Koustrup & Co. Recensioni 824

TrustScore 5 su 5

4,9

Skønne produkter! For en som mig, som elsker planter og natur i det hele taget, er Koustrups produkter med naturmotiver en skøn måde at tilføje ekstra “natur” i hjemmet, udover mine mange planter.... Leggi di più

Jeg modtog 8 ark med meget smukke julehjerter, som skal samles (af børnebørnene). Levede bestemt op til forventningerne. Fik også et smukt kort som bonus. Og pakken blev leveret dagen efter best... Leggi di più

Jag kände inte alls till Koustrup & Co förrän helt nyligen. Jag googlade på någonting och råkade hamna på er hemsida. Där fick jag syn på en oemotståndlig produkt och beställde den. Den levererades sn... Leggi di più

1. Casa editrice
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mappe

Miljøvenlige produkter til boligen og bøger om have, natur og mad. Primœrt produceret i EU med med hensyntagen til naturen og den verden vi lever i. Har forhandlere flere steder i verden, så måske er der er butik nœr dig, som har vores varer i sortiment.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

The tablecloth is great

The tablecloth is great. The parcel arrived in good shape and very quickly which was very much appreciated.

13 aprile 2025

Dear Patricia,
Thank you so much for your kind review!. We’re thrilled to hear that you’re happy with the tablecloth and that it arrived in great condition and on time. Your feedback means a lot to us, and we’re glad we could meet your expectations.
Best regards,
Lise Marie

Underbart!

Snabb leverans och utmärkt kvalitet!
Jag rekommenderar starkt!

10 aprile 2025

Kära Lauranne,
Stort tack för din recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten på våra produkter och den service du fått.
Hos oss strävar vi alltid efter att erbjuda bästa möjliga service, och din feedback hjälper oss att ständigt förbättra oss.
Vänliga hälsningar,

God kvalitet

Købte en fin plakat, alt gik som forventet samt god kvalitet

5 marzo 2025

Hej Jonas,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi sætter stor pris på, at du valgte at handle hos os, og det glæder os, at du er tilfreds med både kvaliteten af produkterne og din samlede oplevelse.

Vi arbejder hele tiden på at levere den bedst mulige service og kvalitet, og din feedback er vigtig for os i den proces.

Venlige hilsner,
Koustrup & Co.

Fin og oversiktlig webshop med gode…

Fin og oversiktlig webshop med gode bilder.
Meget god kundeservice, med hurtig levering av varene.

8 aprile 2025

Kære Margaret
Tusind tak for jeres anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at I synes godt om vores webshop og billeder, og at I har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og den hurtige levering. Jeres feedback betyder meget for os.

6 aprile 2025

Kære Grethe,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang
Koustruo & Co. teamet

freundlicher Service auch am Telefon

freundlicher Service auch am Telefon, schnelle und richtige Belieferung

4 aprile 2025

Hallo Petra,
Vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung.
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem telefonischen Service sowie der schnellen und korrekten Lieferung zufrieden sind. Ihr positives Feedback bedeutet uns viel und motiviert das gesamte Team, weiterhin unser Bestes zu geben.
Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bedienen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen

Kære Anne Merete,
Hvor er det dejligt at høre. Vi gør vores bedste hver dag, så det varmer virkelig at få sådan en tilbagemelding. Tak fordi du tog dig tid til at skrive den.

Super service

Jeg modtog en forkert vare en fredag eftermiddag sent. Jeg ringede til Koustrup, fik at vide, jeg kunne beholde den tilsendte vare selvom jeg tilbød at returnere den og så ville de sende den rigtige men det kunne ikke nåes før efter jul. Men næste dag ,lørdag fik jeg en besked om at min pakke var i pakkeboksen. Virkelig god service.

