Vi var tre søstre, der spiste på Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mærker man tydeligt et løft. Stemningen... Leggi di più
Rigtig god service fra den unge tjener Frederik. Han passede sit arbejde virkelig godt, var opmærksom hele tiden og sørgede for at vi havde alt hvad vi skulle bruge. Samtidig var han meget smilende og... Leggi di più
En dårlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at være lækker. Hovedret 2 fik sur/fordærvet ribeye - lugtede fælt. Fik tilbudt et stykke oksemørbrad - men fik et stykke filet der... Leggi di più
Helt uimodståelig lækker mad, servicen var helt i top værten tog meget pænt imod os da vi ankom, kokken var på med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kød, tjen... Leggi di più
Konceptet hos Kulhuset inddrager gæsterne til en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor vores gæster selv kan grille sine retter på vores specialdesignede borde. Ønsker vores gæster ikke at grille maden, så er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved Køge Havn og bringer et nyt og spændende koncept til Danmark
Carlsenvej 8, 4600, Køge, Danimarca
- 56 44 50 44
- info@kul-huset.dk
- kul-huset.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Bord kl 21. Køkken lukker 22
Vi havde bestilt bord til kl 21, lørdag aften.
Da vi ankommer, og bliver vist til bordet står lampen i udsugningen og blinker som et andet diskolys.
Vi får pænt af vide at de straks ville finde en der kan fikse den, og så langt meget fint.
Efter er kvarters tid, blive den fixet og vi kan begynde at bestille, og får så af vide at køkkenet lukker kl 22, og vi har så kun 40 minutter til at bestille og spise i. Det var lidt skuffende, og havde været rart at blive informeret om ved bordbestilling..
Maden var Ok og meget middelmådig, og buffeten lidt under.
De var hurtig til at komme med de bestilte kød, og servicen var generelt ret fint.
Da vi var færdige med maden lidt efter 22, og køkkenet var lukket, ville vi gerne have nogle drinks.
Vi var det eneste bord tilbage på det her tidspunkt.
Vi spurgte tjeneren om vi kunne bestille drinks, hvor til vi fik et meget skeptisk ansigtsudtryk med svaret “det ved jeg ikke.. SKAL jeg spørge i baren..?”
Vi fik vores drinks, drak dem, og gik.
Det virkede meget som om de gerne ville have os ud, så de kunne komme hjem..
Alt i alt en under middelmådig oplevelse.
Desværre..
Igen, en super god oplevelse
Tak for en super god aften - god service og hyggelig stemning ❤️
Helt igennem en dårlig oplevelse
Helt igennem en dårlig oplevelse. Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde de fået det. Vi er er selskab med 10 betalende voksne, det hele starter fint med at vi bliver placeret ved 2 bordet, får serveret drikkevare og den første omgang kød. Så bestiller flere i selskabet nye drikkevare og herfra går det helt galt, da en tjener uheldigvis kommer til at tabe/tømme et stort og et lille glas øl ud direkte ud over mig, jeg er gennemblødt fra top til tå, flere andre i selskabet bliver også ramt og vores bord, stole og gulvet flyder med øl. Tjeneren kommer med nogle servietter og et vådt viskestykke jeg kunne tørre mig i. Tallerkner og bestik og grillen på bordet er også blevet oversprøjtet med øl og blev fjernet fra bordet. Efter lidt tid kom en ny tjener ind og sagde at de to øl der var blevet spildt ned over mig, var på deres regning......
