Vi var tre søstre, der spiste på Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mærker man tydeligt et løft. Stemningen... Leggi di più

Rigtig god service fra den unge tjener Frederik. Han passede sit arbejde virkelig godt, var opmærksom hele tiden og sørgede for at vi havde alt hvad vi skulle bruge. Samtidig var han meget smilende og... Leggi di più

En dårlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at være lækker. Hovedret 2 fik sur/fordærvet ribeye - lugtede fælt. Fik tilbudt et stykke oksemørbrad - men fik et stykke filet der... Leggi di più

Helt uimodståelig lækker mad, servicen var helt i top værten tog meget pænt imod os da vi ankom, kokken var på med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kød, tjen... Leggi di più

Konceptet hos Kulhuset inddrager gæsterne til en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor vores gæster selv kan grille sine retter på vores specialdesignede borde. Ønsker vores gæster ikke at grille maden, så er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved Køge Havn og bringer et nyt og spændende koncept til Danmark

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Mega dejlig og anderledes atmosfære…

Mega dejlig og anderledes atmosfære hvor man både kan få dejlig mad, god service og masser af kvalitet tid med sine nærmeste. Elsker konceptet grill selv og de venlige medarbejder, som hele tiden havde fokus på sine gæster. Buffet og kæd varianterne var bare lige i skabet, alle blev mætte og var tilfreds med maden. Det eneste som lige trak den ene stjerne ned, var desværre klimaet. Ikke nok med at det var fugtigt og varmt udendørs, føltes det som man havde det 30+ grader i restauranten. Kunne forstå fra tjeneren at projektet var i gang med at få en klima anlæg eller retter sagt noget der kunne holde inde dørs køligere. Varmen tog desværre meget af min og sønnen på 8 års nydelse for aftenen. Lidt Øvv , da det var hans fødselsdags. Men klart en af de bedste restauranter jeg har været på her hjemme. Vi kommer helt sikkert igen og krydser finger for at klimaet ikke bliver det samme

17 giugno 2023

Vi har besøgt jer nogle gange nu.

Vi har besøgt jer nogle gange nu.
Det er som altid en fornøjelse. Kødet er lækkert mørt og coctails menu’en rigtig fantastisk.
Hvis man ikke har været hos jer før så skal man se og komme afsted.
Vi glæder os til at komme tilbage igen.

17 giugno 2023

En skøn resturant der varmt kan…

En skøn resturant der varmt kan anbefales, vi fik en fantastisk behandling af sødt og hjælpsomt personale, vi var et stort selskab og der var god plads til alle, vi fik det dejligste mad og kommer helt sikkert igen, både som par eller selskab.

11 giugno 2023

God mad god service

God mad god service. Virkelig meget opmærksomhed ved vores bord. Lækkert kød og buffet. Super oplevelse her kommer vi igen.

9 giugno 2023

Tak for en rigtig god aften.

Har for første gang prøvet at spise hos jer her til aften, og lad mig bare sige, vi kommer gerne igen 😍
Lækkert kød, sødt og smilene personale.
Kun ros her fra

5 giugno 2023

BEDSTE OPLEVELSE!!

Bedste oplevelse!!!
Jeg var på kulhuset med min familie for at fejre fødselsdag og lad mig bare sige WOOOW. Lækkert kød. Sødt og smilende personale som virkelig møder en med et smil i døren og igennem hele aftenen. Vi bestilte drinks og det er ikke sådan noget færdiglavet ***, de her var lavet fra bunden og med ren kærlighed. Vi fik også en lækker rødvin som en sød, ung mandlig tjener kom ned og præsenterede rigtig flot. Bedste service og mad vi længe har oplevet.

Kan klart anbefales!! Hele besøget værd

2 giugno 2023

Fantastisk familieoplevelse

Jeg har været nede for at spise med min familie, og sikke en oplevelse!

Tjenerne har været utroligt flinke, og har haft højt humør. De smiler til alt og alle, hvilket bestemt hjælper på en god stemning ved bordet!
Det er et fantastisk koncept, som jeg ikke har stødt på før.

Det er dog en ærgrelse at anmeldelserne er så ringe. Jeg har bestemt ikke oplevet noget negativt ved besøget. Varmen må man leve med, når nu der er så mange borde, hvor man selv griller. Det giver god mening, og det er en del af oplevelsen.

