Kroghmodehus

Velkommen til svindelland . Oplysningerne stemmer IKKE overens med det faktiske firma. CVR nummer eksistere ikke ved skat og hvis du laver en (whois) domæne søgn... Leggi di più

Umuligt at komme i forbindelse med ift. returnering. Tøjet svarer overhovedet ikke til billederne, og er ekstrem dårlig kvalitet. Ren svindelfirma

Ren Kina svindel. De 3 skjorter var ren polyester, hvor man beskrev det som bomuld og hør. Havde intet med billederne at gøre. Iøvrigt mærkeligt man sender skjorterne istedet for bare at beholde pe... Leggi di più

Tøjet er på ingen måde I henhold til beskrivelsen. Materialet er billig syntetiske vare fra laveste kvalitetshylde. Kroghmodehus.dk beskriver tøjet med ord som hør og bomuld. Det er sikkert nogle... Leggi di più

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Svindel

Svindel. Penge trukket fra konto på dag 1. Mails ikke besvaret. Den "danske" hjemmeside er fake. Dansk telefonnummer fører til ingenting. Ordre modtaget på dag 53. Varen ligner ikke billedet - det jeg har modtaget er kinesisk polyester-crap.

25 aprile 2025

Kan siges meget kort

Kan siges meget kort - snydt. Ualmindelig dårlig kvalitet, slet ikke som billeder, størrelser er ikke som normale, laaaang leveringstid og ingen retur mulighed.
Ganske enkelt - lad være med at handle der.

25 aprile 2025

Svindel !

3 skjorter bestilt og endelig leveret efter en lille måneds tid. Kvalitet tilsvarer Temu og ligner langt fra det på billeder… ekstremt skuffende !

Velkommen til svindelland

Velkommen til svindelland .
Oplysningerne stemmer IKKE overens med det faktiske firma. CVR nummer eksistere ikke ved skat og hvis du laver en (whois) domæne søgning ender vi i Philippinerne. hvis du så tager deres telefon nummer : 93706494 og kaster det ud i dvs søgemaskiner eksistere de til flere forskellige firmaer. her er lookup af hvem der har registreret DK domænet

Domænenavn
ns1.simply.com
ns2.simply.com
ns3.simply.com

STOP!

STOP!! Aldrig nogensinde køb noget herinde fra.. Jeg var så dum ikke at læse trustpilot eller være lidt kritisk og undersøge hvem de er på deres hjemmeside, jeg tænkte at de var gode nok, når jeg fik en reklame fra facebook. Jeg købte 3 skjorter som på ingen måde ligner dem på billedet! Dem jeg har fået ligner noget man kan købe på Temu til 5kr. stykket og jeg har givet 600kr. for 3 stk. de er lige til at smide i skraldespanden.. Så gør dig selv den tjeneste, og scrolle videre med det samme du kommer ind på denne side.

BEDRAGERI

Hævede pengene straks ved bestilling......efter 2 uger ingen bevægelse på tracking.....annullerede ordren og krævede pengene retur
....ingen reaktion.....meldte dem til politiet for bedrageri.......politiet kunne konstatere at webshoppen ikke var registreret i Danmark og opfordrede til at få banken til at tilbageføre betalingen....det lykkedes, og først der blev ordren annulleret....FUP OG BEDRAGERI.

23 aprile 2025

Svindel og humbug!

Ærgerligt, at jeg ikke kan give 0 stjerner….! Har lige fået min skjorte, efter 1 måneds ventetid. Og det er langt fra den skjorte, som jeg via et foto på Facebook lod mig narre til at bestille. Ualmindelig dårlig kvalitet og et helt andet materiale end det lovede. Hold jeg langt væk fra det firma…! Ren svindet og humbug. Der er heller ingen instruktioner i tilbagelevering.

21 aprile 2025

Dårlig kvalitet Dårlig service

Har fået varen efter 1 mdr., mega dårlig kvalitet
Ønsker at returnere, ingen returlabel eller instruktion på hjemmeside.
Har kontakt kundeservice som trækker tingene i langdrag
Mega dårlig service, vil ikke anbefale denne virksomhed

12 marzo 2025

Svindel, Tøjet er på ingen måde I henhold til…

Kroghmodehus.dk beskriver tøjet med ord som hør og bomuld.
Det er sikkert nogle smarte svindel knejter der står bag, måske de har fået et online kursus fra nogle pyramide influensere i Dubai om hvordan man let kan svindle med at beskrive falske varer på en dansk Web shop og så svindle med at sende varer direkte fra Temu lignende varehuse i Kina.
Jeg vil anbefale alle der har betalt med kreditkort at få tilbageført fjernsalgs betalingen, ved at kontakte banken.

11 aprile 2025

Faldt for deres annonce på Facebook,

Faldt for deres annonce på Facebook,
bestilte den nydelige sweater på deres hjemmeide,
lod mig også lokke til at bestille en skjorte, som også så nydelig ud på billedet,
bestilligen gig igennem 22/3, fik en bekræftelse et par minutter efter bestilligen,
beløbet blev trukket efter 4 dage, men leveringen tog meget lang tid = 3 uger,
slog i ventetide modehuset op på Trustpilot, og så der den relativtv dårlige omtale af modehuset,
varerne levede ikke op til billederne,

Lokket af fine billeder, men den relativt lave pris burde ha' fået "alrmklokkerne" til at ringe til at søge viden via Trustpilot - inden bestillng.

12 aprile 2025

Har fået varen efter 1 mdr

Har fået varen efter 1 mdr.
Dårlig kvalitet
Ønsker at returnere, men ingen returkabel eller instruktion på hjemmeside.
Ingen tager tlf. på kundeservice
Hvordan gør man? Ordrenr #1754

11 aprile 2025