Koustrup & Co. Recensioni 824

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Skønne produkter! For en som mig, som elsker planter og natur i det hele taget, er Koustrups produkter med naturmotiver en skøn måde at tilføje ekstra “natur” i hjemmet, udover mine mange planter.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg modtog 8 ark med meget smukke julehjerter, som skal samles (af børnebørnene). Levede bestemt op til forventningerne. Fik også et smukt kort som bonus. Og pakken blev leveret dagen efter best... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag kände inte alls till Koustrup & Co förrän helt nyligen. Jag googlade på någonting och råkade hamna på er hemsida. Där fick jag syn på en oemotståndlig produkt och beställde den. Den levererades sn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg modtog en forkert vare en fredag eftermiddag sent. Jeg ringede til Koustrup, fik at vide, jeg kunne beholde den tilsendte vare selvom jeg tilbød at returnere den og så ville de sende den rigtige m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casa editrice
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mappe

Scritti dall'azienda

Miljøvenlige produkter til boligen og bøger om have, natur og mad. Primœrt produceret i EU med med hensyntagen til naturen og den verden vi lever i. Har forhandlere flere steder i verden, så måske er der er butik nœr dig, som har vores varer i sortiment.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Très beaux tissus

Très beaux tissus, motif remarquable ! L'expédition s'est très bien passée. Félicitations pour tout !

14 maggio 2025

Bonjour Odile,
Merci beaucoup pour votre gentil commentaire ! Nous sommes ravis que les tissus et le motif vous plaisent, ainsi que la rapidité de l’expédition. Nous vous souhaitons un été fantastique.
Meilleures salutations,
L’équipe Koustrup & Co

Flotte produkter !

1 giugno 2025

Kære Johanna,
Tusind tak for de 5 stjerner. Vi sætter virkelig stor pris på din positive feedback og er glade for, at vores produkter lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os at kunne levere kvalitet, som vores kunder værdsætter.

Kære Lone,
Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores service. Det er vigtigt for os at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback motiverer os til at blive endnu bedre
De bedste hilsner og ønsker om en god sommer
Koustrup & Co.

Alles bestens vielen Dank

Alles bestens vielen Dank

9 giugno 2025

Hallo Erich,
Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung. Es freut uns sehr, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war.
Wir wünschen Ihnen einen schönen Sommer.
Liebe Grüße und die besten Wünsche,
Ihr Team Koustrup & Co

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, nemt at købe en fin bog hos

7 giugno 2025

Kære Trine,
Tusind tak for din feedback.Det glæder os, at du synes, det var nemt at købe og at leveringen var hurtig. Vi håber, du bliver glad for bogen.
Rigtig god sommer fra os alle hos
Koustrup & Co.

Valutata 2 stelle su 5

Bild mit Muscheln kam geknickt an

Die Lieferung war schnell, aber ein Bild war schon im Verpackungskarton an mehreren Stellen im unteren Bereich geknickt. Keine einwandfreie Ware!

19 maggio 2025

Liebe Cathrin,
vielen Dank für deine Nachricht. Es tut uns sehr leid, dass es ein Problem mit deiner Bestellung gab. Selbstverständlich senden wir dir umgehend neue Plakate zu – es ist uns sehr wichtig, dass du deine Ware in einwandfreiem Zustand erhältst.
Du bist jederzeit herzlich willkommen, unseren Kundenservice bei Koustrup zu kontaktieren, falls du Fragen hast oder Unterstützung benötigst.

Mit besten Grüßen,
Team von Koustrup & Co.

Bedste service

Bedste service, da der var udfordringer med forsendelsen.👌

12 maggio 2025

Kære Gitte
Hvor er det dejligt at høre, at udfordringen med forsendelsen blev løst. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget for os.

