Frakten var extremt snabb, beställde på EM och fick MSG redan dagen efter runt 12 tiden. Finns så otroligt mycket så här skajag fortsätta handla min krossade vitlök, dijon senap och andra kryddor.
L'azienda ha risposto
Extremt snabb leverans för mig som bor i Västerbotten, under 24 timmar på mina senaste beställningar, nästan så man inte tror det är sant. Otroligt trevlig webbutik där man kan resa jorden runt med kr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har handlat här i flera omgångar under ett par års tid och är alltid lika nöjda. Kryddblandningarna är rena, utan onödigt mycket salt eller socker man får verkligen krydda för pengarna. Vi använde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har letat efter ett ställe med "ovanliga" kryddor, och är så sjukt nöjd med det här. Från beställning till leverans tog det knappt 3 dagar, och då bestälde vi en söndag kväll. Allt kom ordentligt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kryddlandet är Sveriges största krydd- och tebutik online. I Kryddlandets sortiment finns allt från världens alla peppar, massor av chili och starka såser, kryddor i lösvikt - samt i storpack, hundratals olika teer, ekologiska kryddor och te samt smaksättare från hela världen. Och lite till! Självklart till bra priser och snabb leverans! Välkommen in till en värld av smaker!
Gymnasievägen 16, 931 57, Skellefteå, Svezia
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Gjorde en stor beställning på lördagen, och när jag betalade med Klarna så krånglade det. Gjorde om och det krånglade då också. Såg på banken att det var draget två ggr trots ej bekräftat köp . Kontaktade kryddlandet och fick omedelbart svar, att dom skulle fixa dubbel-debiteringen. Idag söndag fick jag tillbaka pengar genom swish. Beställningen är dessutom redan på väg. Helt fantastiskt 🩷 🌟🌟🌟🌟🌟

Risposta di Kryddlandet
Med ett stort och brett sortiment hittar man alltid något att fylla kundkorgen med.
Väldigt snabba leveranser och riktigt bra priser bidrar även det till att jag jämnt och ständigt bläddrar bland deras produkter efter nya smakupplevelser

Risposta di Kryddlandet
Fick fel vara skickad till mig, sånt som händer, men två dagar senare hade jag rätt vara, plus en gratis påse med te som dom skickat med. Jag fick också behålla den varan dom skickade fel. Verkligen toppen bemötande, och har alltid varit nöjd med det jag beställt tidigare också!

Risposta di Kryddlandet
Utmärkta varor och utmärkt packade! Teerna var synnerligen prisvärda för sin kvalitet. Också glad att äntligen få tag på Shin Ramyun Black igen - mycket goda nudlar, men svåra att få tag på.

Risposta di Kryddlandet
Kan varmt rekommendera Kryddlandet om du söker fantastiskt bra och goda kryddor! Jag köpte bland annat ett viol/lakrits te som är beroendeframkallande och en grillkrydda med bacon som jag måste ha mer av :-)
Dessutom bra priser och snabb leverans!
Stort tack!

Risposta di Kryddlandet
Jag la min beställning i tisdags och och i torsdags hade jag den i min hand. Snabb leverans och välpackad försändelse. Nu är bara problemet att förutom det som ska bli julklappar så beställde jag några godissorter, bland annat saffransmandlar, för att servera på en julklappsbytarträff med två vänner. Jag skulle bara smaka en enda, och nu är de av mystisk anledning slut. Hoppas jag får självbehärskning i julklapp... .)

Risposta di Kryddlandet
Första gången jag köper från Kryddlandet. Jag blev sjukt imponerad av den snabba leveransen och hur väl det var paketerat. Alla glasflaskor och burkar låg i både bubbelplast och flera lager papper. Allt låg väldigt packat och bra, inget låg och skramlade runt. Ingen risk att något skulle gå sönder! Mycket bra. Min favorit teriyakisås (Yummyto) finns hos Kryddlandet och mycket annat roligt och spännande, såsom den populära svarta vitlöken (som måste upplevas) och livsmedel från världens olika kök. Jag kommer att bli stammis! :) vi bor ute på "landet" så att hitta liknande butiker här i närheten är inte alltid så lätt, med kryddlandets utbud och priser kommer vi att kunna äta det vi vill, när vi vill. Jag har ett stort intresse inom det asiatiska köket. Vi äter nästan bara det hemma. Alla datum på produkterna var bra (2024-2025), såg att det fanns några negativa omdömen om det. Nöjd kund/kunder! :D

Risposta di Kryddlandet
Väldigt bra priser, ett fantastiskt stort utbud - med noggranna beskrivningar och förklaringar, en kundtjänst som verkligen går above and beyond the call of duty. Hade jag kunnat ge 6 stjärnor så hade kryddlandet förtjänat dem.

Risposta di Kryddlandet
Paketet låg utanför dörren efter någon dag. Helt perfekt. Toppenbutik.

Risposta di Kryddlandet
Köpte kryddor jag inte hittade på andra ställen. Supersnabb leverans och fina varor.

100% NÖJD
Har beställt härifrån, de senaste te vi köpte var riktigt goda, bra förpackat och snabb leverans, pålitligt företag!

Risposta di Kryddlandet
Underbara teer! Bra packade, snabba, rekomenderar varmt. Söderhavsblandingen är det bästa teet jag testat! Otroligt! Har en två liters burk full med det nu. Bra blandat! Karamell rooibos är också att rekomenderar.

Risposta di Kryddlandet
Mycket nöjd med min beställning av 50 gram Carolina Reaper pulver. Testade genast några korn, hettade till riktigt bra 😅 🥳 Även nöjd med leveranstiden. Kommer definitivt handla här fler gånger.
Man får vad man betalar för. I och för sig köpte jag torkade kryddor, men utgångsdatum 5 månader gammal. De borde dock fungera ändå.

Risposta di Kryddlandet
Extremt smidiga och snabb leverans. Fint och nogsamt förpackat och med tracking av paketet hela vägen via PostNord.
Efter en månad så har jag fortfarande inte fått min order.
Visade sig att den gått i retur av okänd anledning och nu säger dom att dom vill ta betalt på nytt för frakten som jag redan betalt för för att skicka ut den.
Usel kundsupport.
Har alltid varit supernöjd när jag har beställt från Kryddlandet. Bra sortiment och extremt snabb leveranstid. Rekommenderas starkt.
Beställt härifrån mer än tre gånger och standarden har varit jättebra varje gång. Jättefina kryddor och bra sortiment!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.