Kokkensbuffet.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Wow! Lige fra angivelse af ordre, bestilling, modtagelse af maden, s love maden og returnering af service. Alt spillede bare! Vi havde bryllup og havde bestilt Toscana buffet til 40 personer. Leverin... Leggi di più

Vi bestilte Mexicansk Buffet til 41 pers. til rund fødselsdag, og alle aftaler blev overholdt. Alt blev gennemgået ved levering, alt var pakket nemt og lige til at gå til. Udførlig vejledning. Sal... Leggi di più

Kokkens buffet kan varmt anbefales. Oliver var så behjælpelig og virkelig serviceminded. Vi havde nogle allergiker, som gav lidt udfordringer, men det hjalp de lige med at få løst. Maden smagte... Leggi di più

Den største ros til Kokkens Buffet. Vi fik leveret den lækreste veltilberedte mad til min søns studenterfest. Alle gæster roste maden - og der var rigelig af den. Der har været en god kommunikatio... Leggi di più

1. Azienda di catering

Skal du holde privat fest eller et virksomhedsarrangement ? Vi leverer dejlige & lækre buffeter lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Vores motto er "Det skal være let at holde en fest". Her kan du få både mindre buffeter og store buffeter fra 75,- og op til 299 kr. pr. kuv. Alt efter hvad du skal bruge af festmad, så har vi det helt rigtige udvalg til din fest. Vi har siden 2006 leveret mad ud af huset over 28.600 gange med stor succes, og har fået utrolig god feedback fra vores kunder. De fleste anmeldelser modtager vi i vores call center, og efter festen når vi henter servicen. Vi gør os umage for at du og dine gæster får en god oplevelse hver gang. Vi arbejder konstant på at indfri alle vores kunders forventning, og opretholde vores gode kvalitet af mad til prisen. Vi sætter en ære i at yde og leverer den bedst mulige service og mad til dig og dine gæster. Det er vigtigt at du føler dig godt behandlet. Din feedback er også vigtig for os. Tlf. 72302005. Kokkens Buffet tilbyder dig: •ET STORT UDVALG af hjemmelavet buffet tilbehørs retter flot anrettet i skåle og på fade med et spændende udvalg af forskellige ovnstegte hele stege af god kvalitet. •BUFFET FRA KUN 89,- kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter). •Personlig rådgivning Tlf. 72302005 på alle hverdag ml. 9.00 – 16.30. •ONLINE BESTILLING PÅ WEBSHOP du kan ændre og rette i din bestilling frem til 8 dage før festen. Vi laver også akut bestillinger med kun få dages varsel. •UDBRINGNING ALLE UGENS DAGE til en fordelagtig pris. Ved levering bærer chaufføren festmaden ind og gennemgår din bestilling inden maden overlades til dig. •GRATIS AFHENTNING af rengjorte fade og skåle efter festen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Virkelig god oplevelse!

Den 28. december fik vi leveret en fødselsdagsbuffet til 10 personer fra Kokkens Buffet. Alt fungerede fra start til slut. Hjemmesiden var overskuelig. Alle aftaler blev overholdt. Chaufføren var venlig og imødekommende. De medfølgende instruktioner var tydelige og let forståelige. Der var rigeligt af den velsmagende mad, og vi følte, at vi fik meget for pengene. Fadene var pæne. Servicet blev afhentet med et forudgående opkald som beskrevet. Hvis der skulle være et lille MEN, så kunne vi godt have tænkt os at have haft muligheden for at udskifte lasagnen med en salat mere.

28 dicembre 2023

Lækker Nytårs mad.

Vi var 11 personer der alle havde dobbeltvagt Nytårs aften/nat. Vi var alle enige om, at alt vi havde fået smagte fantastisk. Alt var mørt og saftigt. Det er ikke sidste gang vi bestiller herfra.

