Wow! Lige fra angivelse af ordre, bestilling, modtagelse af maden, s love maden og returnering af service. Alt spillede bare! Vi havde bryllup og havde bestilt Toscana buffet til 40 personer. Leverin... Leggi di più
Vi bestilte Mexicansk Buffet til 41 pers. til rund fødselsdag, og alle aftaler blev overholdt. Alt blev gennemgået ved levering, alt var pakket nemt og lige til at gå til. Udførlig vejledning. Sal... Leggi di più
Kokkens buffet kan varmt anbefales. Oliver var så behjælpelig og virkelig serviceminded. Vi havde nogle allergiker, som gav lidt udfordringer, men det hjalp de lige med at få løst. Maden smagte... Leggi di più
Den største ros til Kokkens Buffet. Vi fik leveret den lækreste veltilberedte mad til min søns studenterfest. Alle gæster roste maden - og der var rigelig af den. Der har været en god kommunikatio... Leggi di più
Skal du holde privat fest eller et virksomhedsarrangement ? Vi leverer dejlige & lækre buffeter lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Vores motto er "Det skal være let at holde en fest". Her kan du få både mindre buffeter og store buffeter fra 75,- og op til 299 kr. pr. kuv. Alt efter hvad du skal bruge af festmad, så har vi det helt rigtige udvalg til din fest. Vi har siden 2006 leveret mad ud af huset over 28.600 gange med stor succes, og har fået utrolig god feedback fra vores kunder. De fleste anmeldelser modtager vi i vores call center, og efter festen når vi henter servicen. Vi gør os umage for at du og dine gæster får en god oplevelse hver gang. Vi arbejder konstant på at indfri alle vores kunders forventning, og opretholde vores gode kvalitet af mad til prisen. Vi sætter en ære i at yde og leverer den bedst mulige service og mad til dig og dine gæster. Det er vigtigt at du føler dig godt behandlet. Din feedback er også vigtig for os. Tlf. 72302005. Kokkens Buffet tilbyder dig: •ET STORT UDVALG af hjemmelavet buffet tilbehørs retter flot anrettet i skåle og på fade med et spændende udvalg af forskellige ovnstegte hele stege af god kvalitet. •BUFFET FRA KUN 89,- kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter). •Personlig rådgivning Tlf. 72302005 på alle hverdag ml. 9.00 – 16.30. •ONLINE BESTILLING PÅ WEBSHOP du kan ændre og rette i din bestilling frem til 8 dage før festen. Vi laver også akut bestillinger med kun få dages varsel. •UDBRINGNING ALLE UGENS DAGE til en fordelagtig pris. Ved levering bærer chaufføren festmaden ind og gennemgår din bestilling inden maden overlades til dig. •GRATIS AFHENTNING af rengjorte fade og skåle efter festen.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk luksusbuffet
Fantastisk luksusbuffet, hvor alle dele spillede godt sammen. Specielt imponeret af kødets kvalitet
Stor anbefaling
Vi bestilte fra Kokkens Buffet til vores søns konfirmation igår.
Leveringen var til aftalt tid, chaufføren var utrolig flink og hjælpsom.
Maden var rigtig billig men smagte rigtig godt - og det sagde gæsterne også.
Jeg havde et par gange op til dagen kontakt til firmaet, da jeg havde spørgsmål mm., og telefonen blev taget hurtigt hver gang og det altid søde og rare medarbejder.
Vi vender stærkt tilbage og det samme vil flere af vores gæster gøre.
Tak for mad 🤍
Dejlig og frisk
Super lækker mad. Har nu brugt dem en del gange, og det er ikke sidste gang.
Super god og velsmagende mad og…
Super god og velsmagende mad og rigeligt af det.
God kommunikation ved både aflevering og afhentning af emballage.
Kan varmt anbefales.
Dejlig mad og rigeligt af det
Dejlig mad og rigeligt af det. Det eneste var de lidt store stykker broccoli i broccolisalaten men det er jo smag og behag.
Super oplevelse med kokkens buffet
Super oplevelse med kokkens buffet.
Maden smagte perfekt og der var rigeligt
Kan virklig anbefales.
VIRKELIG VIRKELIG DÅRLIG MAD
VIRKELIG VIRKELIG DÅRLIG MAD
Jeg fik mad fra kokkensbuffet til min 50 år fødselsdag - Aldrig har jeg fået så dårlig mad - måtte undskylde overfor mine gæster - til forret fik vi tarteletter - tartelet fyldet var så salt at det næsten var uspiseligt, og de fleste valgte dem fra da de havde taget den første bid - Den rosastegte oksefilet, var gennemstegt og helt tør - skulle have været varmet, men køkkenpersonalet turde ikke da de var bange for den blev helt uspiselig - Det samme gjaldt svinefileten - Kartoffelsalaten bar tydelig præg af at den kom fra en spand, hvori man havde blandet lidt karry i, kartoflerne heri var tørre og gummiagtige.
Flødekartoflerne var brændte og tørre - smagte som om det var noget der var lavet flere dage forinden og varmet op til dagen. Tærtebunden på porretærten var ikke færdigbagt - og salatbaren var en skål med blandet salat?
En rigtig dårlig oplevelse og en masse mad der måtte smides ud - Vi måtte servere natmaden i stedet (Røde pølser med brød)

Risposta di Kokkensbuffet.dk
Det smagte virkeligt godt og der var…
Det smagte virkeligt godt og der var mere end rigeligt af alting.
Maden blev leveret til tiden, og var en absolut god oplevelse. Jeg vil helt sikkert have jer i tankerne næste gang jeg skal have fest eller større samvær. oplevelse.
Den leverede helt sikkert hvad man kan forvente.
Var blevet lovet en opringning inden…
Var blevet lovet en opringning inden maden skulle komme og dette skete ikke.
Tyndstegen havde fået lidt for meget
Er så tilfreds og super lækker mad
Tak for maden til min fødselsdag. Det super lækkert og lige til at gå til. Det før jeg igen næste gang vi bliver mere end 10 Pers. Kunne ikke selv have lavet al den mad så lækker og til pris. Tak for mad!!
Virkelig lækker mad søde mennesker der…
Virkelig lækker mad søde mennesker der kom og leverede maden 10/10 oplevelse
Super god mad og service
Super god mad og service og der var masser af det. Eneste lille ting var at brødet var ret tørt. Ellers var alt super!
helt igennem perfekt ingen fejler og…
helt igennem perfekt ingen fejler og mangler maden var dejlig så tak for jer der gjorde vores fest endnu bedre.
det gør vi helt sikkert igen.
Super lækker brunch
Super lækker brunch! Vi bestilte brunch til en babyshower og det hele var super lækkert og nemt! Vi bestilte levering og afhentning og personalet var super søde og behjælpelige !!