Valutata 5 stelle su 5

Frakten var extremt snabb, beställde på EM och fick MSG redan dagen efter runt 12 tiden. Finns så otroligt mycket så här skajag fortsätta handla min krossade vitlök, dijon senap och andra kryddor.

Valutata 5 stelle su 5

Extremt snabb leverans för mig som bor i Västerbotten, under 24 timmar på mina senaste beställningar, nästan så man inte tror det är sant. Otroligt trevlig webbutik där man kan resa jorden runt med kr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har handlat här i flera omgångar under ett par års tid och är alltid lika nöjda. Kryddblandningarna är rena, utan onödigt mycket salt eller socker man får verkligen krydda för pengarna. Vi använde... Leggi di più

1. Negozio di spezie

Scritti dall'azienda

Kryddlandet är Sveriges största krydd- och tebutik online. I Kryddlandets sortiment finns allt från världens alla peppar, massor av chili och starka såser, kryddor i lösvikt - samt i storpack, hundratals olika teer, ekologiska kryddor och te samt smaksättare från hela världen. Och lite till! Självklart till bra priser och snabb leverans! Välkommen in till en värld av smaker!

4,4

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Supernöjd

Jag är såå nöjd med min beställning! Bra utbud, bra priser, snabb leverans och de hade till och med lindat flaskorna i bubbelplast för att inget skulle gå sönder. Jag kan varmt rekommendera Kryddlandet och jag kommer absolut att handla här igen :)

16 ottobre 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack Johanna, vi blir superglada att läsa detta! Vi jobbar stenhårt med att packa riktigt bra för att så långt vi kan, från vår sida, minimera fraktskador och att grejerna ska komma fram hela : ) du är varmt välkommen åter!

Bästa kryddstället

Jag har letat efter ett ställe med "ovanliga" kryddor, och är så sjukt nöjd med det här. Från beställning till leverans tog det knappt 3 dagar, och då bestälde vi en söndag kväll. Allt kom ordentligt packat, hela orderna var med och alla varorna levde upp till förväntan. Vi har redan beställt mer saker, och kommer absolut i framtiden att fortsätta beställa alla kryddor och teer härifrån.

2 ottobre 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack, snälla! Vad glada vi blir! Du är varmt välkommen åter.

Öl korv

Öl korven är helt fantastiskt god, detta är nog det enda stället jag vet som har riktig klös i sin ölkorv, ridderheim explosion släng dig i väggen. Och leveransen har alltid varit super snabb.

14 agosto 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack Jimmie för ditt superfina omdöme om vår ölkorv! Roligt att höra att du gillar styrkan - som vi håller med om, är något utöver det vanliga : )

Valutata 5 stelle su 5

Bra utbud till bra priser

Bra utbud till bra priser. Snabb leverans! Har beställt många gånger och det har aldrig varit några problem. Trevlig kundtjänst och har man har några frågor så får man snabbt svar. 😃

3 agosto 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack snälla, Jenny! Välkommen åter : )

Valutata 5 stelle su 5

Mycket fina och smakrika kryddor

Mycket fina och smakrika kryddor. Samt wiskypepper och den rökta grönpepparen är helt suveräna. Gör en pepparsås på dessa två pepparsorter som blir super.

27 giugno 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack snälla! Och vad roligt att höra att du gillar vår whiskeypeppar och rökta grönpeppar : ) håller helt med om att pepparsåsen blir helt suverän med dessa två som ingredienser!

Valutata 4 stelle su 5

Fantastisk bra sortiment!

Jättenöjd! Superbra sortment! Goda teer (Rooibos). Leveranserna är kanske inte de snabbaste men sortiment och kvalite täcker upp detta lätt!