31 dicembre 2023

Dårlig julemiddag

Jeg fik leveret maden i går 2.juledag omend noget forsinket. Men må bare sige det var simpelthen så dårligt mad. Skinke og oksekødet var fint. Kalkunbrystet var så tørt at det ikke kunne spises. Kartoffelsalaten smagte af INGENTING, rødkålssalaten var bare tørt rødkål med lidt ituskåret mandariner ovenpå smagløst. Cæsar salaten var ok da jeg fik skåret salaten i mindre stykker Flødekartoflerne var virkelig underlige de var så klistrede og det virkede ikke som om det var fløde men lim!!! 2 små flute ! Der blev ikke engang 10 skiver af det. Ja smør bearnaise og sovs var der rigeligt af selv om sovsen var så tyk at den skulle skæres Tærten smagte vi ikke den så virkelig ikke lækker ud. Ja så må sige det var en stor skuffelse og jeg bestiller ikke en anden gang. Sidde med 9 gæster der skulle spise den slags mad var ikke sjovt. Det var godt nok på tilbud men måske burde I have skrevet at kvaliteten også var sat ned.
Vh kirsten Akdogan.

26 dicembre 2023
Logo di Kokkensbuffet.dk

Risposta di Kokkensbuffet.dk

Kære Kirsten

Tak for din tilbagemelding. Jeg har noteret mig din kritik, som vi har taget til efterretning.

Vi arbejder konstant på at blive bedre, så din feedback er vigtig for os. Mange tak

De bedste hilsner

Rikke, Kokkens Buffet

Sølvbryllup d.21/11-23

Sølvbryllup d.21/11-23
Vi brugt kokkens buffet , vi bestilte en brunch , der var masser af mad & frugt alt var helt i top dog kunne der godt have været lidt groft brød vi kan kun anbefale kokkens Buffet.

21 novembre 2023

Forkert menu og dårlig service

Vi fik udleveret den forkerte menu. De ville så komme med de madvarer de havde fra den anden menu som vi havde bestilt. På dette tidspunkt er kl.15:39 den rigtige mad blev først leveret 18:25, hvor jeg fik af vide at han ville forsøge at komme så tæt på 17:30 som muligt. Vi skulle have spist 17. Da chaufføren kommer med maden siger han at han skal have den anden menu med tilbage men dette er der ikke blevet nævnt i telefonen. Jeg har fåetstået det som at vi fik den mad, da han nævnte flere gange at det var deres fejl og de beklagede mange gange. Og at det mad de kom med var supplerende, da vi havde folk som ikke spiste fisk. Jeg forsøger at ringe til dem for at hører om maden skal tilbage + at der manglede flere ting som vi var blevet lovet, men det er udenfor deres åbningstid. Så jeg bliver nød til at kører til supermarked for at købe brød, smør og sauce. Vi kan derfor først gå igang med at spise kl.19. Jeg får af vide af manden jeg snakkede med at jeg ville få refundering og bare skulle ringe ind mandag. Men da jeg ringer mandag får jeg af vide at det kan ikke lade sig gøre under nogen omstændigheder, da det er min egen skyld og skulle have læst mailen mere igennem. Hvilket er en fair pointe, men når man får noget andet af vide i en telefon samtale på dagen så bliver man rimelig skuffet over at snakke med en person som slet ikke kan sætte sig ind i din dårlige oplevelse og se din siden. Desuden er det svært for mig så at få svar på om maden skulle tilbage eller ikke når telefonen er lukket.

De tilbyder så at give 2 flasker vin eller 100kr tilbage hvor jeg siger at jeg vil have 500kr. Han ville lige ringe til sin chef for at hører og da han ringer tilbage så er refunderingen så gået ned til 0. Jeg vælger her at slutte samtalen da jeg ikke kunne se en pointe i at fortsætte den, da jeg ikke følte mig lyttet på og mere grint af.

Har aldrig truet med trustpilot for at for alle pengene tilbage, der må i lige snakke sammen i virksomheden. Da i ikke ville give nogen refundering sagde jeg at jeg ville skrive en anmeldelse.

Bedste hilsner
Kirah

2 dicembre 2023
Logo di Kokkensbuffet.dk

Risposta di Kokkensbuffet.dk

Kære Kirah

Tak for din tilbagemelding. Jeg kan konstatere at vi har leveret den julefrokost som står på din ordrebekræftelse, som du har godkendt og betalt. Fejlen fra din onlinebestilling burde du have opdaget ved gennemlæsning af ordrebekræftelsen, og have ændret inden festen. Det står, som den første linje i den mail vi sender til dig, at du skal læse den igennem så vi undgår misforståelser. MEGET TYDELIGT. På hele vejledning står der Ret, for Ret, hvad du modtager, det kan du IKKE have overset ved gennemlæsning inden betaling.