20 dicembre 2024

Kære Bodil,
Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse.
Vi beklager naturligvis, at du modtog en forkert vare – men det glæder os virkelig at høre, at vi fik rettet op på det hurtigt, og at du oplevede vores service som god. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Rigtig god weekend og tak fordi du handlede hos os.
De bedste hilsener og ønsker om en god weekend,

Hej Kaj,
Hvor dejligt at høre. Hurtig levering og god emballage er noget, vi lægger stor vægt på – tak fordi du lagde mærke til det.Og tak for at du tog dig tid til at sende en anmelselse.
Koustrup & Co. teamet

Fantastiske varer i super kvalitet og…

Fantastiske varer i super kvalitet og med flotte prints

20 marzo 2025

Kære Hanne,
Hvor er det bare dejligt at høre – tusind tak.Vi gør os virkelig umage med både materialer og design, så det betyder meget, at du lægger mærke til det. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og så 5 stjerner, det sætter vi stor pris på.
Rigtig god weekend,

Som det skal være

Den bestilte bog kom hurtigt, som forventet når man bestiller noget.

9 marzo 2025

Hej Hans,
Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at alt gik, som det skulle. Det lyder måske simpelt, men det er faktisk lige præcis det, vi altid stræber efter. Tak fordi du handlede hos os.
Team Koustrup & Co.

Min handel med Koustrup har været uden…

Min handel med Koustrup har været uden problemer. Der var hurtig levering med de bestilte kort. Rigtig levering. Fuld tilfredshed.

7 marzo 2025

Kære Elisabeth,
Hvor er det godt at høre – sådan skal det jo helst være, så vi er glade.Tusind tak fordi du delte din oplevelse og dejligt at du er helt tilfreds. Du er altid meget velkommen igen.
Rigtig god weekend,

Miljøvenlige valg. Smukke kort

Bæredygtige miljøvenlige valg af emballage og materieler.
Dejligt at modtage pakken med de fineste kort.
Hurtig og perfekt levering.

9 marzo 2025

Kære Rie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at både vores miljøvenlige valg og de smukke kort lever op til dine forventninger. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds med både kvalitet og levering. Tak for at vælge os.
Vi ønsker dig en skøn dag,
Team Koustrup & Co.

Meget tilfreds med leveringstid og…

Meget tilfreds med leveringstid og meget flotte varer 😀 Indfrier helt forventningerne 🙏

7 marzo 2025

Hej Bente
Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og varerne. Vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger, og vi håber at se dig igen.

Sehr tolles Design

Sehr tolles Design, wunderschöne Farben und ein sehr angenehmes Material.
Wir sind Begeistert.

24 febbraio 2025

Hallo Marco,
Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass Ihnen das Design, die Farben und das Material so gut gefallen. Schön zu hören, dass Sie begeistert sind – das bedeutet uns viel!
Viele freundliche Grüße,

Hurtigt og billigt

Hurtigt og billigt. Alt var i orden.

18 febbraio 2025

Hej Hans Olav,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt var i orden, og at du er tilfreds med både pris og levering. Vi håber at se dig igen.
Rigtig god dag

Hurtig levering
Der var dog fejl i leveringen men denne blev straks rettet , og jeg behøvede ikke sende det forkerte retur
Meget venlig korrespondance
Lækre produkter

11 febbraio 2025

Kære Karin
Tusind tak for dine 5 stjerener. Vi er glade for, at du oplevede hurtig levering, og vi sætter stor pris på, at du nævner den venlige korrespondance. Det er altid vores mål at rette fejl hurtigt og effektivt, så det er dejligt at høre, at det blev håndteret på en måde, der levede op til dine forventninger. Vi er også glade for, at du er tilfreds med vores produkter. Tak for din forståelse og tillid , på trods af at vi lavede en fejl i første omgang– vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Koustrup & Co.

Alt i alt en god oplevelse.

Alt fungerede:
Bestilling af spillekort på hjemmesiden.
Betaling.
Spillekortenes kvalitet.
Forsendelse.

8 febbraio 2025

Risposta di Koustrup & Co.

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er utrolig glade for glade for at du var glad for dit køb og vi sætter meget pris på din feedback.
Ha´en skøn aften,

15 febbraio 2025

Kære Alice,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har modtaget din ordre hurtigt. Vi stræber altid efter at sikre en effektiv levering, og det betyder meget for os, at du er tilfreds med din oplevelse.
Vi håber, du er glad for dit køb, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen.

Team Koustrup & Co