Banner for Kokkensbuffet.dk

Kokkensbuffet.dk Recensioni 734

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Kokkens buffet kan varmt anbefales. Oliver var så behjælpelig og virkelig serviceminded. Vi havde nogle allergiker, som gav lidt udfordringer, men det hjalp de lige med at få løst. Maden smagte... Leggi di più

Ualmindelig dårligt mad. Vi havde bestilt høns i asparges men fik leveret asparges suppe. Alt kødet var så tørt at man kunne høste støv op. Pastasalat med store vandet tomater uden noget dressing..... Leggi di più

Den største ros til Kokkens Buffet. Vi fik leveret den lækreste veltilberedte mad til min søns studenterfest. Alle gæster roste maden - og der var rigelig af den. Der har været en god kommunikatio... Leggi di più

Vi bestilte fra Kokkens Buffet til vores søns konfirmation igår. Leveringen var til aftalt tid, chaufføren var utrolig flink og hjælpsom. Maden var rigtig billig men smagte rigtig godt - og d... Leggi di più

1. Azienda di catering

Skal du holde privat fest eller et virksomhedsarrangement ? Vi leverer dejlige & lækre buffeter lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Vores motto er "Det skal være let at holde en fest". Her kan du få både mindre buffeter og store buffeter fra 75,- og op til 299 kr. pr. kuv. Alt efter hvad du skal bruge af festmad, så har vi det helt rigtige udvalg til din fest. Vi har siden 2006 leveret mad ud af huset over 28.600 gange med stor succes, og har fået utrolig god feedback fra vores kunder. De fleste anmeldelser modtager vi i vores call center, og efter festen når vi henter servicen. Vi gør os umage for at du og dine gæster får en god oplevelse hver gang. Vi arbejder konstant på at indfri alle vores kunders forventning, og opretholde vores gode kvalitet af mad til prisen. Vi sætter en ære i at yde og leverer den bedst mulige service og mad til dig og dine gæster. Det er vigtigt at du føler dig godt behandlet. Din feedback er også vigtig for os. Tlf. 72302005. Kokkens Buffet tilbyder dig: •ET STORT UDVALG af hjemmelavet buffet tilbehørs retter flot anrettet i skåle og på fade med et spændende udvalg af forskellige ovnstegte hele stege af god kvalitet. •BUFFET FRA KUN 89,- kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter). •Personlig rådgivning Tlf. 72302005 på alle hverdag ml. 9.00 – 18.00. •ONLINE BESTILLING PÅ WEBSHOP du kan ændre og rette i din bestilling frem til 8 dage før festen. Vi laver også akut bestillinger med kun få dages varsel. •UDBRINGNING ALLE UGENS DAGE til en fordelagtig pris. Ved levering bærer chaufføren festmaden ind og gennemgår din bestilling inden maden overlades til dig. •GRATIS AFHENTNING af rengjorte fade og skåle efter festen.

Kokkens Buffet - Mad til fest

Mad ud af huset af gode råvarer, leveret til tiden …

Mad ud af huset af gode råvarer, leveret til tiden …
Skal du bestille Mad ud af huset, Catering eller Diner Transportable til din fest, så er det vigtigt at du får leveret festmad i en god kvalitet lavet af de bedste råvarer. Vores dygtige personale, laver de fleste retter helt fra bunden, og det er det, som du kan smage her.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Fantastik buffet

Kokkens buffet kan varmt anbefales.
Oliver var så behjælpelig og virkelig serviceminded.
Maden smagte fantastisk.
Da de afleverede maden, ringede de 1 time før de ankom, hvilket var super skønt.
Hvis vi kunne give dem 10 stjerner, havde vi givet dem det.

7 marzo 2026

Ringe mad

Ringe mad
Jeg bestilte en vegetarplatte og fik en kedelig -tør anretning med en del gentagelser. Efterfølgende kontakte jeg Kokkens Buffet for at fortælle om min oplevelse - svaret var at der ikke var noget galt med platten. Jeg blev dog tilbudt en tilgode seddel - men jeg må indrømme at jeg ikke ønsker at få mad fra dem igen.- ØV

28 dicembre 2025
Logo di Kokkensbuffet.dk

Risposta di Kokkensbuffet.dk

Kære Steen Kofoed, Healerskolen

Jeg beklager at du ikke kunne lide dine 8 veganerplatter. Der er et billede og en beskrivelse af den platte du har bestilt, som nøjagtig beskriver hvad du køber. Så den gentagelse af retterne som du beskriver er vi uforstående for.

Vi tager din kritik, omkring du ikke kan lide retterne på platten til efterretning. Men kan desværre ikke imødekomme dit kontant krav, på trods af dine trusler om en negativ anmeldelse på Trustpilot.

Med venlig hilsen

Kundeservice, Kokkens Buffet

Nytårsmenu

Vi bestilte vores nytårsmenu hos Kokkens Buffet og det var virkelig lækkert! Maden smagte dejligt og alt var som det skulle være. Der var god service ved både afhentning af maden og tilbagelevering af servicen. Kan virkelig anbefale!