Vi forsøgte at imødekomme dit ønske om en anden buffet, som vi har efterleveret efter dit ønske på festdagen, da du IKKE ville beholde din julefrokost som beskrevet på din ordrebekræftelse.
Du vælger så på festdagen at beholde begge bestillinger og servere alt maden til dine gæster, også den julefrokost som du skulle sende retur med chaufføren. Men at du så efterfølgende truer os med trustpilot hvis ikke du også får alle dine penge retur, ja så forholder vi os til det faktuelle i sagen, og det som står på ordrebekræftelsen.

Jeg synes det var ærgerligt at du ikke ønskede at finde en fornuftig løsning omkring forløbet. Sagen kunne have fået et andet udfald, da vi har forsøgt at imødekomme alle dine ønsker på tros at den kedelige situation og din manglende gennemlæsning af din ordrebekræftelse. Vi mangler stadig en betaling for den mad, som du ikke har sendt retur med chaufføren.

De bedste hilsner

Rikke, Kokkens Buffet

Perfekt fra A til Z

Lige fra afgivelse af ordre til afhentning af service fungerede det fuldstændig perfekt.
Der var fin information af, hvordan maden skulle tilberedes.
Personen, som leverede maden og hentede servicet, havde fuldstændig styr på alt.
Maden fik ualmindelig mange roser fra vores gæster og os selv. Den var velsmagende, duftede skønt og flot anrettet.
Det var bare en succes.
Meget stor TAK til Kokkens Buffet.

8 novembre 2023

Høstfest

Maden var lækker og servicen var super god
Mange gæster spurgte hvor maden var fra, kødet var mørt, tilbehøret lækkert og desserten vildt god

Alt fungerede fra bestilling til afhentning

4 novembre 2023

Kokkens buffet leverede mad til vores…

Kokkens buffet leverede mad til vores bryllup 4/11-23-
Maden var helt fantastik og leveret til tiden. Vil man have god mad er dette bestemt et rigtigt godt sted. Både kvalitet og mængder.. Der var rigeligt.

Et lille minus er at da vi var givet første tilbud og havde sagt ja til dette via a mail fik vi en måned senere af vide prisen ikke holdte og det blev dyrere. Vi havde ikke fået nogen ordre bekræftelse, så ordren var åbenbart ikke gældende på trods af vi havde meldt et "ja tak" til tilbuddet.

Med det sagt.. Var der udover dette god service og virkelig god mad. Kan varmt anbefales

4 novembre 2023

Super lækker mad

Super lækker mad, anrettet særdeles pænt, der var rigeligt af alt.
Vi er meget tilfredse, gæsterne roste maden.
Kom som aftalt, returvarer blev afhentet som aftalt, alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse.
TAK
Bent.

28 ottobre 2023

Alt var fint

Alt var fint, levering kom som aftalt, maden smagte virkelig godt, der var udførlig anvisninger med til køkkenpersonalet, så alt i alt en god oplevelse, tænker ikke det bliver sidste gang vi får mad fra jer.

7 ottobre 2023

En god betjening

En god betjening. Maden var fremragende og vejledning til opvarmning af flutes og steg, samt mad i rigelige mængder.
Tak for mad.
Ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

14 settembre 2023

MEGET LÆKKER MAD

Vi fik mad fra Kokkens Buffet til min 50 års fødselsdag og vi var 60 mennesker. Maden kom til tiden, det var enkelt at få overblik på at det hele var der. Det var let at følge anvisningerne og alt var nedskrevet om hvad hende i køkkenet skulle gøre. Og DET SMAGTE VIRKELIG GODT OG VAR LÆKKERT TILBEREDT. Og der var nok til alle. Det levede fuldt ud op til forventningerne og lidt til. Rigtig mange af gæsterne komplimenterede maden!!!
Afhentning af service om mandagen var også enkelt og helt som aftalt.
Vi bestiller gerne derfra igen 👌👌

9 settembre 2023