. Utroligt eksemplarisk! Vores varmeste anbefalinger. AB Bofællesskabet Kæphøj

15 settembre 2022

Meget fin installation

Meget fin installation, som drivee montøren har udført. Jeg fik en Zaptec GO ladeboks installeret og den fungerer rigtig godt. ECO MODE i Zaptec appen virker fint. Jeg kan kun anbefale drivee.

6 settembre 2022

Manglende lade funktioner

Haft Drivee et par mrd. Valgte dem bl.a. pga mulighed for funktionaliteter som smart opladning og planlægning af opladning via app. Kan se at dette ikke har virket meget længe. Har betalt for laderen og føler at jeg ikke har fået fuld valuta. I lader appen (Easee)oplyses at udbyder ( Drivee) ikke understøtter funktionerne. Savner virkelig at det bliver ordnet og mener ikke at denne mangel blev tydelig gjort da jeg købte laderen.

8 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Mega god service og tålmodighed

Mega god service og tålmodighed.
Som ny ejer af el-bil og ladeboks uden erfaring med det, har Kristoffer og Simon fra Drivee ydet en virkelig god service, support og tålmodighed.
Montering og installation af ladeboks til aftalt tid - uden problemer.
Drivee har svaret hurtigt på mails både sent og tidligt i forbindelse med lidt udfordringer med at opnå optimal ladning. Da problem ikke umiddelbart kunne løses over mail, mødte Kristoffer op på adressen og tjekkede alt igennem. Nu ser det ud til at fungere 100%.
Tak.
Mvh Susanne

6 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Dejligt med en nem proces

Dejligt med en virksomhed, der står for hele processen og efterfølgende står for afgiftsrefusion. Installation er udført nydeligt og supporten svarer hurtigt på mails. For kun 7.999 kr. er man godt kørende. Jeg er super tilfreds.

18 maggio 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più