Koustrup & Co. Recensioni 824

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Skønne produkter! For en som mig, som elsker planter og natur i det hele taget, er Koustrups produkter med naturmotiver en skøn måde at tilføje ekstra “natur” i hjemmet, udover mine mange planter.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg modtog 8 ark med meget smukke julehjerter, som skal samles (af børnebørnene). Levede bestemt op til forventningerne. Fik også et smukt kort som bonus. Og pakken blev leveret dagen efter best... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag kände inte alls till Koustrup & Co förrän helt nyligen. Jag googlade på någonting och råkade hamna på er hemsida. Där fick jag syn på en oemotståndlig produkt och beställde den. Den levererades sn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg modtog en forkert vare en fredag eftermiddag sent. Jeg ringede til Koustrup, fik at vide, jeg kunne beholde den tilsendte vare selvom jeg tilbød at returnere den og så ville de sende den rigtige m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casa editrice
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mappe

Scritti dall'azienda

Miljøvenlige produkter til boligen og bøger om have, natur og mad. Primœrt produceret i EU med med hensyntagen til naturen og den verden vi lever i. Har forhandlere flere steder i verden, så måske er der er butik nœr dig, som har vores varer i sortiment.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Hej Preben
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en hurtig og god betjening hos os. Vi håber at få lov at hjælpe dig igen en anden gang.

11 agosto 2025

Hej Jonasm
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi arbejder hele tiden på at levere den bedst mulige service, og det betyder meget at høre, når vores indsats bliver værdsat.

10 agosto 2025

Kære Karen,
Tusind tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og præcis gennemførelse af min…

Hurtig og præcis gennemførelse af min order og en virksomhed, der gør noget for natur og klima. Tak for det

8 agosto 2025

Kære Marianne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, Det gør os rigtig glade at høre, at du oplevede både hurtig ordrebehandling og vores fokus på natur og klima.
Det betyder meget for os, at det bliver bemærket, og din feedback giver os endnu mere energi og motivation til at fortsætte det gode arbejde

Valutata 5 stelle su 5

Super service. Leveringsadressen kunne på mit ønske ændres inden afsendelse af ordren

29 luglio 2025

Kære Geske,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne imødekomme dit ønske om at ændre leveringsadressen, og at du oplevede super service. Det betyder meget for os, og vi glæder os til at betjene dig igen

Kære Tina,
Mange tak : ) Det er skønt at høre, at pakken kom hurtigt frem. Vi håber, du bliver lige så glad for indholdet, som vi er for at sende det til dig.

Valutata 5 stelle su 5

The product was received in beautiful…

The product was received in beautiful condition and it was what I expected. I live on a small island in Alaska, U.S. and the package arrived quickly with no shipping problems.

18 luglio 2025

Dear Jessica,
Thank you so much for your wonderful review 😊 We’re thrilled to hear that the product arrived in perfect condition and met your expectations. It’s great to know that it reached you quickly, even on a small island in Alaska. Your feedback means a lot to us, and we look forward to serving you again in the future.
All the best

En god oplevelse at handle hos Koustrup & co

Meget venlig personale.
Hurtig forsendelse og god information undervejs. Pakken meget forsvarligt pakket ind og det lækre sengetøj lagt i fine stofposer. 2 kort i ekstra gave.
En god oplevelse at handle hos jer❤️

23 luglio 2025

Kære Susanne,
Tusind tak for din anmeldelse ❤️ Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os.Vi elsker at lægge lidt ekstra i pakkerne, som de fine stofposer og små kort. Din feedback gør os virkelig glade.

Snabb leverans!

7 luglio 2025

Hej Linnéa,
Tusen tack för de 5 stjärnorna och för att du tog dig tid att recensera oss på Trustpilot 😊 Vi uppskattar verkligen din feedback och det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart.
Bästa hälsninga

Kære Louise,
Mange tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os meget, at du oplevede super hurtig service. Vi sætter stor pris på din feedback.
Team KOustrup & Co.

Valutata 5 stelle su 5

Wunderschöne Bilder und einfache…

Wunderschöne Bilder und einfache Handhabung der Rahmen/Schiene. Sehr freundlicher Service und schneller Versand.

12 luglio 2025

Hallo Natalie,
Vielen Dank für Ihre wunderbare Bewertung 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit den Bildern, der einfachen Handhabung der Rahmen/Schienen sowie unserem freundlichen Service und schnellen Versand zufrieden sind. Ihre Rückmeldung motiviert uns, weiterhin unser Bestes zu geben, um unseren Kunden schöne Produkte und einen hervorragenden Service zu bieten. Wir freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft wieder bedienen zu dürfen.
Beste Grüße
Team Koustrup & co

Altid super service

Altid super service, venlig & hjælpsomme😉

10 luglio 2025

Kære Helle,
Mange tak for din anmeldelse 😊 Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever super service og hjælpsomhed hos os. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for hele vores team.

service

god og hurtig service

30 giugno 2025

Kære Christina,
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede god og hurtig service. Vi sætter stor pris på din feedback

Verdens bedste sengetøj

Tak for hurtig levering af det skønneste bløde sengetøj.
Stor ros for kvalitet og design.
Det er som en drøm, vil aldrig købe andet sengetøj
end Jim Lyngvild frem over🙂
Det er så smukt.

5 luglio 2025

Kære Helle,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰 Det glæder os utroligt meget at høre, at du er så glad for både kvalitet, design og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at vores sengetøj kan give den følelse af luksus og komfort, som du beskriver . Vi er rigtig glade for at have dig som kunde og ser frem til at forkæle dig med flere skønne produkter.

Günstige Preise

Günstige Preise, schnelle Lieferung, gute Internetseite

29 giugno 2025

Hallo Michael,
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung
Wir freuen uns sehr, dass Sie mit unseren günstigen Preisen, der schnellen Lieferung und unserer Webseite zufrieden sind. Ihr Feedback motiviert uns, unseren Service weiterhin auf hohem Niveau zu halten.
Bis zum nächsten Mal – wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch.
Freundliche Grüße,

Kære Ester,
Tusind tak for din søde anmeldelse.
Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med den hurtige levering og vores fine produkter. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering

22 giugno 2025

Kære Tove
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering – det betyder meget for os. Vi håber, du bliver lige så tilfreds med resten af din ordre.
De bedste hilsner,

Valutata 5 stelle su 5

Die Tischdecken sind wunderschön und…

Die Tischdecken sind wunderschön und von einer sehr guten Qualität. Schnelle Lieferung. Gerne wieder!

25 giugno 2025

Lieber Jutta,
Herzlichen Dank für Ihre tolle Rückmeldung!
Es freut uns sehr, dass Ihnen die Tischdecken so gut gefallen und Sie mit der Qualität sowie der schnellen Lieferung zufrieden sind. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!
Viele Grüße

23 giugno 2025

Kære Lone,
Tak for din feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più