Koustrup & Co. Recensioni 824

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Skønne produkter! For en som mig, som elsker planter og natur i det hele taget, er Koustrups produkter med naturmotiver en skøn måde at tilføje ekstra “natur” i hjemmet, udover mine mange planter.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg modtog 8 ark med meget smukke julehjerter, som skal samles (af børnebørnene). Levede bestemt op til forventningerne. Fik også et smukt kort som bonus. Og pakken blev leveret dagen efter best... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag kände inte alls till Koustrup & Co förrän helt nyligen. Jag googlade på någonting och råkade hamna på er hemsida. Där fick jag syn på en oemotståndlig produkt och beställde den. Den levererades sn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg modtog en forkert vare en fredag eftermiddag sent. Jeg ringede til Koustrup, fik at vide, jeg kunne beholde den tilsendte vare selvom jeg tilbød at returnere den og så ville de sende den rigtige m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casa editrice
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mappe

Scritti dall'azienda

Miljøvenlige produkter til boligen og bøger om have, natur og mad. Primœrt produceret i EU med med hensyntagen til naturen og den verden vi lever i. Har forhandlere flere steder i verden, så måske er der er butik nœr dig, som har vores varer i sortiment.

Informazioni di contatto

Hurtigt levering og flot kvalitet

Hurtigt levering og flot kvalitet

6 febbraio 2025

Kære Trine.
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at du er tilfreds med kvaliteten af dit køb. Det er vigtigt for os med tilfredse kunder.
De bedste hilsner Koustrup & Co.

Danke

Superschnelle Lieferung!!! Heute bestellt - morgen bereits in Hamburg 👍Vielen Dank - auch an UPS

11 febbraio 2025

Liebling Heide.
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Es ist toll, dass Sie mit uns so zufrieden sind. Wir helfen nur gerne unseren deutschen Kunden.
Beste grüße

Hurtig service

Levering kom hurtigt.

2 febbraio 2025

Kære Else.
Vi er glade for at du modtog dit køb til tilfredshed.
Bedste hilsner Koustrup & Co.

Valutata 2 stelle su 5

Hej Ingrid,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi beklager, at plakaten ikke var pakket optimalt, og for de udfordringer, det medførte. Det er altid en god idé at kontakte vores kundeservice direkte- på. tlf. 44951777 så vi kan rette op på eventuelle fejl med det samme. Vi tager din feedback til os og vil overvejer hvad vi kan gøre bedre til en anden gang. Vi jar sendt dig en mail, så du har mulighed for at tage kontakt den vej også.
Rigtig god weekend,
De bedste hilsener,
Team Koustrup & Co.

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.

24 gennaio 2025

Kære Pia.
Mange tak for din anmeldelse.
Vi bestræber os på at få bestillinger afsted så hurtigt som muligt, så I kan få glæde af jeres køb.

Valutata 5 stelle su 5

Det gik som smurt,hurtig levering og…

Det gik som smurt,hurtig levering og varen var som de skrev den var,alt i alt en rigtig god oplevelse

30 gennaio 2025

Kære Torben.
Tusind tak for din pæne anmeldelse.
Vi er glade for at du havde en god oplevelse med at handle hos os og håber du vil komme tilbage en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig opfølgning og levering.

Meget hurtig opfølgning og levering og produkterne var så fine og godt indpakket.

27 gennaio 2025

Kære Mette.
Tak for de 5 stjerner.
Det er vigtigt for os at vi har høj kvalitet i både produkter og levering, så vi er glade for at du har haft en positiv oplevelse og at du er tilfreds med dit køb.

Valutata 5 stelle su 5

Problemfri bestilling og lige så levering

Meget flotte varer, jeg købte sengetøj, flot emballeret i stofpose, fint kort med brugsanvisning, dejlig notesbog var også vedlagt.
Alt var til ug

27 gennaio 2025

Kære Bodil.
Tusind tak for dit meget flotte anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med dit køb og håber du vil få nogle gode nætter i vores sengetøj.

Modtog hurtigt de fine kort

Modtog hurtigt de fine kort

25 gennaio 2025

Kære Annette.
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at både levering og bestilling levede op til dine forventninger.
Vi håber du vil komme tilbage en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Smukke varer og nem hjemmeside at finde…

Smukke varer og nem hjemmeside at finde rundt i, fantastisk service og hurtig levering.
Jeg har som regel noget på lager fra Koustrup som jeg bruger som gave, og det vækker altid lykke :-)

21 gennaio 2025

Kære Esther.
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os at du har haft en god oplevelse og er så glade for vores varer, at du har ekstra derhjemme. Det er skønt at vide at vores produkter giver lykke.
Vi ser frem til at du besøger os igen.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Flot bog, der skal bruges som gave.

23 gennaio 2025

Kære Heidi.
Tak for flotte 5 stjerner.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os og vi håber at bogen vækker glæder hos modtageren.
De bedste hilsner,

Nem hjemmeside og hurtig levering

Nem hjemmeside og hurtig levering

15 gennaio 2025

Kære Christina.
Mange tak for din positive anmeldelse.
Det er dejligt at du fandt hjemmesiden nem at finde rundt i.
Det er en vigtig prioritet for os, at det skal være en god oplevelse at besøge os.

Valutata 5 stelle su 5

Det jeg bestilte kom allerede dagen…

Det jeg bestilte kom allerede dagen efter og så var der gaver i ved siden af det jeg havde købt. En yderst god oplevelse ❤️

21 gennaio 2025

Kære Dorte.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Vi bestræber os på at leverer bestillinger så hurtigt vi kan.
Det er dejligt at du er tilfreds og har haft en god oplevelse hos os. Vi håber du vil komme tilbage i fremtiden.

Så lækre varer

Så lækre varer, der hurtigt bliver afsendt, og så får tilmed sendt nogle flotte kort med konvolut med som gave.

14 gennaio 2025

Kære Pernille.
Mange tak for den meget positive anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at du synes godt om vores varer og service.
Vi giver gerne en lille gave som tak for bestillingen.

Valutata 5 stelle su 5

Altid faktiske vare og faktisk service.

Altid fantastiske vare og fantastik service.

6 gennaio 2025

Kære Annette.
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os at du er glade for vores produkter.
Vi prioriterer at leverer den bedste service, så det er dejligt at du er tilfreds.

Valutata 5 stelle su 5

Vielen Dank für die schnelle Lieferung…

Vielen Dank für die schnelle Lieferung nach Deutschland. Großartige Produkte und ausgezeichnete Qualität. Wir sind sehr zufrieden, Danke.

9 gennaio 2025

Lieb K. Kuschel.
Vielen Dank für die positive Bewertung.
Wir freuen uns sehr, dass Sie eine gute Erfahrung mit uns gemacht haben und sowohl mit der Lieferung als auch mit dem Kauf zufrieden sind. Es bedeutet uns sehr viel.
Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns zu sehen.
Beste grüße

Fuldt tilfreds

2 gennaio 2025

Kære Økologiens Have.
Tak for de flotte 5 stjerner.
Vi er glade for at I er positive over den service I har fået og håber bestilling var til jeres tilfredshed.
Vi håber at se jer en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Flotte varer og det medfølgende katalog…

Flotte varer og det medfølgende katalog er inspirende.

6 gennaio 2025

Kære Bodil.
Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os at du kan lide vores produkter og vi håber at kataloget vil give inspiration til fremtiden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più