Tak igen, og mange glade hilsner

Valutata 5 stelle su 5

hurtig og præsis levering ,pragtfuldt…

hurtig og præsis levering ,pragtfuldt produkt
god service som altid

9 maggio 2025

Kære Conni,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt. Det er netop sådan, vi gerne vil have, at det føles at handle hos os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super god kvalitet

Super lækre produkter i god kvalitet

18 maggio 2025

Hej Anja,
Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os meget, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Vi går altid efter at levere lækre varer, som du kan have glæde af i lang tid.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Alt fungeret ok😊

Alt fungeret ok

6 maggio 2025

Kære Pia,
Tusind tak for din tilbagemelding.Det er dejligt at høre, at alt har fungeret som det skal. Skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Flot og venlig service

Flot og venlig service, hurtig levering, smukke produkter/plakater

3 maggio 2025

Kære Merete,
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både servicen, leveringen og produkterne. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

De bedste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin mit allem sehr zufrieden

Ich bin mit allem sehr zufrieden, auch kam die
Bestellung hier sehr schnell an! Vielen Dank !

10 maggio 2025

Liebe Susanne,
Vielen Dank für Ihr freundliches Feedback. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie sowohl mit dem Produkt als auch mit der schnellen Lieferung zufrieden sind. Wir geben stets unser Bestes, um Ihnen das bestmögliche Erlebnis zu bieten, und es bedeutet uns viel, wenn dies geschätzt wird.
Sollten Sie in Zukunft Fragen, Wünsche oder Unterstützung benötigen, können Sie sich jederzeit gerne an uns wenden. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Viele freundliche Grüße

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig fin hurtig levering og en super…

Rigtig fin hurtig levering og en super god kvalitet

2 maggio 2025

Kære Naja,
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at både levering og kvalitet lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din tillid og håber, at du bliver ved med at få glæde af produkterne.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Flot service, overskuelig hjemmeside og hurtig levring

Flot service, overskelig hjemmeside og hurtig levering.

27 aprile 2025

Kære Grethe,
Tusind tak for din fine feedback. Vi er virkelig taknemmelige for det mangeårige samarbejde, vi har haft med jer, og det betyder utrolig meget for os at have jer som kunde. At høre, at I er tilfreds med vores service, den overskuelige hjemmeside og den hurtige levering, giver os stor glæde og motivation til at fortsætte det gode arbejde.

Vi bestræber os altid på at levere produkter og service, som lever op til jeres forventninger – og det betyder meget for os, at I oplever det sådan. Skulle I på noget tidspunkt have brug for hjælp, nye ønsker eller spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe hurtigt og personligt.

Vi ser frem til mange flere gode år sammen og til at fortsætte med at levere den kvalitet og service, I forventer.

De bedste hilsener og ønsker om en god sommer,

Hej Frede,
Tusind tak for din feedback. Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber, at produkterne lever op til dine forventninger, og at du får stor glæde af dem.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Fin kvalitet og hurtig levering

Fin kvalitet og hurtig levering, meget tilfreds med handlen.

27 aprile 2025

Kære Bodil,
Tusind tak for din positive feedback. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din tillid og håber, at du får stor glæde af dine varer.

Hvis du har spørgsmål eller brug for assistance fremover, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Superfede varer

Superfede varer som jeg glæder mig til at præsentere for mine kunder.

23 aprile 2025

Risposta di Koustrup & Co.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi håber, at dine kunder vil tage godt imod produkterne, og at de vil skabe glæde og værdi hos dig.
Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at følge med i din fortsatte succes.

Valutata 5 stelle su 5

det er nemt at handle og det er dejlige…

det er nemt at handle og det er dejlige varer.

25 aprile 2025

Kære Charlotte,
Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os, at du synes, det er nemt at handle hos os, og at du er tilfreds med varerne. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Citron tema

Det var lätt att beställa och försändelsen anlände inom 4 dagar. När jag kom hem från jobbet igår så väntade dessa ljuvliga varor på mig! Bricka, löpare och servetter med citronmotiv.

20 aprile 2025

Hej Katja,
Tack så mycket för din fina återkoppling. Vi är glada att höra att beställningen gick smidigt och att varorna med citronmotiv kunde glädja dig så snabbt efter jobbet. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både produkterna och leveransen.
Om du behöver hjälp eller har några frågor framöver är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hoppas att få leverera fler härliga produkter till dig i framtiden.
Varma hälsningar

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più