31 dicembre 2025

Juleaften

Vi fik mad juleaften, og der var ikke noget at sætte en finger på. Sovsen var lækker, anden og stegen perfekt stegt og saftigt. Kæmpe anbefaling herfra!

24 dicembre 2025

Maden var fantastisk lækker

Maden var fantastisk lækker, pænt anrettet i skåle og på fade, lige til at sætte på bordet.
Chaufføren der kom med maden var meget flink og hensynsfuld ift. at der var strøet salt udenfor, som han ikke ville risikerer kom med ind i gangen.
Super oplevelse og vores gæster var begejstrede 🤩
Venlig hilsen
Henny Fiskbæk

26 dicembre 2025

Uspiselig julemiddag

Aldrig har vi været så slemt skuffet over noget der ellers normalt er et af højdepunkterne for juleaften, nemlig julemiddagen.
Sovsen var så saltet, med kraftig pebereftersmag, at den faktisk endte med at være uspiselig efter få mundfulde. Ydermere var andebrysterne overhældt med peber, samt et andet rødt krydderi og havde en virkelig ubehagelig bismag, der gjorde, at det smagte som om andebrysterne var blevet overhældt med en eller andet form for grillkrydderi, -en smag der gennemtrængte og ødelagde hele middagen og efterlod en brændende fornemmelse i hele munden af peber!!!
Flæskestegen var også på grænsen til at være alt for salt, hvilket ikke ville have gjort så meget hvis sovsen ellers havde været god og velafbalanceret i smagen.

Vi holder jul d. 23. pga delebørn, men nogle af os samles så også dagen efter d. 24. hvor vi spiser rester og hygger med bl.a. pakkespil.
Her, dagen efter, måtte jeg stå og skrabe peberkrydderiet af andebrysterne og vaske dem rene under vandhanen før vi varmede dem i ovnen. Og sovsen der var tilbage, var jeg nødt til at spæde op med lidt over en halv liter sødmælk og derefter jævne den på ny for at neutralisere den alt alt for salte smag. Det hjalp en del, men det til trods kunne man stadig smage den underliggende underlige eftersmag af peber og grillkrydderi som slet ikke hører sig til i en traditionel dansk julemiddag.

Så vi er desværre meget skuffede, specielt fordi vi stod og vaklede imellem Kokkens Buffet og Smageriet da vi skulle vælge leverandør af julemaden i år, og vi bevidst valgte at gå med Jer, fordi, som jeg påpegede til min søster, "så ved vi hvad vi får..."!
For vi bestilte nemlig julemiddagen hos Jer sidste år, og her var det noget nær så perfekt, at der ikke kan herske nogen tvivl om, at det bestemt ikke kan være den samme kok der har tilberedt maden i år. Hvem der end har tilberedt vores julemiddag i år og godkendt at sende denne uspiselige mad ud af huset, burde fyres omgående -så grim og usmagelig en oplevelse var det virkelig.
Vi vælger ikke Kokkens Buffet igen, det er helt sikkert. Med så stor forskel på kvalitet og smag fra det ene år til den andet, så er det bestemt ikke en chance der er værd at tage igen!

23 dicembre 2025

Sjusket

Opstarten var god - hurtig og venlig kommunikation. Bestiller julebuffet til 24 personer, der bliver leveret til tiden. Alle vejledninger følges til punkt og prikke.

Da maden skal serveres, kan det konstateres at;
De ca. 18 andebryster er rå i midten. Dette bemærkes af alle som tager et stykke. Forklaring om at de havde den temperatur de skulle have da de forlod køkkenet er svær at tro på, da der er 20 voksne personer som konstaterede at blommen var rå. Ikke rosa, men rå.

Leverpostejen smager som en billig købepostej med mærkelig struktur og med gummisvampe.

Sild var uden bid (geleagtige)

Risalamanden var tynd - som i at den rendte af skeen som smeltet is. Og der var ikke ris....!?

Kontakt til Kokkens Buffet, som gerne ville kompensere for den katastrofale mad, ved at give en gratis dessert ved næste arrangement.

Det takkede jeg pænt nej til. De ville tale med deres chef, og er aldrig vendt tilbage. Trods gentagende henvendelser står jeg og mit selskab stadig med uforrettet sag.

Dygtig markedsføring, utilgivelige fejl på vigtige retter og inkompetent service.

Skuffende og mildt sagt ødelæggende for en længe ventet aften.

21 novembre 2025

Helt vildt at tage 150kr for et halvt…

Helt vildt at tage 150kr for et halvt æg, et halvt stykke flæskesteg med bløde sværd, virkelig dårlig æg samt intet mad som kunne dække bare halvdelen af rugbrødet (som ikke var med i prisen)

20 dicembre 2025
Logo di Kokkensbuffet.dk

Risposta di Kokkensbuffet.dk

Hej Ulrik

Tak for din anmeldelse. Vi har desværre ikke kunnet finde dig som kunde hos os.

Hvis du mener, at der er tale om en fejl, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på 72302005, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Venlig hilsen

Kokkens Buffet