Velkommen til svindelland . Oplysningerne stemmer IKKE overens med det faktiske firma. CVR nummer eksistere ikke ved skat og hvis du laver en (whois) domæne søgn... Leggi di più
Kroghmodehus
Umuligt at komme i forbindelse med ift. returnering. Tøjet svarer overhovedet ikke til billederne, og er ekstrem dårlig kvalitet. Ren svindelfirma
Ren Kina svindel. De 3 skjorter var ren polyester, hvor man beskrev det som bomuld og hør. Havde intet med billederne at gøre. Iøvrigt mærkeligt man sender skjorterne istedet for bare at beholde pe... Leggi di più
Tøjet er på ingen måde I henhold til beskrivelsen. Materialet er billig syntetiske vare fra laveste kvalitetshylde. Kroghmodehus.dk beskriver tøjet med ord som hør og bomuld. Det er sikkert nogle... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Svindelfirma med falske anmeldelser..
SVINDEL SIDE MED FALSKE ANMELDELSER
Falsk varebetegnelse…købt 1 stk…
Falsk varebetegnelse…købt 1 stk bomuld+linned tøj, men label siger 100 procent polyester🤬
Snyd ikke dig selv
Forretningen annoncerer med lækre bomuldsskjorter - når du modtager dem er der tale om dårlig nylon kvalitet - sendt direkte fra Kina - dårlig dårlig shop
Fake
Fake — alle produkter kan købes på Temu o.l til 20% af prisen. Absolut intet dansk over det og svindel fra hjemmeside til cvr og produktion.😡😡😡
Må sgu være muligt at undgå disse lortesiden og stille krav til web med .dk rigtigt cvr og oprindelsesland — kom ind i kampen digitaliserings styrelse, dansk erhverv o.l
svindel
svindelside med falske anmeldelser
de hæver pengene inden varen er sendt
Vær opmærksom på at CVR nummer ikke…
Vær opmærksom på at CVR nummer ikke findes i cvr registeret. Det tyder på at hjemmesiden kan være falsk.
Dårlig kvalitet
Jeg har købt en skjortebluse her. Ventede meget længe på varen. Skjorteblusen lever på ingen måde op til mine forventninger i forhold til billedet. Den er i en meget dårlig kvalitet.
Der er ingen retur mulighed.
Gid jeg havde læst her først, det plejer jeg.
Svindel
Et andet produkt end vist på billeder. Hverken design eller stof er det viste. Fupforetagende
bestilte sidste lørdag 3 stk skjorter…
bestilte sidste lørdag 3 stk skjorter for kr. 599,-.Undrede mig over ikke at modtage en ordrebekræftigelse og skrev det på facebook siden.Fik besked om at ordrebekræftelse var sendt til min mail .Har hverken modtaget mail eller varen,
Øv, snyd og humbug
Øv, også mig.
Penge trukket straks, varen kom frem efter 14 dage....fra Kina!
En forgæves kamp at returnere varen og få penge tilbage
Snyd og humbug, tarveligt- hold jer væk
Rædselsfuld efterligning
Skjortestoffet og modellen lignede langt fra det på billedet, hvor der ikke var manchetter. Havde aldrig købt 100 % polyester hvis jeg havde vidst det. Det lignede en bomuld/hørblanding på billedet.
Ja når man hæver pengene på kontoen og…
Ja når man hæver pengene på kontoen og man ikke får varen. Nemt at lave overskud.😡
100% svindel
Meget ærgerligt at jeg ikke fik læst Trustpilot først.
Så er jeg blevet svindlet for 600 kr.
Jeg blev mistænksom, da beløbet meget hurtigt blev trukket fra min konto, uden at jeg kunne se, at varen var blevet sendt. Dette plejer jo at være den rigtige fremgangsmåde hos ærlige firmaer. Deres tlf. svarer ikke.
Falsk hjemmeside
Falsk hjemmeside
CVR. nr. eksisterer ikke
Tlf.nr eksisterer ikkke.
Havde jeg dog tjekket, det her først.
1 stjerne skal man jo give, og det er nok at det tog 6,5 minut at stjæle 599 kr. fra min konto.
Kun en ting SVINDEL !!!!!
Bare øv
Varen bestilles på en dansk hjemmeside, men derefter er der ikke mere dansk ved det. Alt foregår i østen og sker langsomt.
En vare jeg har bestilt står som afsendt, men intet sker.
Øv Øv.
KØB IKKE!!!!
KØB IKKE!!!!
Ærgerligt jeg ikke tjekkede trust pilot inden jeg bestilte en gave.
Er sikker på skjorten var bestilt ved Temu.. overhovedet ikke det der stod eller var billeder af.
Hold jer lang væk!!!!
Tror mine 300 er spildt, da jeg kan de de ikke har for vane at vende tilbage 😡
Pas på… Ikke nogen dansk hjemmeside
Pas på… Ikke nogen dansk hjemmeside, som de ellers reklamerer med - ikke noget dansk CVR nummer.
Falskt helt igennem
Falskt helt igennem. Påstår at være dansk virksomhed men intet dansk CVR-nummer og hjemmesiden er registreret fra Philipinerne.
Trustpilot stjernerne er hjemmelavede og falske 🤬
Hold jer væk
Det er en fake side
Det er en fake side. AI genereret svindel webshop. Pas på.