2 giugno 2023

BARE FANTASTISK

Mine fætre fra Island, min kone og jeg, mine børn og mine forældre var hernede for at fejre en stor begivenhed i vores familie.

Vi blev mødt i døren af en smilende, imødekommende og rar ung dame, som viste os ned til vores borde.

Der kom en meget ung fyr, som forklarede os hvad det gik ud på. Lad mig bare sige det således, han havde prøvet det før.

Vi bestilte en masse cocktails, sodavand til ungerne og noget god vin.

Jeg har aldrig fået så gode cocktails i hele mit liv, og er selv vandt til at rejse til udlandet for at feste igennem. Den unge fyr bag baren fortjener en masse komplimenter, han gjorde et godt stykke arbejde. Det var dernæst også ham som var nede og skænke vin op for os, han var god til at fortælle om vinen og skabe en tryghedsfornemmelse og god stemning blandt bordet.

Maden var super lækker og vores børn var helt forelsket i konceptet.
Mine fætre var helt vilde med oplevelsen, da det ikke er noget man kan prøve i Island.

Skønt at se ikke-uddannede tjenere, som yder den bedste service.

Har dog kigget på anmeldelserne på Kulhuset, hvilket har fået mig til at grine. Hvordan kan man forvente at en ny forretning kan sikre en udholdelig temperatur, der står bogstaveligt talt “Kul” før huset. Både hvor mine fætre er fra og hvor jeg er fra, så er kul henholdsvis varmt. Tror man skal tænke lidt kritisk inden man giver en anmeldelse af den type. Fik dog af vide, at der er nogle på sagen, som har plan om at installere et klimaanlæg inden særlig længe.

Super lækker oplevelse og glæder mig til at besøge jer igen.

26 maggio 2023

Enestående Gastronomisk Oplevelse

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at besøge restaurant kulhuset, der virkelig formåede at imponere mig med deres mad. Fra start til slut var min oplevelse intet mindre end forbløffende. Først og fremmest vil jeg gerne rose restaurantens atmosfære. Den var elegant og hyggelig på samme tid, og personalet var utroligt imødekommende og opmærksomme. Det satte virkelig stemningen for en dejlig aften. Nu til det vigtigste: maden. Jeg kan ærligt sige, at hvert eneste måltid, jeg prøvede, var en kulinarisk triumf. Køkkenchefen og hans team leverede smagsoplevelser, der var både kreative og velsmagende. Hver ret var omhyggeligt tilberedt og præsenteret på en måde, der fik det til at se ud som et kunstværk på tallerkenen.

Desuden var betjeningen på restauranten i topklasse. Personalet var opmærksomt og vidste præcis, hvornår de skulle være til stede og hvornår de skulle trække sig tilbage. De gav gode anbefalinger og sørgede for, at jeg følte mig velkommen og godt tilpas gennem hele måltidet. Alt i alt var denne restaurant en uforglemmelig oplevelse. Den kombinerede fremragende mad, en behagelig atmosfære og en professionel betjening, der fik mig til at føle mig som en værdsat gæst. Hvis du er på udkig efter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, kan jeg varmt anbefale at besøge restaurant kulhuset. Du vil ikke blive skuffet!

15 maggio 2023

Elendig service og mad

Må godt nok sige det var noget af en trist oplevelse
Tjenerne glemmer en konstant Lige fra man skal ha bord til desserten
Måtte vente 15min på at komme til. Selv om der ikke var travlt
Da vi henvender os beklager de og siger de troede vi var blevet vist til vores bord 😩7 personer

Bare efter får vi vores mad kort og for af vide hun kommer om lidt og tager vores bestilling 🧐 20min senere og jeg selv måtte tage fat i dem

Da vi så skal bestille drikkevare har de ikke alt det de har på kortet Dette sker under hele aften både med mad og drikkelse 😞😩

Hovedretten nævner vi pænt til personalet at kødet er rådet flere steder samt er gennem stegt andre steder De små babykartofler er der åbent bart heller ikke mere for det er Alm kartofler som de kalder for babykartofler
Dette beklager personen og det var så det.

Desserten var man blevet informeret om var cheesecake men da vi fik den var det gulerodkage Da tjerner er på vej væk siger vi dette ikke er en cheesecake Ja det vidste hun godt Hun havde sagt forkert og beklaget hvor bagefter hun gik

Så spændene oplevelse
Ikke et sted jeg vil prøve igen

14 maggio 2023