Vi ventede yderligere 10 min. og fik endelig fat i en tredje tjener som kom med nyt bestik, bestillingssedler og en ny stol, for den jeg havde siddet i var plask våd. Så ventede vi igen og ingen tjener kom for at tage imod en ny bestilling så vi kunne få noget at spise, til sidst måtte vi selv gå op i baren med vores sedler. Efter at være blevet badet i øl, var det ligesom om at den glade stemning blev ødelagt for os alle sammen og jeg måtte sidde og spise i mit våde, øl-lugtende tøj. Da vi skulle betale bad vi om at tale med chefen, dette var ikke muligt. Vi forklare tjeneren bag baren hvad der var sket og at vi var meget utilfredse med deres håndtering af sagen, hun sagde at hun havde hørt det og at de øl der var blevet spildt var på deres regning og hvis vi havde noget tøj der skulle renses, så kunne vi bare sende regningen til dem. Jeg synes det er kedeligt at en hyggelig aften skal ødelægges med dårlig service fra restauranten side og at vi nu er 10 voksne som går hjem med en super dårlig oplevelse. Jeg vil absolut ikke anbefale denne restaurant til nogen.
Rådnet kød!!!
Var d. 27 marts, forbi Kulhuset i Køge, og det var på ingen måde en god oplevelse!
Vi kommer og bliver bedt om og vente ved et bord, mens vores bord bliver gjort klar, det er hvad det er!
Så kommer vi til maden og ventede over 20 minutter på at få kødet vi selv skulle grille. Vi havde bestilt noget forskelligt kød, men den oksefilet vi fik smagte surt og rådnen, vi informere personalet herom, men de kom med en undskyldning “det er fordi kødet lige er skåret”, vi fortalte, at det både lugtede og smagte rådnen også kom de med undskyldningen “det kan godt være det på siden” FØJ det virkede som om de var bevidste om det… hvor de efterfølgende sagde de havde skiftet det ud og vi så ku få nogen nye stykker… men ku ikke få mere ned efter den oplevelse!
Vi informere om både majs og ærter er helt frosne og efter noget tid kommer en fra køkkenet og skifter majsene ud.. meget af maden virkede til at være frosne varer der bare lige var lavet..
Endvidere tager vi fat i to tallerkner der var fyldt med madrester under… føj så klamt.
Til sidst kommer tjenerne og spørg om vi kunne tænke os noget varmt at drikke, på husets regning… men ingen af os havde lyst til noget varmt, da vi havde mistet alt appetit og havde det så varmt!
Da vi skulle betale spørg vi om der ikke er noget kompensation, hvor vi får svaret nej det er der ikke.
Har aldrig oplevet noget så DÅRLIGT!!!!!
HOLD JER LANGT VÆK!
En 1 stjernet ringe oplevelse
En 1 stjernet ringe oplevelse… vi får fortalt at tjenerne løbende vil komme ned med nye bestilling kort, men det så man ikke skyggen af. Vi bestilte også vand da der er 100 grader i deres lokaler.. men det kom som sagt heller aldrig.
Super ringe service og vil anbefale man genovervejer sit besøg inden man bestiller.
Hvor skal man starte.
Hvor skal man starte.
Vi kommer ind og får en plads tæt på udgangen hvor der er pænt koldt og hvor der trækker. Vi Beder om at få et andet bord men får at vide der ikke er nogen pladser. Alligevel er halvdelen af bordene tomme. Når vi endelig får fat i en anden tjener er der pludselig ledigt et andet sted.
Vi bestiller 3 stykker kød men får kun 2 på bordet. Når vi efter 15 min spørger efter det tredje kød får vi at vide at kødet er udsolgt. Vi spørger pænt at det kunne man godt have informeret os, hvortil tjeneren siger “nu ved i det”. Magen til dårlig betjening skal man lede længe efter.
Jeg havde bestilt både drinks og bordflag på jeres online reservering men fik ingen af delene. Lidt ærgerligt når det er en fødselsdags surprise.
Alt i alt en dårlig oplevelse. Der skal arbejdes lidt på kundeoplevelsen.
Fra indgang til udgang
Fra indgang til udgang, bliver der sørget for at man som kunde, for en unik oplevelse..
Konceptet er gennemtænkt, indretning, design, farver og belysning gør det kun hyggeligere.
Maden og servicen er god.