20 maggio 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack för ditt fina omdöme och vad roligt att du tycker om vårt tesortiment! : ) Det är extremt sällan vi får höra våra leveranser är långsamma - så jag kollade din beställning, vad som kan ha hänt. Ditt paket var tyvärr fast på terminal i Umeå i ett dygn extra mer än normalt, efter att vi skickat din order från oss (du la din order på en söndag - vi skickade direkt på måndag och ditt paket var framme torsdag). Vi beklagar att du fick vänta en dag extra och hoppas på att det går bättre nästa gång! : )

Valutata 3 stelle su 5

Både bra och dåligt

Bra priser och smidig leverans.
Lite svårt att beställa lagom mängd första gången (160 gram timjan är hur mycket som helst, medan 160 gram chilipulver inte är så mycket), men nu vet jag till nästa beställning.
En hel del kvistar i dom torkade örterna.
Tacokryddan var ingen höjdare, smakade bara väldigt salt och starkt, kände ingen smak av spiskummin eller vitlök alls.
Men överlag är jag nöjd!

25 aprile 2024

Risposta di Kryddlandet

Hej Joakim och tack för ditt omdöme!
Det låter inte som att du varit i kontakt med vår kundtjänst angående din upplevelse? Det ska inte finnas kvistar i torkade örter om inte produkten uttryckligen består av hela örten.
Trist att du inte gillade vår tacokrydda och vi tar med oss dina synpunkter i vår produktutveckling framöver. Och ang att uppskatta hur mycket exempelvis 160 gram motsvarar - är man osäker på något, det eller något annat, kontakta vår kundtjänst - vi svarar näst intill direkt och hade kunna hjälpa dig att reda ut det före köp : )

Valutata 5 stelle su 5

Bra utbud och trevlig personal

Bra utbud av kryddor, te och hot sauce, finns även mycket annat kul i utbudet. Bor nära lagerbutiken så brukar gå dit för att hämta min beställning, alltid snabb service och trevligt bemötande.

11 aprile 2024

Risposta di Kryddlandet

Vad kul Emma och tack för ditt fina omdöme! : )

Återkommande kund

Företag med stort utbud av kryddor i bra kvalitet och ett helt rum med te! Jag hittar ständigt nya goda sorter.

15 marzo 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack - vad roligt att höra! : )

Välsorterad liten butik

Välsorterad liten butik med trevlig och hjälpsam personal. Hade önskat att ni skulle få in tryffelsalt o ha öppet på lördagar 😃

19 aprile 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack Anna för ditt fina omdöme, vad glada vi blir! Vi får kika på det här med tryffelsaltet och angående lördagar, vi har öppet ca 1 gång i månaden på lördag-söndag. Följ oss i sociala medier så ser du när det är (nästa gång från idag räknat är 27-28/4) : )

Valutata 5 stelle su 5

Bästa stället att köpa Te!

Har alla sorters te jag kunde tänka mig, desutom bra priser och supersnabb leverans!
Deras Polkagris te är favoriten här hemma!

1 marzo 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack snälla, vad roligt att höra!

Toppenbutik

Tycker kryddlandet är en toppenbra butik. Bra personal, Bra kundservice, Bra produkter

20 febbraio 2023

Tack, Cissi! /Elena, Kryddlandet

Valutata 5 stelle su 5

Verkligen snabb leverans och allt gick…

Verkligen snabb leverans och allt gick utan krångel! Köpte en otroligt vacker tekanna och är så nöjd! Rekommenderar

3 febbraio 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack Molly för ditt fina omdöme och vad kul att du är så nöjd med din tekanna. Tack för att du väljer oss! /Elena, Kryddlandet

Valutata 5 stelle su 5

Beställer då och då och är så nöjd

Beställer då och då och är så nöjd. Aromatiska kryddor i varierande storlek, vilket är bra. Just nu är jag i det ”Afrikanska och Thailändska köket, och hittar så roliga och goda tillbehör. Kan rekommendera till det varmaste🌹

3 febbraio 2024

Risposta di Kryddlandet

Tack snälla för ditt fina omdöme! Och tack för att du väljer oss! /Elena, Kryddlandet

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più